Formula 1 pistleri listesi

Vikimedya liste maddesi
No Yapılan yarış Şehir Pist adı Yarış sezonu Pistin şekli
1 Bahreyn Grand Prix Sakhir Bahrain International Circuit 2004-Günümüz Bahrein
2 Malezya Grand Prix Kuala Lumpur Sepang International Circuit 1999–2017 Sepang
3 Avustralya Grand Prix Melbourne Melbourne Grand Prix Circuit 1996-2019
4 San Marino Grand Prix Imola Autodromo Enzo E Dino Ferrari 1980–2006 ImolaCircuit.png
5 Avrupa Grand Prix Nürburg Nürburgring pisti 1951–1958, 1961–1969, 1971–1976, 1984–1985, 1995–2007 Nuerburgring-GP-Strecke.png
6 İspanya Grand Prix Barselona Circuit de Barcelona-Catalunya 1991–Günümüz Spanishgprix.png
7 Monako Grand Prix Monte Carlo Monaco Street Circuit 1950-2020 Monacogprix.png
8 İngiltere Grand Prix Silverstone Silverstone Circuit 1950-Günümüz SilverstoneCircuit.png
9 Kanada Grand Prix Montreal Circuit Gilles-Villeneuve 1978–1986, 1988–Günümüz CircuitGillesVilleneuve.png
10 Birleşik Devletler Grand Prix Indianapolis Indianapolis Motor Speedway 2012-Günümüz IndianapolisMotorSpeedway.png
11 Fransa Grand Prix Magny Cours Circuit Paul Ricard 1971-Günümüz Frenchgprix-magnycours.png
12 Almanya Grand Prix Hockenheim Hockenheimring Baden Württemberg 1970-2019 Hockenheim 2002.png
13 Macaristan Grand Prix Budapeşte Hungaroring 1986-Günümüz Hungaroring 2003.png
14 Türkiye Grand Prix İstanbul İstanbul Park 2005–2011 Istanbul Park
15 İtalya Grand Prix Monza Autodromo Nazionale Di Monza 1950-Günümüz GrandPrix Circuit Italy 2006.svg
16 Çin Grand Prix Şanghay Şanghay Pisti 2004-Günümüz Chinesegprix.png
17 Japonya Grand Prix Suzuka Suzuka International Racing Course 1987-Günümüz SuzukaCircuit.png
18 Brezilya Grand Prix Interlagos Autodromo Jose Carlos Pace 1973-Günümüz Autódromo José Carlos Pace (AKA Interlagos) track map.svg
19 Birleşik Arap Emirlikleri Grand Prix Abu Dhabi Yas Marina Pisti 2009-Günümüz
Circuit Yas-Island.svg
20 Meksika Grand Prix Meksiko Autódromo Hermanos Rodríguez Pisti 1963–1970, 1986–1992, 2015–2019
Autódromo Hermanos Rodríguez 2015.svg
21 Rusya Grand Prix Soçi Sochi Autodrom 2014-Günümüz
Sochi Autodrom (2014).png
22 Singapur Grand Prix Marina Bay Marina Bay Street Circuit 2008-Günümüz
Singapore (SG), Marina Bay Street Circuit, F1 Pit Building -- 2019 -- 4478.jpg
23 Belçika Grand Prix Spa Circuit de Spa-Francorchamps 1950-Günümüz
Circuit de Spa-Francorchamps 2004-2006.png
24 Avusturya Grand Prix Spielberg Red Bull Ring 1970-Günümüz
Circuit Red Bull Ring.svg
25 Azerbaycan Grand Prix Bakü Baku City Circuit 2016-Günümüz
Baku-F1-Street-Circuit-rev1.png
26 Vietnam Grand Prix Hanoi Hanoi City Circuit 2020-Günümüz
27 Hollanda Grand Prix Zandvoort Circuit Zandvoort 1950-1985 /2020-Günümüz
Circuit Zandvoort F1.png
28 İsviçre Grand Prix Dijon Circuit De Dijon-Prenois 1950-1954/1975/1982
Circuit de Dijon-Prenois.png
29 Hindistan Grand Prix Uttar Prateş Buddh International Circuit 2011-2013
Circuit India.png
30 Kore Grand Prix Yeongam Korea International Circuit 2010-2013
31 Arjantin Grand Prix Buenos Aires Autódromo Juan y Oscar Gálvez 1953-1958/1960/1971-1975/1977-1981/1995-1998
Autódromo Oscar y Juan Gálvez Circuito N° 6.svg
32 Fas Grand Prix Casablanca-Settat Ain-Diab Circuit 1958
Circuit Ain Diab.png
33 Güney Afrika Grand Prix Eastern Cape & Gauteng Kyalima & Prince George Circuit 1962-1963/1965 & 1967-1980/1982-1985/1992-1993
34 İsveç Grand Prix Anderstorp Raceway Anderstorp 1973-1978
35 Luksemburg Grand Prix Nürburgring Nürburgring 1997-1998
36 Portekiz Grand Prix Portuguese Riviera The Circuito do Estoril 1958-1960/1984-1996

2020'de olan Koronavirüs pandemisi nedeni ile 2020 Monako ve Avusturya Yarışları İptal Edilmiştir.

2020'de olan Koronavirüs pandemisi nedeni ile Bahreyn, Vietnam, Çin, İspanya, Hollanda ve Azerbaycan Yarışları Ertelenmiştir