İlayda Alişan

türk oyuncu

İlayda Alişan (d. 1 Ocak 1996, İstanbul, Türkiye) Türk sinema ve dizi oyuncusu.

İlayda Alişan
Doğum 1 Ocak 1996 (1996-01-01) (24 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Dizi ve sinema oyuncusu
Etkin yıllar 2011-günümüz

FilmografiDüzenle

Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2011 Bir Çocuk Sevdim Merve Yardımcı Karakter
2013 Gönül Hırsızı Yardımcı Karakter
2014 Benim Adım Gültepe Nurten Yardımcı Karakter
2015 Serçe Sarayı Sinem Yardımcı Karakter
2016 Bana Sevmeyi Anlat Eylül Yardımcı Karakter
2017-2019 Çukur Akşın Koçovalı Yardımcı Karakter
2018 Hakan: Muhafız Yardımcı Karakter
2019- Şampiyon Neslihan Yardımcı Karakter

KaynakçaDüzenle