Leyla ile Mecnun bölümleri listesi

Leyla ile Mecnun, 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlamıştır. Dizinin çoğu bölümlerini Onur Ünlü yönetmiş olup, diğer bölümlerini de "Eyüp Boz" ve "Murat Onbul" yönetmiştir. Dizinin senaristi ise Burak Aksak'tır. Dizi 3 sezon yayınlanmıştır. Dizinin 59.bölümünden itibaren,aynı anda TRT 1 HD'de de yayınlanmaya başlamıştır. Leyla ile Mecnun kadrosundaki bir kısım oyuncu ve teknik ekibi 2013 Taksim Gezi Parkı protestoları'na katıldığı için ve bununla ilgili onu yeren kısa bir video çektikleri üzere, TRT ekibi Ağustos 2013 sonunda diziyi yayından kaldırdı. Leyla ile Mecnun; 3 sezon ve 103 bölümle 17 Haziran 2013 tarihinde ekranlara veda etti.

1. sezonDüzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
11"Pilot"Onur ÜnlüBurak Aksak9 Şubat 2011-
22"Düğün"Onur ÜnlüBurak Aksak16 Şubat 2011-
33"Halı Saha"Onur ÜnlüBurak Aksak23 Şubat 2011-
44"Fidye"Onur ÜnlüBurak Aksak2 Mart 2011Cemal Hünal
55"Şöhret"Onur ÜnlüBurak Aksak9 Mart 2011Zafer Algöz
66"Banka"Onur ÜnlüBurak Aksak16 Mart 2011Selen Seyven, Beste Bereket
77"Rüya"Onur ÜnlüBurak Aksak23 Mart 2011-
88"Mantar"Onur ÜnlüBurak Aksak30 Mart 2011Önder Açıkbaş
99"Sihirbaz"Onur ÜnlüBurak Aksak13 Nisan 2011Umut Kurt, Sermet Erkin
1010"Dünyanın Sonu"Onur ÜnlüBurak Aksak20 Nisan 2011Goncagül Sunar
1111"Çanta"Onur ÜnlüBurak Aksak27 Nisan 2011Sermet Yeşil
1212"Cesek"Onur ÜnlüBurak Aksak4 Mayıs 2011Sermet Yeşil, Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman
1313"Fake To The Future"Onur ÜnlüBurak Aksak11 Mayıs 2011Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman
1414"Evler"Onur ÜnlüBurak Aksak18 Mayıs 2011-
1515"Arda'nın Düğünü"Onur ÜnlüBurak Aksak25 Mayıs 2011-
1616"Clone Wars"Onur ÜnlüBurak Aksak8 Haziran 2011Beyti Engin
1717"Şekerpare"Murat OnbulBurak Aksak15 Haziran 2011Selin Şekerci
1818"Arda Kalan"Murat OnbulBurak Aksak20 Haziran 2011Tolga Öz
1919"Benjamin"Murat OnbulBurak Aksak27 Haziran 2011-
2020"Hoşçakal"Murat OnbulBurak Aksak4 Temmuz 2011Kaan Urgancıoğlu

2. sezonDüzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
211"Ramadan is Coming"Murat OnbulBurak Aksak8 Ağustos 2011İnan Ulaş Torun
222"Yozgat"Murat OnbulBurak Aksak15 Ağustos 2011-
233"Mecnun"Murat OnbulBurak Aksak22 Ağustos 2011-
244"Beyin"Onur ÜnlüBurak Aksak29 Ağustos 2011-
255"Nurten'in Yeğeni"Onur ÜnlüBurak Aksak5 Eylül 2011-
266"Evlenme"Onur ÜnlüBurak Aksak12 Eylül 2011-
277"Uzay"Onur ÜnlüBurak Aksak19 Eylül 2011-
288"Baz İstasyonu"Onur ÜnlüBurak Aksak26 Eylül 2011-
299"İllüzyon Nasıl Ki Bir Göz Yanılmasıysa, Aşk da Bir Gönül Yanılmasıdır"Onur ÜnlüBurak Aksak3 Ekim 2011Özlem Türay
ÖzelÖzel"Leyla İle Mecnun Kaytarıyor"Ülkü Oktay-18 Ekim 2011-
3010"Kimi Vedalarda Hoşçakal Denilmez!"Eyüp BozBurak Aksak24 Ekim 2011-
3111"Hayat, Damarlarından Tutup Zorla İçine Çeker İnsanı"Eyüp BozBurak Aksak7 Kasım 2011-
3212"Sarı Bıyık"Yüksel AksuBurak Aksak14 Kasım 2011Cahit Kaşıkçılar, Cevat Dinçer
3313"Gerçek Kesik"Yüksel AksuBurak Aksak21 Kasım 2011Cahit Kaşıkçılar, Perihan Savaş
3414"Erdal Bakkal ve Çırakları"Yüksel AksuBurak Aksak28 Kasım 2011Cavit Çetin Güner, Bülend Özveren
3515"Hayal Kırıklıkları Müzesi"Eyüp BozBurak Aksak5 Aralık 2011-
3616"Aşkın Formülü"Eyüp BozBurak Aksak12 Aralık 2011-
3717"Marduk"Eyüp BozBurak Aksak19 Aralık 2011-
3818"Sır"Eyüp BozBurak Aksak26 Aralık 2011-
3919"Hoşgeldin 2013"Onur ÜnlüBurak Aksak31 Aralık 2011Halit Akçatepe, Cahit Kaşıkçılar, Cevat Dinçer
4020"Masal Çiçeği"Onur ÜnlüBurak Aksak9 Ocak 2012Can Akbel, Ersin Düzen, Ayberk Atilla
4121"Yavuz Nasıl Kurtulur?"Onur ÜnlüBurak Aksak16 Ocak 2012Cahit Kaşıkçılar
4222"Okul Yolunda"Eyüp BozBurak Aksak23 Ocak 2012-
4323"İsmail Abi"Eyüp BozBurak Aksak30 Ocak 2012-
4424"Mecnun'luk İstidadı"Eyüp BozBurak Aksak6 Şubat 2012-
4525"Talih Kuşu"Eyüp BozBurak Aksak13 Şubat 2012-
4626"Made in Metonya"Eyüp BozBurak Aksak20 Şubat 2012-
4727"Ardadan"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak27 Şubat 2012-
4828"Tarihler Arası Yolculuk"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak5 Mart 2012Engin Yüksel, Ceyhun Yılmaz
4929"Maske"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak12 Mart 2012Özgür Çevik
5030"Who I am?"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak19 Mart 2012-
5131"Metaforya"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak26 Mart 2012-
5232"Paralel Evren"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak2 Nisan 2012-
5333"Baba Olmak"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak9 Nisan 2012-
5434"Drakulluk Edene Yazıklar Olsun"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak16 Nisan 2012Mithat Körler
5535"Hayalet Avcıları"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak23 Nisan 2012-
5636"Mecnun Harikalar Diyarında"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak30 Nisan 2012-
5737"Bela"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak7 Mayıs 2012-
5838"Ama Babacığım"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak14 Mayıs 2012Hasan Kaçan
5939"Niyetçi"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak21 Mayıs 2012-
6040"Karabasan"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak28 Mayıs 2012-
6141"Dağılış"Onur Ünlü, Eyüp BozBurak Aksak4 Haziran 2012-

3. sezonDüzenle

* # Bölüm Adı Yayın tarihi Konuk Oyuncu(lar) Açıklama Yönetmen(ler)
1 62 Dönüş 3 Eylül 2012 - - Murat Onbul
2 63 Yeni Hayat 10 Eylül 2012 - Melis Birkan,Atilla Şendil,Mehmet Cihan Ercan diziye dahil oldu Murat Onbul
3 64 Kabulleniş 17 Eylül 2012 - - Murat Onbul
4 65 Seviyorum Be Abi! 24 Eylül 2012 Mehmet Erdem - Murat Onbul
5 66 Hukuk 1 Ekim 2012 - - Murat Onbul
6 67 Vay be 8 Ekim 2012 - - Murat Onbul
7 68 Her Giden Biraz Değişir 15 Ekim 2012 Özge Borak - Murat Onbul
8 69 İş Adamı 22 Ekim 2012 Naci Adıgüzel - Murat Onbul
9 70 Kelepçe 29 Ekim 2012 - - Murat Onbul
10 71 Vicdan 5 Kasım 2012 - - Onur Ünlü
11 72 Zaman 12 Kasım 2012 - - Onur Ünlü
12 73 Dilek Taşı 19 Kasım 2012 - - Murat Onbul
13 74 Mecnun ve İş 26 Kasım 2012 Şafak Pekdemir - Murat Onbul
14 75 Rusya 03 Aralık 2012 - - Onur Ünlü
15 76 Arabesk 10 Aralık 2012 Beyti Engin , Şafak Pekdemir - Murat Onbul
16 77 Zengin Sınıf 17 Aralık 2012 Gökhan Soylu , Şükran Ovalı - Murat Onbul
17 78 Orhanlar 24 Aralık 2012 Cahit Kaşıkçılar ,Cevat Dinçer ,Şafak Pekdemir - Murat Onbul
18 79 Kireçburnu Çakalları 31 Aralık 2012 - - Murat Onbul
19 80 Geçmiş 7 Ocak 2013 Hasan Kaçan, Erkan Bektaş, Bekir Çiçekdemir - Murat Onbul
20 81 Market 14 Ocak 2013 Derya Alabora, Bünyamin Sürmeli Bir süredir dizide oynayan Kubilay Çamlıdağ ve Bülent Baytar'ın adı geçmeye başladı. Şafak Pekdemir diziye dahil oldu. Murat Onbul
21 82 Ayrılık Korkusu 21 Ocak 2013 - - Murat Onbul
22 83 Efsaneler 28 Ocak 2013 - - Murat Onbul
23 84 Ölüm 4 Şubat 2013 Ersin Düzen, Nurhan Damcıoğlu - Onur Ünlü, Murat Onbul
24 85 Niğde 11 Şubat 2013 Timur Acar - Murat Onbul
25 86 Melül'ün Yolu 18 Şubat 2013 - - Murat Onbul
26 87 I.Metonya Meydan Muharebesi 25 Şubat 2013 Aslı Tandoğan - Murat Onbul
27 88 Yavuz'un Vedası 04 Mart 2013 Aslı Tandoğan - Murat Onbul
28 89 Dosto Aşık Olursa 11 Mart 2013 Pınar Dikici - Murat Onbul
29 90 Yokluğunda 18 Mart 2013 - - Murat Onbul
30 91 Makine 25 Mart 2013 Esra Kızıldoğan - Murat Onbul
31 92 Gelecek 01 Nisan 2013 Esra Kızıldoğan - Murat Onbul
32 93 Anne 08 Nisan 2013 Ayşen Gruda - Murat Onbul
33 94 Şans 15 Nisan 2013 Hande Doğandemir Ayşen Gruda diziye dahil oldu Onur Ünlü
34 95 Fedakarlık 22 Nisan 2013 Murat Onbul
35 96 "Seviyorsan Üzme, Sevmiyorsan Oynama" 29 Nisan 2013 Murat Onbul
36 97 Kill Bilal 6 Mayıs 2013 Murat Onbul
37 98 Tom Waits 13 Mayıs 2013 Sinan Albayrak, Kubat Murat Onbul
38 99 Kahramanlık 20 Mayıs 2013 Murat Onbul
39 100 Kireçburnu'nun 100. Kurtuluş yılı 27 Mayıs 2013 Murat Menteş, Emrah Serbes, Murat Uyurkulak, Metin Üstündağ, Ceza, Orhan Ölmez, Onur Ünlü Bu bölümün yaklaşık iki dakikalık kısmında özel Stop motion kullanılmıştır. Murat Onbul
40 101 Para Kazanmak 3 Haziran 2013 Murat Onbul
41 102 Falcı 10 Haziran 2013 İdil Fırat Murat Onbul
42 103 Giden Döner mi? 17 Haziran 2013 Sermet Yeşil, Nadir Sarıbacak Bu bölümde yaklaşık 4 saniyeliğine set görülmüştür. Ayşen Gruda, Açelya Devrim Yılhan, Nalan Kuruçim, Neslihan Aker, Bülent Baytar diziden ayrıldı gibi gösterilmiştir ancak dizi yayından kaldırıldığı için bunun kesin olup olmadığı belli değildir. Onur Ünlü
43 104 "Bir hikayeyi sonlandırmak, bir hikayeyi başlatmaktan daha zordur!" 29 Ocak 2014 Dilber Ay Bu bölümde Leyla öldükten sonra geçen 1 yılda Kireçburnu sakinlerinin yaşadıkları anlatılmıştır. Bu bir yıl içinden ise 2012 Temmuz yani Ramazan ayında yaşadıkları anlatılmıştır. Murat Onbul