Avrupa Yakası bölümleri listesi

Bu maddede 2004-2009 yılları arasında Atv'de yayımlanmış Avrupa Yakası adlı durum komedisi türündeki Türk televizyon dizisinin bölümlerinin listesi yer almaktadır.[1] Dizi 6 sezon ve toplam 190 bölümden oluşmaktadır.

SezonlarDüzenle

1. Sezon (2004)Düzenle

Bölüm Yayımlanma tarihi Senarist Yönetmen
1 11 Şubat 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
2 18 Şubat 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
3 25 Şubat 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
4 10 Mart 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
5 17 Mart 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
6 24 Mart 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
7 31 Mart 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
8 7 Nisan 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
9 14 Nisan 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
10 21 Nisan 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
11 28 Nisan 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
12 5 Mayıs 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
13 12 Mayıs 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
14 19 Mayıs 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
15 26 Mayıs 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
16 2 Haziran 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
17 9 Haziran 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
18 16 Haziran 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
19 23 Haziran 2004 Gülse Birsel Hakan Algül

2. Sezon (2004-2005)Düzenle

Bölüm Yayımlanma tarihi Senarist Yönetmen
20 8 Eylül 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
21 15 Eylül 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
22 22 Eylül 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
23 29 Eylül 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
24 6 Ekim 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
25 13 Ekim 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
26 20 Ekim 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
27 27 Ekim 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
28 3 Kasım 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
29 10 Kasım 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
30 17 Kasım 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
31 1 Aralık 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
32 8 Aralık 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
33 15 Aralık 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
34 22 Aralık 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
35 29 Aralık 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
36 31 Aralık 2004 Gülse Birsel Hakan Algül
37 12 Ocak 2005 Gülse Birsel Hakan Algül
38 19 Ocak 2005 Gülse Birsel Hakan Algül
39 26 Ocak 2005 Gülse Birsel Hakan Algül
40 9 Şubat 2005 Gülse Birsel Hakan Algül
41 16 Şubat 2005 Gülse Birsel Hakan Algül
42 23 Şubat 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
43 2 Mart 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
44 9 Mart 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
45 16 Mart 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
46 23 Mart 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
47 30 Mart 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
48 6 Nisan 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
49 13 Nisan 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
50 20 Nisan 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
51 27 Nisan 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
52 4 Mayıs 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
53 11 Mayıs 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
54 18 Mayıs 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
55 25 Mayıs 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
56 1 Haziran 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
57 8 Haziran 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
58 15 Haziran 2005 Gülse Birsel Jale Atabey

3. Sezon (2005-2006)Düzenle

Bölüm Yayımlanma tarihi Senarist Yönetmen
59 14 Eylül 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
60 21 Eylül 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
61 28 Eylül 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
62 5 Ekim 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
63 12 Ekim 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
64 19 Ekim 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
65 26 Ekim 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
66 2 Kasım 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
67 9 Kasım 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
68 23 Kasım 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
69 30 Kasım 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
70 7 Aralık 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
71 14 Aralık 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
72 21 Aralık 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
73 31 Aralık 2005 Gülse Birsel Jale Atabey
74 18 Ocak 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
75 25 Ocak 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
76 1 Şubat 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
77 8 Şubat 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
78 15 Şubat 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
79 22 Şubat 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
80 8 Mart 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
81 15 Mart 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
82 22 Mart 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
83 29 Mart 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
84 5 Nisan 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
85 19 Nisan 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
86 26 Nisan 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
87 3 Mayıs 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
88 17 Mayıs 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
89 24 Mayıs 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
90 31 Mayıs 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
91 7 Haziran 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
92 14 Haziran 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
93 21 Haziran 2006 Gülse Birsel Jale Atabey

4. Sezon (2006-2007)Düzenle

Bölüm Yayımlanma tarihi Senarist Yönetmen
94 13 Eylül 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
95 20 Eylül 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
96 27 Eylül 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
97 4 Ekim 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
98 18 Ekim 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
99 25 Ekim 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
100 1 Kasım 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
101 8 Kasım 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
102 15 Kasım 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
103 22 Kasım 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
104 29 Kasım 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
105 6 Aralık 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
106 13 Aralık 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
107 20 Aralık 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
108 31 Aralık 2006 Gülse Birsel Jale Atabey
109 10 Ocak 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
110 17 Ocak 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
111 24 Ocak 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
112 31 Ocak 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
113 7 Şubat 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
114 21 Şubat 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
115 28 Şubat 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
116 7 Mart 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
117 14 Mart 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
118 21 Mart 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
119 4 Nisan 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
120 11 Nisan 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
121 18 Nisan 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
122 25 Nisan 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
123 9 Mayıs 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
124 16 Mayıs 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
125 23 Mayıs 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
126 30 Mayıs 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
127 6 Haziran 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
128 13 Haziran 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
129 20 Haziran 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
130 27 Haziran 2007 Gülse Birsel Jale Atabey

5. Sezon (2007-2008)Düzenle

Bölüm Yayımlanma tarihi Senarist Yönetmen
131 19 Eylül 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
132 26 Eylül 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
133 3 Ekim 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
134 10 Ekim 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
135 24 Ekim 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
136 31 Ekim 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
137 7 Kasım 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
138 14 Kasım 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
139 28 Kasım 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
140 5 Aralık 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
141 12 Aralık 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
142 19 Aralık 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
143 26 Aralık 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
144 31 Aralık 2007 Gülse Birsel Jale Atabey
145 16 Ocak 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
146 23 Ocak 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
147 30 Ocak 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
148 13 Şubat 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
149 20 Şubat 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
150 27 Şubat 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
151 5 Mart 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
152 12 Mart 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
153 19 Mart 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
154 2 Nisan 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
155 9 Nisan 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
156 16 Nisan 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
157 23 Nisan 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
158 30 Nisan 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
159 14 Mayıs 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
160 21 Mayıs 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
161 28 Mayıs 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
162 4 Haziran 2008 Gülse Birsel Jale Atabey

6. Sezon (2008-2009)Düzenle

Bölüm Yayımlanma tarihi Senarist Yönetmen
163 24 Eylül 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
164 1 Ekim 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
165 8 Ekim 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
166 15 Ekim 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
167 22 Ekim 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
168 29 Ekim 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
169 12 Kasım 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
170 19 Kasım 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
171 26 Kasım 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
172 3 Aralık 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
173 17 Aralık 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
174 24 Aralık 2008 Gülse Birsel Jale Atabey
175 14 Ocak 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
176 28 Ocak 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
177 25 Şubat 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
178 4 Mart 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
179 11 Mart 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
180 18 Mart 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
181 25 Mart 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
182 8 Nisan 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
183 15 Nisan 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
184 22 Nisan 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
185 29 Nisan 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
186 6 Mayıs 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
187 20 Mayıs 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
188 27 Mayıs 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
189 10 Haziran 2009 Gülse Birsel Jale Atabey
190

(Final)

24 Haziran 2009 Gülse Birsel Jale Atabey

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Avrupa Yakası bölümleri". atv. 14 Ocak 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ocak 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle