Şafak Pekdemir

Türk aktris

Şafak Pekdemir (d. 19 Haziran 1988, İstanbul), Türk oyuncudur.[2] Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur.

Şafak Pekdemir
Şafak Pekdemir.jpg
Doğum 19 Haziran 1988 (1988-06-19) (32 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Eğitim Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2010-günümüz
Evlilik
Burak Mengü (e. 2017–2018)
[1]

FilmografiDüzenle

Televizyon
Yıl Dizi Rol
2010 Türk Malı Zehra
2011 Şüphe Aslı Demircan
2012 Leyla ile Mecnun Nisan
2012 Seksenler Türkan
2015-2016 Asla Vazgeçmem İclal Demirer Kozan
2018- Yasak Elma Zehra Argun
Sinema
Yıl Film Rol
2009 Sadist
2014 İncir Reçeli 2 Gizem
2017 Deli aşk Zeynep
2018 Deniz ve Güneş Güneş
Tiyatro
Yıl Oyun
2009 Tersine Dünya
2010 Savaş Ve Barış

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Şafak Pekdemir, Burak Mengü ile evlendi!". Vatan. 27 Aralık 2017. 2 Ocak 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2018. 
  2. ^ "Şafak Pekdemir kimdir?". Hürriyet. 17 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Temmuz 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle