Ana menüyü aç

Türk korku sinema filmleri listesi

Bu madde, Türkiye'de korku türünde yapılmış, uzun metraj sinema filmlerini listelemektedir. İçerikte vizyona girmiş filmlerin yanı sıra yapımı devam eden filmlere de yer verilmesi olasıdır.

FilmlerDüzenle

20. yüzyılDüzenle

2000 öncesi Türk korku filmleri
Yıl Başlık Yönetmen Tür Öge Notlar
Birincil İkincil
1949 Çığlık Aydın Arakon Gerilim Korku Cinayet [1]
1953 Drakula İstanbul'da Mehmet Muhtar Korku Fantastik Vampir [2]
1954 Ölüm Saati Orhan Erçin Gerilim Korku Cinayet [3]
1970 Ölüler Konuşmaz ki Yavuz Yalınkılıç Korku Gerilim Hortlak [4]
1974 Şeytan Metin Erksan Korku Gerilim Şeytan [5]
1976 Süt Kardeşler Ertem Eğilmez Komedi Korku Gulyabani [6]
1995 Karanlık Sular Kutluğ Ataman Korku Fantastik Vampir [7]

21. yüzyılDüzenle

2000'lerDüzenle

2000'lerde Türk korku filmleri
Yıl Başlık Yönetmen Tür Öge Notlar
Birincil İkincil
2004 Okul Taylan Biraderler Komedi Korku Hayalet [8]
Büyü Orhan Oğuz Korku Gerilim Cin [9]
2006 Hababam Sınıfı Üç Buçuk Ferdi Eğilmez Komedi Korku Muhtelif [10]
Dabbe Hasan Karacadağ Korku Gerilim Kıyamet [11]
Gen Togan Gökbakar Gerilim Korku Cinayet [12]
Araf Biray Dalkıran Korku Gerilim Hayalet [13]
Küçük Kıyamet Taylan Biraderler Gerilim Korku Sanrı [14]
2007 Gomeda Tan Tolga Demirci Korku Fantastik İşkence [15]
Musallat Alper Mestçi Korku Gerilim Cin [16]
Kutsal Damacana Kamil Aydın Komedi Korku Şeytan [17]
2008 Semum Hasan Karacadağ Korku Gerilim Şeytan [18]
2009 Konak Cem Akyoldaş Korku Gerilim İşkence [19]
Dabbe 2 Hasan Karacadağ Korku Gerilim Kıyamet [20]

2010'larDüzenle

2010'larda Türk korku filmleri
Yıl Başlık Yönetmen Tür Öge Notlar
Birincil İkincil
2010 Kutsal Damacana 2: İtmen Korhan Bozkurt Komedi Korku Kurt Adam [21]
Ada: Zombilerin Düğünü Talip Ertürk, Murat Emir Eren Komedi Korku Zombi [22]
Ses Ümit Ünal Gerilim Korku Gizem [23]
Üç Harfliler: Marid Arkın Aktaç Korku Gerilim Cin [24]
Cehennem Biray Dalkıran Korku Gerilim Cin [25]
2011 Kutsal Damacana: Dracoola Korhan Bozkurt Komedi Korku Vampir [26]
Karadedeler Olayı Bağbakan Kardeşler Korku Gerilim Cin [27]
Mühürlü Köşk Serkant Yasar Kutlubay Korku Gerilim Şeytan [28]
Musallat 2: Lanet Alper Mestçi Korku Gerilim Cin [29]
2012 Dabbe: Bir Cin Vakası Hasan Karacadağ Korku Gerilim Cin [30]
Görünmeyenler Melikşah Altuntaş Korku Gerilim Hayalet [31]
Htr2b - Dönüşüm Osman Evre Tolga Korku Gerilim İşkence [32]
2013 El-Cin Hasan Karacadağ Korku Gerilim Cin [33]
Dabbe: Cin Çarpması Hasan Karacadağ Korku Gerilim Cin [34]
Şeytan-ı Racim Arkın Aktaç Korku Gerilim Şeytan [35]
İblisin Oğlu 13. Vahşet Emre Kaya Korku Gerilim Şeytan [36]
2014 Gulyabani Orçun Benli Komedi Korku Gulyabani [37]
Ammar: Cin Tarikatı Özgür Bakar Korku Gerilim Cin [38]
Azem: Cin Karası Volkan Akbaş Gerilim Korku Cin [39]
Tamaya İfrit Serkant Yaşar Kutlubay Korku Gerilim Şeytan [40]
Muska Özkan Çelik Korku Gerilim Gizem [41]
Azazil: Düğüm Özgür Bakar Korku Gerilim Cin [42]
Dabbe: Zehr-i Cin Hasan Karacadağ Korku Gerilim Cin [43]
Siccin Alper Mestçi Korku Gerilim Cin [44]
Ümmü Sıbyan: Zifir Efe Hızır Korku Gerilim Cin [45]
2015 Münafık Özkan Aksular Dram Korku Cin [46]
Mihrez: Cin Padişahı Doğa Can Anafarta Korku Gerilim Cin [47]
Ezan Fuat Yılmaz Korku Gerilim Cin [48]
Azem 2: Cin Garezi Erdinç Kazımoğlu Korku Gerilim Cin [49]
Helak: Kayıp Köy Özgür Bakar Korku Gerilim Cin [50]
Pişt Can Sarcan Komedi Korku Muhtelif [51]
Şeytan-ı Racim 2: İfrit Murat Toktamışoğlu Korku Gerilim Şeytan [52]
Hannas: Karanlıkta Saklanan Kamil Aydın Gerilim Korku Cin [53]
Alkarısı: Cinnet Muzaffer Gülçek Korku Gerilim Cin [54]
Siccin 2 Alper Mestçi Korku Gerilim Cin [55]
Deccal Özgür Bakar Korku Gerilim Şeytan [56]
Üç Harfliler 2: Hablis Murat Toktamışoğlu Korku Gerilim Cin [57]
Dabbe 6 Hasan Karacadağ Korku Gerilim Cin [58]
Vesvese: Cin Tuzağı Sümeya Kökten Korku Gerilim Cin [59]
Kü'fa: Cin Kapanı Aykut Karagöl Korku Gerilim Cin [60]
Cin Kuyusu Murat Toktamışoğlu Korku Gerilim Cin [61]
Hüddam Utku Uçar Korku Gerilim Cin [62]
Azap Dilek Keser,
Ulaş Güneş Kacargil
Korku Gerilim Cin [63]
2016 Baskın Can Evrenol Korku Gerilim Şeytan [64]
Mel-un Mustafa Kara Korku Gerilim Şeytan [65]
Çağrılan Hüseyin Eleman Korku Gerilim Cin [66]
Ceberrut Özgür Yelence Gerilim Korku Hayalet [67]
Azazil 2: Büyü Mustafa Özen Korku Dram Cin [68]
Azem 3: Cin Tohumu Hürcan Emre Yılmazer Korku Gerilim Cin [69]
Şeytan Papuçta A. Cengiz Mert Korku Gerilim Şeytan [70]
Kabr-i Cin Mühür Volkan Adıyaman Korku Gerilim Cin [71]
Magi Hasan Karacadağ Korku Gerilim Cin [72]
İfrit'in Diyeti: Cinnia Özgür Özberk,
Şahin Yiğit
Gerilim Korku Cin [73]
Alamet-i Kıyamet Doğa Can Anafarta Korku Gerilim Kıyamet [74]
Cinni: Uyanış Emre Aydın Korku Gerilim Cin [75]
Şeytanın Çocukları: El Ebyaz Oya Köksal,
Vedat Dikmetaş
Korku Gerilim Şeytan [76]
Sekaret: Son Şeyda Şen Korku Gerilim Gizem [77]
Ammar 2: Cin İstilası Özgür Bakar Korku Gerilim Cin [78]
Üç Harfliler 3: Karabüyü Alper Mestçi Korku Gerilim Cin [79]
Lanetli Anahtar Hasan Gökalp Korku Gerilim Cin [80]
Siccin 3: Cürmü Aşk Alper Mestçi Korku Gerilim Cin [81]
Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler Özgür Bakar Komedi Korku Muhtelif [82]
Azem 4: Alacakaranlık Volkan Akbaş Korku Gerilim Cin [83]
Gece Seansı Hürdoğan Güvendiren Korku Gerilim Gizem [84]
Lanet: Uyanış Kemal Özdemir Gerilim Korku Cin [85]
Berzah: Cin Alemi Ahmet Can Kasap Korku Gerilim Cin [86]
İllet Soner Acar Korku Gerilim Cin [87]
Zuzula Kemal Özdemir Korku Gerilim Cin [88]
2017 Felak Mehmet Emin Şimşek Korku Gerilim Cin [89]
Perde Ayn-ı Cin Ediz Günay Korku Gerilim Cin [90]
Kuyu Serdar Bardakçı Korku Gerilim Cin [91]
Lanet: Ervah Cinleri Teoman Gündüz Korku Gerilim Cin [92]
666 Cin Musallatı Fuat Yılmaz Korku Gerilim Cin [93]
Geri Döndü Kamil Burak Korku Gerilim Hortlak [94]
Sinsiran: Yasak Aşk Samet Çakırtaş Korku Gerilim Cin [95]
Nefrin Gülşen Güner Korku Gerilim Cin [96][97]
Deccal 2 Özgür Bakar Korku Gerilim Şeytan [98]
Büyü 2 Adnan Güler Korku Gerilim Cin [99]
Bezm-i Ezel Aykut Can Demirel Korku Gerilim Cin [100]
Cin Ayet-i Aşk Ahmet Küçükkayalı Korku Gerilim Cin [101]
İki Fatih Gürler, Ramazan Özer Korku Gerilim [102]
Semur Gökhan Aksu Korku Gerilim Cin [103]
Siccîn 4 Alper Mestçi Korku Gerilim Cin [104]
Morg Tuncer Gürbüz Korku Gerilim Hayalet [105]
2018 Cin Çeşmesi Tuncer Gürbüz Korku Gerilim Cin [106]
Kapıdaki Sır Mehmet Ali Zaim Korku Gerilim İşkence [107]
Alem-i Cin Özgür Bakar Korku Gerilim Cin [108]
Kabus Tuncer Gürbüz Korku Gerilim Cin [109]
Sandık Hüseyin Mücahit Pehlivan Korku Gerilim Zombi [110]
Tutsak Beyza Çimenot Korku Yok İşkence [111]
Mezarlık Fuat Yılmaz Korku Gerilim İşkence [112]
Kâfir Hasan Gökalp Korku Yok Cin [113]
Cin-i Ayet Uğur Akünlü Korku Yok Cin [114]
Zohak Adem Uğur Korku Yok Cin [115]
Üç Harfliler: Beddua Alper Mestçi Korku Yok Cin [116]
Sessiz Ol Samet Çakırtaş Korku Gerilim İşkence [117]
Kapalak Kızı Ramazan Özer Korku Yok Hayalet [118]
Kabir Azabı Arkın Aktaç Korku Yok Cin [119]
Ev Kadını Can Evrenol Korku Yok Sanrı [120]
Siccin 5 Alper Mestçi Korku Yok Cin [121]
Zifir-i Azap Haydar Işık Korku Gerilim Cin [122]
3HMOBKRCGHH Sinan Kaçar Korku Komedi Cin [123]
El Ummar Tuncer Gürbüz Korku Gerilim Cin [124]
Ecinni Mehmet Sağlam Korku Yok Cin [125]
Cin Tepesi Fatih Hasanoğlu, Furkan Düzen Korku Gerilim Cin [126]
Şeytan Geçidi: Enhara Onur Aldoğan Korku Gerilim Şeytan [127]
Zerk Battal Karslıoğlu Korku Gerilim Cin [128]
2019 Araf 2 Biray Dalkıran Korku Yok Cin [129]
Üç Harfliler: Adak Alper Mestçi Korku Yok Cin [130]
Sir-Ayet Onur Aldoğan Korku Yok Cin [131]
Tez: 13. Gece Taylan Işıklar Korku Yok [132]
Musabbar R. Engin Tutuş, Erdal Tutuş Korku Yok Cin [133]
Hüddam 2 Utku Uçar Korku Yok Cin [134]
Marid Kemal Özdemir Korku Yok Cin [135]
Şeytan-i İns Gökhan Arı Korku Yok Şeytan [136]
Şeytan Oyunu Kadir Genç Korku Gerilim Şeytan [137]
Aşgar: Cin Vadisi Yahya Al Korku Yok Cin [138]
Alem-i Cin 2 Özgür Bakar Korku Gerilim Cin [139]
Kulyas: Lanetin Bedeli Yunus Şevik Korku Yok Cin [140]
Astral Seyahat Hasan Gökalp Korku Yok Cin [141]
Cinnet Aytekin Birkon Korku Yok Cin [142]

Gelecek filmlerDüzenle

Gelecek tarihli Türk korku filmleri
Yıl Başlık Yönetmen Tür Öge Notlar
Birincil İkincil

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Çığlık". Bilim ve Sanat Vakfı. 19 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  2. ^ "Drakula İstanbul'da". Bilim ve Sanat Vakfı. 2 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  3. ^ "Ölüm Saati". Bilim ve Sanat Vakfı. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  4. ^ "Ölüler Konuşmaz ki". Bilim ve Sanat Vakfı. 19 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  5. ^ "Şeytan". Bilim ve Sanat Vakfı. 19 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  6. ^ "Süt Kardeşler". Bilim ve Sanat Vakfı. 19 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  7. ^ "Karanlık Sular". Bilim ve Sanat Vakfı. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  8. ^ ""Sette korkudan tuvalete yalnız gidemedik"". Milliyet. 11 Ocak 2004. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  9. ^ "Büyü filminin galası da korkunçtu". Aksiyon. 20 Aralık 2004. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  10. ^ "Hababam Sınıfı'nın son numarası korku". Zaman. 15 Ekim 2006. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  11. ^ "Türk korku filmi 'Dabbe' mucize yarattı". Milliyet. 22 Mart 2006. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  12. ^ "Gen". NTVMSNBC. 7 Nisan 2006. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  13. ^ "'Araf', ABD pazarında". NTVMSNBC. 3 Kasım 2007. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  14. ^ "Küçük Kıyamet". NTVMSNBC. 22 Aralık 2006. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  15. ^ "Lanetli Gomeda vadisinde". Radikal. 23 Şubat 2007. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  16. ^ "Sinemalara "Musallat" oldu". Hürriyet. 31 Ekim 2007. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  17. ^ "'Kutsal Damacana' vizyona girdi". Milliyet. 20 Aralık 2007. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  18. ^ "İlk yaratık filmimiz 8 Şubat'ta vizyonda". Milliyet. 31 Aralık 2007. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  19. ^ "Tarihi konakta korku filmi". Vatan. 3 Temmuz 2009. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  20. ^ "Kıyametin ikinci ayağı DUHAN geliyor". Hürriyet. 26 Eylül 2009. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  21. ^ "Kutsal Damacana 2 geliyor". Cumhuriyet. 15 Ocak 2010. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  22. ^ "Varoş zombileri elit vampirlere karşı". Hürriyet. 16 Ocak 2010. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  23. ^ "Bu 'ses' bizi ona götürür". Radikal. 6 Mart 2010. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  24. ^ "Vizyondakiler > Üç Harfliler: Marid". HaberTürk. 24 Eylül 2010. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  25. ^ "Cehennem'e 3 boyutlu bakmak". Hürriyet. 23 Temmuz 2010. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  26. ^ "Kutsal Damacana'da su bitti!". Milliyet. 21 Ocak 2011. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  27. ^ "Karadedeler Cin Projesi". Habertürk. 24 Ocak 2012. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  28. ^ "Frame'in seksi Özlem'i bu filmde çok cesur!". Milliyet. 15 Ekim 2011. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  29. ^ "Musallat 2: Lanet". Milliyet. 28 Ekim 2011. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  30. ^ ""Dabbe" serisinin son filmi 3 Ağustos'ta vizyona girecek". Milliyet. 1 Ağustos 2012. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  31. ^ "'Görünmeyenler' korkutacak". Sabah. 16 Kasım 2012. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  32. ^ "İçimizdeki saklı şiddet!". Milliyet. 27 Kasım 2012. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  33. ^ "Gözlüksüz 3D korku filmi!". Sabah. 29 Nisan 2012. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  34. ^ ""Cinler de filmlerimi izlemiş, kurguya girmiş olabilirler"". Milliyet. 4 Ağustos 2013. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  35. ^ "Cin korkusu yüzünden..." Habertürk. 18 Ocak 2013. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  36. ^ "Ege'de korku filmi çekiliyor". Cumhuriyet. 30 Ekim 2013. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  37. ^ "Gulyabani'nin maskesi yakında düşecek". Sabah. 10 Aralık 2013. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  38. ^ "Vizyondakiler > Ammar: Cin Tarikatı". Sabah. 21 Mart 2014. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  39. ^ "Vizyondakiler > Azem: Cin Karası". Sabah. 30 Mayıs 2014. Erişim tarihi: 16 Mayıs 2015. 
  40. ^ "Vizyondakiler > Tamaya İfrit". HaberTürk. 6 Haziran 2014. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  41. ^ "Vizyondakiler > Muska". Sabah. 25 Temmuz 2014. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  42. ^ "Vizyondakiler > Azazil: Düğüm". Sabah. 29 Ağustos 2014. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  43. ^ "Dabbe: Zehr-i Cin, 12 Eylül'de vizyona giriyor!". CNN Türk. 9 Eylül 2014. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  44. ^ "İnsanlar korkudan korku filmine gitmiyor". Zaman. 6 Eylül 2014. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  45. ^ "Ümmü Sıbyan: Zifir'in galası yapıldı". Star. 19 Kasım 2014. Erişim tarihi: 19 Şubat 2015. 
  46. ^ "Vizyondakiler > Münafık". Sabah. 3 Nisan 2015. Erişim tarihi: 6 Nisan 2015. 
  47. ^ Karayel, Funda (19 Nisan 2015). "Yılın en korkunç yerli yapımı: 'Mihrez: Cin Padişahı'". Sabah. Erişim tarihi: 19 Nisan 2015. 
  48. ^ "Tüyleri diken diken eden bir film; EZAN!". Milliyet. 19 Mart 2015. Erişim tarihi: 1 Mayıs 2015. 
  49. ^ "Vizyondakiler > Azem 2: Cin Garezi". Sabah. 20 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2015. 
  50. ^ "'Kayıp Köy'de esrarengiz olaylar". Sabah. 23 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2015. 
  51. ^ "Vizyondaki filmler > Pişt". Vatan. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Mayıs 2015. 
  52. ^ "Şeytan-ı Racim 2: İfrit". Box Office Türkiye. 30 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2015. 
  53. ^ "Hannas: Karanlıkta Saklanan Bugün Vizyonda!". Beyazperde. 12 Haziran 2015. Erişim tarihi: 12 Haziran 2015. 
  54. ^ "Alkarısı: Cinnet". Bilim ve Sanat Vakfı. 29 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Haziran 2015. 
  55. ^ "Alper Mestçi'nin yeni filmi 'Siccîn 2' gösterime girdi". Dünya. 10 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2015. 
  56. ^ "24 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi?". Hürriyet. 24 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 24 Temmuz 2015. 
  57. ^ "Üç Harfliler 2: Hablis". Box Office Türkiye. 30 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Temmuz 2015. 
  58. ^ "Dabbe 6, Sinemalarda!". Beyazperde. 11 Eylül 2015. 18 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Eylül 2015. 
  59. ^ "Vesvese: Cin Tuzağı". Box Office Türkiye. 25 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ekim 2015. 
  60. ^ "Kü'fa: Cin Kapanı". Box Office Türkiye. 25 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ekim 2015. 
  61. ^ "Cin Kuyusu". Box Office Türkiye. 17 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Ekim 2015. 
  62. ^ "Hüddam". Box Office Türkiye. 4 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Kasım 2015. 
  63. ^ "Azap". Box Office Türkiye. 13 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Aralık 2015. 
  64. ^ "Baskın". Box Office Türkiye. 31 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Kasım 2015. 
  65. ^ "Mel-un". Box Office Türkiye. 19 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2016. 
  66. ^ "Çağrılan". Box Office Türkiye. 4 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Şubat 2016. 
  67. ^ "Ceberrut". Box Office Türkiye. 3 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Mart 2016. 
  68. ^ "Azazil 2: Büyü". Box Office Türkiye. 25 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Mart 2016. 
  69. ^ "Azem 3: Cin Tohumu". Box Office Türkiye. 4 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2016. 
