Ana menüyü aç

FIFA Kulüpler Dünya Kupası golcüleri listesi

Vikimedya liste maddesi

"FIFA Kulüpler Dünya Kupası golcüleri listesi" sayfasında yapılan turnuvalardaki golcülerin yıllara göre dağılımı verilmiştir. Yeşil olarak gösterilen bölümlerde turnuvanın gol kralı olmuş futbolcuları belirtilmiştir.

İçindekiler

Genel gol krallarıDüzenle

Players with at least 3 goals at the FIFA Club World Cup tournaments
Oyuncu Takım Gol Maçlar Gol averajı Turnuva
  Luis Suárez   Barcelona 5 2 2.50 2015
  Lionel Messi   Barcelona 5 5 1.00 2009, 2011, 2015
  César Delgado   Monterrey 5 6 0.83 (2011), 2012, 2013
  Cristiano Ronaldo   Manchester United
  Real Madrid
5 6 0.83 2008, (2014), 2016
  Denilson   Pohang Steelers 4 3 1.33 2009
  Mohamed Aboutrika   Al-Ahly 4 11 0.36 (2005), 2006, (2008), 2012, (2013)
  Wayne Rooney   Manchester United 3 2 1.50 2008
  Nicolas Anelka   Real Madrid 3 3 1.00 2000
  Mauricio Molina   Seongnam Ilhwa Chunma 3 3 1.00 2010
  Washington   Urawa Red Diamonds 3 3 1.00 2007
  Karim Benzema   Real Madrid 3 4 0.75 2014, 2016
  Romário   Vasco da Gama 3 4 0.75 2000
  Ronaldinho   Barcelona
  Atlético Mineiro
3 4 0.75 2006, 2013
  Flávio   Al-Ahly 3 6 0.50 (2005), 2006, 2008
  Hisato Satō   Sanfrecce Hiroshima 3 6 0.50 2012, (2015)

Avustralya Adelaide UnitedDüzenle

Oyuncu 2008
  Cristiano 1
  Dodd, TravisTravis Dodd 1
  Mullen, DanielDaniel Mullen 1
Toplam 3

Birleşik Arap Emirlikleri Al-AhliDüzenle

Oyuncu 2009
Toplam 0

Mısır Al-AhlyDüzenle

Player 2005 2006 2008 2012 2013
  Aboutrika, MohamedMohamed Aboutrika 3 1
  Flávio 2 1
  Moteab, EmadEmad Moteab 1 1
  Hamdy, Al-SayedAl-Sayed Hamdy 1
Kendi kalesines 1
Toplam 1 5 2 2 1

Suudi Arabistan Al-IttihadDüzenle

Oyuncu 2005
  Noor, MohammedMohammed Noor 2
  Al-Montashari, HamadHamad Al-Montashari 1
  Job, Joseph-DésiréJoseph-Désiré Job 1
  Kallon, MohammedMohammed Kallon 1
Toplam 5

Suudi Arabistan Al-NassrDüzenle

Oyuncu 2000
  Al-Husseini, FahadFahad Al-Husseini 2
  Amin, FuadFuad Amin 1
  Bahja, AhmedAhmed Bahja 1
  Saïb, MoussaMoussa Saïb 1
Toplam 5

Katar Al-SaddDüzenle

Oyuncu 2011
  Ibrahim, KhalfanKhalfan Ibrahim 1
  Koni, AbdullaAbdulla Koni 1
Toplam 2

Birleşik Arap Emirlikleri Al-WahdaDüzenle

Oyuncu 2010
  Fernando Baiano, Fernando Baiano 2
  Hugo, Hugo 1
  Jumaa, AbdulrahimAbdulrahim Jumaa 1
  Khamees, MahmoudMahmoud Khamees 1
  Matar, IsmailIsmail Matar 1
Toplam 6

Meksika AméricaDüzenle

Oyuncu 2006 2015 2016
  Peralta, OribeOribe Peralta 1 1
  Romero, SilvioSilvio Romero 2
  Arroyo, MichaelMichael Arroyo 1
  Benedetto, DaríoDarío Benedetto 1
  Cabañas, SalvadorSalvador Cabañas 1
  Rojas, Ricardo FranciscoRicardo Francisco Rojas 1
  Zúñiga, Martín EduardoMartín Eduardo Zúñiga 1
Toplam 2 3 4
Kendi kalesine

Meksika AtlanteDüzenle

Oyuncu 2009
  Arreola, DanielDaniel Arreola 1
  Bermúdez, ChristianChristian Bermúdez 1
  Márquez Lugo, RafaelRafael Márquez Lugo 1
  Rojas, GuillermoGuillermo Rojas 1
  Silva, LucasLucas Silva 1
Toplam 5

Brezilya Atlético MineiroDüzenle

Oyuncu 2013
  Ronaldinho, Ronaldinho 2
  Tardelli, DiegoDiego Tardelli 1
  Luan, Luan 1
Toplam 4

Not: Ronaldinho FC Barcelona'da oynarken de 2006'da gol attı.

Kolombiya Atlético NacionalDüzenle

Oyuncu 2016
  Guerra, AlejandroAlejandro Guerra 1
Kendi kalesine 1
Toplam 2

Yeni Zelanda Auckland CityDüzenle

Oyuncu 2006 2009 2011 2012 2013 2014 2015 2016
  Hayne, JasonJason Hayne 2
  Berlanga, ÁngelÁngel Berlanga 1
  Coombes, ChadChad Coombes 1
  De Vries, RyanRyan De Vries 1
  Dickinson, AdamAdam Dickinson 1
  Irving, JohnJohn Irving 1
  Kim Dae-wook 1
  Krishna, RoyRoy Krishna 1
  van Steeden, RikiRiki van Steeden 1
Toplam 0 5 0 0 1 3 0 1

İspanya BarcelonaDüzenle

Oyuncu 2006 2009 2011 2015
  Messi, LionelLionel Messi 2 2 1
  Suárez, LuisLuis Suárez 5
  Adriano, Adriano 2
  Pedro, Pedro 2
  Busquets, SergioSergio Busquets 1
  Deco, Deco 1
  Fàbregas, CescCesc Fàbregas 1
  Guðjohnsen, EiðurEiður Guðjohnsen 1
  Keita, SeydouSeydou Keita 1
  Márquez, RafaelRafael Márquez 1
  Maxwell, Maxwell 1
  Ronaldinho, Ronaldinho 1
  Xavi, Xavi 1
Toplam 4 5 8 6

Almanya Bayern MunichDüzenle

Oyuncu 2013
  Dante, Dante 1
  Götze, MarioMario Götze 1
  Mandžukić, MarioMario Mandžukić 1
  Ribéry, FranckFranck Ribéry 1
  Thiago, Thiago 1
Toplam 5

Arjantin Boca JuniorsDüzenle

Oyuncu 2007
  Cardozo, NeriNeri Cardozo 1
  Palacio, RodrigoRodrigo Palacio 1
Own goals 1
Toplam 3

İngiltere ChelseaDüzenle

Oyuncu 2012
  Mata, JuanJuan Mata 1
  Torres, FernandoFernando Torres 1
Own goals 1
Toplam 3

Brezilya CorinthiansDüzenle

Oyuncu 2000 2012
  Edilson, Edilson 2
  Guerrero, PaoloPaolo Guerrero 2
  Fábio Luciano, Fábio Luciano 1
  Luizão, Luizão 1
  Ricardinho, Ricardinho 1
  Rincón, FreddyFreddy Rincón 1
Toplam 6 2

Meksika Cruz AzulDüzenle

Oyuncu 2014
  Torrado, GerardoGerardo Torrado 2
  Pavone, MarianoMariano Pavone 1
  Rojas, JoaoJoao Rojas 1
Toplam 4

Cezayir ES SétifDüzenle

Oyuncu 2014
  Ziaya, AbdelmalekAbdelmalek Ziaya 1
Kendi kalesine 1
Toplam 2

Tunus Espérance STDüzenle

Oyuncu 2011
  Darragi, OussamaOussama Darragi 1
  Mouelhi, KhaledKhaled Mouelhi 1
  N'Djeng, YannickYannick N'Djeng 1
Toplam 3

