Eyüp Boz

Eyüp Boz (d. 20 Ekim 1970; İstanbul, Türkiye), dizi ve filmlerde çalışan Türk görüntü yönetmeni.

Eyüp Boz
Doğum 20 Ekim 1970 (1970-10-20) (49 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Alma mater Mimar Sinan Üniversitesi
Meslek Görüntü yönetmeni
Etkin yıllar 1994-günümüz

FilmografisiDüzenle

  • İçimdeki İnsan - 2014 (Sinema Filmi)
  • Sevdaluk - 2013 (TV Dizisi)
  • Galip Derviş (3. sezon) - 2014 (TV Dizisi)
  • Galip Derviş (2. sezon) - 2013 (TV Dizisi)
  • Galip Derviş (1. sezon) - 2013 (TV Dizisi)
  • Babalar Ve Evlatlar - 2012 (TV Dizisi)
  • Leyla ile Mecnun (3. sezon) - 2012 (TV Dizisi)
  • Leyla ile Mecnun (2. sezon) - 2012 (TV Dizisi)
  • Leyla ile Mecnun (1. sezon) - 2011 (TV Dizisi)
  • Pak Panter - 2010 (Sinema Filmi)
  • Bitmeyen Şarkı - 2010 (TV Dizisi)
  • Çılgın Kanal - 2009 (TV Dizisi)
  • Türkler Çıldırmış Olmalı - 2009 (Sinema Filmi)
  • SüpüRRR - 2009 (Sinema Filmi)
  • Orada - 2009 (Sinema Filmi)
  • Kanal-İ-Zasyon - 2009 (Sinema Filmi)
  • Kahramanlar - 2009 (TV Dizisi)
  • Beş Şehir - 2009 (Sinema Filmi)
  • Gazi - 2008 (TV Dizisi)
  • Akasya Durağı 4. Sezon - 2011 (TV Dizisi)
  • Akasya Durağı 3. Sezon - 2010 (TV Dizisi)
  • Akasya Durağı 2. Sezon - 2009 (TV Dizisi)
  • Akasya Durağı 1. Sezon - 2008 (TV Dizisi)
  • Yaşamın Kıyısında - 2007 (Sinema Filmi)
  • Fesupanallah - 2007 (TV Dizisi)
  • Beyaz Melek - 2007 (Sinema Filmi)
  • Rüyalarda Buluşuruz - 2006 (TV Dizisi)
  • Janjan - 2006 (Sinema Filmi)
  • Eve Giden Yol 1914 - 2006 (Sinema Filmi)
  • Bebeğim - 2006 (TV Dizisi)
  • Dondurmam Gaymak - 2005 (Sinema Filmi)
  • Meleğin Düşüşü - 2004 (Sinema Filmi)
  • Kırlangıç - 2004 (TV Filmi)
  • Kurtlar Vadisi 3. Sezon - 2005 (TV Dizisi)
  • Sır Çocukları - 2002 (Sinema Filmi)
  • Rus Gelin - 2002 (Sinema Filmi)
  • Ekmek Teknesi - 2002 (TV Dizisi)
  • Deli Yürek-Boomerang Cehennemi - 2001 (Sinema Filmi)
  • Fosforlu Cevriye - 2000 (TV Filmi)

ÖdülleriDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Yazı Tura'ya 11 dalda Altın Portakal". Hürriyet. 11 Ekim 2004. 1 Ağustos 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2020. Görüntü yönetmeni: Eyüp Boz (Meleğin Düşüşü) 
  2. ^ "24. Uluslararası İstanbul Film Festivali". Uluslararası İstanbul Film Festivali. 22 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2020. Ulusal Yarışma / Jüri Özel Ödülü: Eyüp Boz, Meleğin Düşüşü (Görüntü Yönetmeni) 

Dış bağlantılarDüzenle