  70. ^ "Şeytan Papuçta". Box Office Türkiye. 8 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2016. 
  71. ^ "Kabr-i Cin Mühür". Box Office Türkiye. 8 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2016. 
  72. ^ "Magi". Box Office Türkiye. 24 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Kasım 2015. 
  73. ^ "İfrit'in Diyeti: Cinnia". Box Office Türkiye. 30 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2016. 
  74. ^ "Alamet-i Kıyamet". Box Office Türkiye. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2016. 
  75. ^ "Cinni: Uyanış". Box Office Türkiye. 25 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  76. ^ "Merve Sevi ´Arkeolog´ olarak sevenleriyle buluşacak." Milliyet. 17 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 1 Haziran 2016. 
  77. ^ "Sekerat: Son". Box Office Türkiye. 9 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Haziran 2016. 
  78. ^ "Ammar 2: Cin İstilası". Box Office Türkiye. 9 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2016. 
  79. ^ "Üç Harfliler 3: Karabüyü". Box Office Türkiye. 3 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  80. ^ "Lanetli Anahtar". Box Office Türkiye. 20 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ağustos 2016. 
  81. ^ "Siccin 3: Cürmü Aşk". Box Office Türkiye. 1 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Eylül 2016. 
  82. ^ "Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler". Box Office Türkiye. 4 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Eylül 2016. 
  83. ^ "Azem 4: Alacakaranlık". Box Office Türkiye. 17 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Eylül 2016. 
  84. ^ "Gece Seansı". Box Office Türkiye. 24 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Eylül 2016. 
  85. ^ "Lanet: Uyanış". Box Office Türkiye. 1 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Eylül 2016. 
  86. ^ "Berzah: Cin Alemi". Box Office Türkiye. 1 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Eylül 2016. 
  87. ^ "İllet". Box Office Türkiye. 14 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2016. 
  88. ^ "Zuzula". Box Office Türkiye. 18 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ocak 2017. 
  89. ^ "Felak". Box Office Türkiye. 18 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ocak 2017. 
  90. ^ "Perde Ayn-ı Cin". Box Office Türkiye. 18 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2017. 
  91. ^ "Kuyu". Box Office Türkiye. 18 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2017. 
  92. ^ "Lanet: Ervah Cinleri". Box Office Türkiye. 7 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mayıs 2017. 
  93. ^ "666 Cin Musallatı". Box Office Türkiye. 7 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mayıs 2017. 
  94. ^ "Geri Döndü". Box Office Türkiye. 27 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Haziran 2017. 
  95. ^ "Sinsiran: Yasak Aşk". Box Office Türkiye. 27 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Haziran 2017. 
  96. ^ "Türk sineması korku gerilim filmlerine imzası atılan ilk kadın yönetmen kim oldu". Ucankus.com. 2 Ağustos 2016. 6 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2016. 
  97. ^ "Nefrin". Box Office Türkiye. 27 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Haziran 2017. 
  98. ^ "Deccal 2". Box Office Türkiye. 14 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Haziran 2017. 
  99. ^ "Büyü 2". Box Office Türkiye. 9 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Haziran 2017. 
  100. ^ "Bezm-i Ezel". Box Office Türkiye. 3 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Temmuz 2017. 
  101. ^ "Cin Ayet-i Aşk". Box Office Türkiye. 28 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Temmuz 2017. 
  102. ^ "İki". Box Office Türkiye. 1 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2017. 
  103. ^ "Semur". Box Office Türkiye. 1 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2017. 
  104. ^ "Siccin 4". Box Office Türkiye. 1 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2017. 
  105. ^ "Morg". Box Office Türkiye. 1 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2017. 
