Cem Davran

Muharrem Cem Davran (d. 3 Mart 1964, İstanbul), Türk oyuncu ve sunucu. Babası Mehmet Davran da uzun yıllar Şehir Tiyatroları Aksesuar Şefliği yapmıştır.

Cem Davran
Cem Davran.jpg
Doğum Muharrem Cem Davran
3 Mart 1964 (1964-03-03) (56 yaşında)
Meslek Oyuncu,Tiyatrocu
Etkin yıllar 1978-günümüz
Evlilik Hilal Davran
Çocuk(lar) 2
Resmî site www.cemdavran.com.tr

Özel hayatıDüzenle

Cem Davran, Hilal Davran ile evlidir. Hürcan ve Ali isminde iki oğlu bulunmaktadır.[1]

Rol aldığı oyunlarDüzenle

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
2020 Karakomik Filmler 2: Emanet
2019 Karakomik Filmler
2011 Bir Ses Böler Geceyi Süha Kaygusuz
2011 Melekler ve Kumarbazlar [2]
2007 Avrupalı Avrupalı
2000 Balalayka Hasan
2000 Ruhsar Mazhar
1999 Kahpe Bizans Yetiş Bey, Gavur Bey (Markus Antonyus), Gezer Bey
1993 Tersine Dünya
1991 Varyemez Oktay
1991 Kurt Kanunu
1986 Asılacak Kadın Yalçın'ın Çocukluk Arkadaşı
1979 Yusuf ile Kenan Yusuf
1978 Taşı Toprağı Altın Şehir

DizileriDüzenle

KaynakçaDüzenle