Arjantin EstudiantesDüzenle

Oyuncu 2009
  Benítez, LeandroLeandro Benítez 2
  Boselli, MauroMauro Boselli 1
Toplam 3

Tunus Étoile SahelDüzenle

Oyuncu 2007
  Chermiti, Mohamed AmineMohamed Amine Chermiti 1
  Ben Frej, SaberSaber Ben Frej 1
  Narry, MoussaMoussa Narry 1
Toplam 3

Japonya Gamba OsakaDüzenle

Oyuncu 2008
  Endō, YasuhitoYasuhito Endō 2
  Yamazaki, MasatoMasato Yamazaki 2
  Hashimoto, HideoHideo Hashimoto 1
Toplam 5

Çin Guangzhou EvergrandeDüzenle

Oyuncu 2013 2015
  Conca, DaríoDarío Conca 2
  Paulinho, Paulinho 2
  Elkeson, Elkeson 1
  Muriqui, Muriqui 1
  Zheng Long 1
Toplam 4 3

Papua Yeni Gine Hekari UnitedDüzenle

Oyuncu 2010
Toplam 0

Brezilya InternacionalDüzenle

Oyuncu 2006 2010
  Alecsandro, Alecsandro 2
  Adriano, Adriano 1
  D'Alessandro, AndrésAndrés D'Alessandro 1
  Luiz Adriano, Luiz Adriano 1
  Pato, AlexandreAlexandre Pato 1
  Tinga, Tinga 1
Toplam 3 4

İtalya InternazionaleDüzenle

Oyuncu 2010
  Biabiany, JonathanJonathan Biabiany 1
  Eto'o, SamuelSamuel Eto'o 1
  Milito, DiegoDiego Milito 1
  Pandev, GoranGoran Pandev 1
  Stanković, DejanDejan Stanković 1
  Zanetti, JavierJavier Zanetti 1
Toplam 6

Güney Kore Jeonbuk Hyundai MotorsDüzenle

Japonya Kashima AntlersDüzenle

Oyuncu 2016
  Endo, YasushiYasushi Endo 2
  Kanazaki, MuMu Kanazaki 2
  Shibasaki, GakuGaku Shibasaki 2
  Akasaki, ShuheiShuhei Akasaki 1
  Doi, ShomaShoma Doi 1
  Suzuki, YumaYuma Suzuki 1
Toplam 9

Japonya Kashiwa ReysolDüzenle

Oyuncu 2011
  Domingues, LeandroLeandro Domingues 1
  Kudo, MasatoMasato Kudo 1
  Sakai, HirokiHiroki Sakai 1
  Tanaka, JunyaJunya Tanaka 1
Toplam 4

Ekvador LDU QuitoDüzenle

Oyuncu 2008
  Bieler, ClaudioClaudio Bieler 1
  Bolaños, LuisLuis Bolaños 1
Toplam 2

İngiltere LiverpoolDüzenle

Oyuncu 2005
  Crouch, PeterPeter Crouch 2
  Gerrard, StevenSteven Gerrard 1
Toplam 3

Güney Afrika Cumhuriyeti Mamelodi SundownsDüzenle

İngiltere Manchester UnitedDüzenle

Oyuncu 2000 2008
  Rooney, WayneWayne Rooney 3
  Fortune, QuintonQuinton Fortune 2
  Butt, NickyNicky Butt 1
  Fletcher, DarrenDarren Fletcher 1
  Ronaldo, CristianoCristiano Ronaldo 1
  Vidić, NemanjaNemanja Vidić 1
  Yorke, DwightDwight Yorke 1
Toplam 4 6

İtalya MilanDüzenle

Oyuncu 2007
  Inzaghi, FilippoFilippo Inzaghi 2
  Kaká, Kaká 1
  Nesta, AlessandroAlessandro Nesta 1
  Seedorf, ClarenceClarence Seedorf 1
Toplam 5
Kendi kalesine

Fas Moghreb TétouanDüzenle

Oyuncu 2014
Toplam 0

Meksika MonterreyDüzenle

Oyuncu 2011 2012 2013
  Delgado, CésarCésar Delgado 3 2
  Suazo, HumbertoHumberto Suazo 1 1
  Basanta, José MaríaJosé María Basanta 1
  Cardozo, NeriNeri Cardozo 1
  Corona, JesúsJesús Corona 2
  de Nigris, AldoAldo de Nigris 1 1
  López, LeobardoLeobardo López 1
  Mier, HiramHiram Mier 1
  Zavala, JesúsJesús Zavala 1
Toplam 4 6 6
Kendi kalesine