  106. ^ "Cin Çeşmesi". Box Office Türkiye. 5 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2018. 
  107. ^ "Kapıdaki Sır". Box Office Türkiye. 5 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Şubat 2018. 
  108. ^ "Alem-i Cin". Box Office Türkiye. 25 Şubat 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2018. 
  109. ^ "Kabus". Box Office Türkiye. 4 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Nisan 2018. 
  110. ^ "Sandık". Box Office Türkiye. 22 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2018. 
  111. ^ "Tutsak". Box Office Türkiye. 11 Mayıs 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2018. 
  112. ^ "Mezarlık". Box Office Türkiye. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Haziran 2018. 
  113. ^ "Kâfir". Box Office Türkiye. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Haziran 2018. 
  114. ^ "Cin-i Ayet". Box Office Türkiye. 14 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Haziran 2018. 
  115. ^ "Zohak". Box Office Türkiye. 8 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Haziran 2018. 
  116. ^ "Üç Harfliler: Beddua". Box Office Türkiye. 8 Temmuz 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Haziran 2018. 
  117. ^ "Sessiz Ol". Box Office Türkiye. 20 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2018. 
  118. ^ "Kapalak Kızı". Box Office Türkiye. 20 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2018. 
  119. ^ "Kabir Azabı". Box Office Türkiye. 20 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2018. 
  120. ^ "Ev Kadını". Box Office Türkiye. 22 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2018. 
  121. ^ "Siccin 5". Box Office Türkiye. 20 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2018. 
  122. ^ "Zifir-i Azap". Box Office Türkiye. 11 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Eylül 2018. 
  123. ^ "3HMOBKRCGHH". Box Office Türkiye. 22 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ekim 2018. 
  124. ^ "El Ummar". Box Office Türkiye. 22 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ekim 2018. 
  125. ^ "Ecinni". Box Office Türkiye. 3 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2018. 
  126. ^ "Cin Tepesi". Box Office Türkiye. 17 Kasım 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Kasım 2018. 
  127. ^ "Şeytan Geçidi: Enhara". Box Office Türkiye. 9 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Aralık 2018. 
  128. ^ "Zerk". Box Office Türkiye. 21 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Aralık 2018. 
  129. ^ "Araf 2". Box Office Türkiye. 19 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ocak 2019. 
  130. ^ "Üç Harfliler: Adak". Box Office Türkiye. 23 Ocak 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2019. 
  131. ^ "Sir-Ayet". Box Office Türkiye. 15 Şubat 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Şubat 2019. 
  132. ^ "Tez: 13. Gece". Box Office Türkiye. 2 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2019. 
  133. ^ "Musabbar". Box Office Türkiye. 2 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2019. 
  134. ^ "Hüddam 2". Box Office Türkiye. 8 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mart 2019. 
  135. ^ "Marid". Box Office Türkiye. 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2019. 
  136. ^ "Şeytan-i İns". Box Office Türkiye. 21 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2019. 
  137. ^ "Şeytan Oyunu". Box Office Türkiye. 3 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Nisan 2019. 
  138. ^ "Aşgar: Cin Vadisi". Box Office Türkiye. 14 Nisan 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2019. 
  139. ^ "Alem-i Cin 2". Box Office Türkiye. 5 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2019. 
  140. ^ "Kulyas: Lanetin Bedeli". Box Office Türkiye. 6 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mayıs 2019. 
  141. ^ "Astral Seyahat". Box Office Türkiye. 4 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Haziran 2019. 
  142. ^ "Cinnet". Box Office Türkiye. 15 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Haziran 2019.