Meksika NecaxaDüzenle

Oyuncu 2000
  Delgado, AgustinAgustin Delgado 2
  Montecinos, CristianCristian Montecinos 2
  Aguinaga, AlexAlex Aguinaga 1
  Cabrera, SalvadorSalvador Cabrera 1
Toplam 6

Meksika PachucaDüzenle

Oyuncu 2007 2008 2010
  Cvitanich, DaríoDarío Cvitanich 2
  Giménez, ChristianChristian Giménez 2
  Damián, AlvarezAlvarez Damián 1
  Montes, LuisLuis Montes 1
Toplam 0 4 2
Kendi kalesine

Güney Kore Pohang SteelersDüzenle

Oyuncu 2009
  Denilson 4
Toplam 4

Fas Raja CasablancaDüzenle

Oyuncu 2000 2013
  Iajour, MouhcineMouhcine Iajour 2
  Achami, YoussefYoussef Achami 1
  Chtibi, ChemseddineChemseddine Chtibi 1
  El Karkouri, TalalTalal El Karkouri 1
  El Moubarki, BouchaibBouchaib El Moubarki 1
  Guehi, KoukoKouko Guehi 1
  Hafidi, AbdelilahAbdelilah Hafidi 1
  Mabidé, VianneyVianney Mabidé 1
  Moustaoudia, MustaphaMustapha Moustaoudia 1
  Moutouali, MouhcineMouhcine Moutouali 1
  Nejjary, OmarOmar Nejjary 1
Toplam 5 7

İspanya Real MadridDüzenle

Oyuncu 2000 2014 2016
  Ronaldo, CristianoCristiano Ronaldo 4
  Anelka, NicolasNicolas Anelka 3
  Benzema, KarimKarim Benzema 1 2
  Bale, GarethGareth Bale 2
  Ramos, SergioSergio Ramos 2
  Raúl, Raúl 2
  Geremi, Geremi 1
  Hierro, FernandoFernando Hierro 1
  Isco, Isco 1
  Morientes, FernandoFernando Morientes 1
  Sávio, Sávio 1
Toplam 9 6 6

Arjantin River PlateDüzenle

Oyuncu 2015
  Alario, LucasLucas Alario 1
Toplam 1

Arjantin San LorenzoDüzenle

Oyuncu 2014
  Barrientos, PabloPablo Barrientos 1
  Matos, MauroMauro Matos 1
Toplam 2

Japonya Sanfrecce HiroshimaDüzenle

Oyuncu 2012 2015
  Satō, HisatoHisato Satō 3
  Douglas, Douglas 2
  Shiotani, TsukasaTsukasa Shiotani 2
  Aoyama, ToshihiroToshihiro Aoyama 1
  Asano, TakumaTakuma Asano 1
  Chiba, KazuhikoKazuhiko Chiba 1
  Minagawa, YusukeYusuke Minagawa 1
  Yamagishi, SatoruSatoru Yamagishi 1
Toplam 5 7

Brezilya SantosDüzenle

Oyuncu 2011
  Borges, Borges 1
  Danilo, Danilo 1
  Neymar, Neymar 1
Toplam 3

Brezilya São PauloDüzenle

Oyuncu 2005
  Amoroso, Amoroso 2
  Mineiro, Mineiro 1
  Ceni, RogérioRogério Ceni 1
Toplam 4

Kosta Rika SaprissaDüzenle

Oyuncu 2005
  Saborío, ÁlvaroÁlvaro Saborío 2
  Bolaños, ChristianChristian Bolaños 1
  Gómez, RónaldRónald Gómez 1
Toplam 4

Güney Kore Seongnam FCDüzenle

Oyuncu 2010
  Molina, MauricioMauricio Molina 3
  Cho Dong-geon 1
  Choi Sung-kuk 1
  Ognenovski, SašaSaša Ognenovski 1
Toplam 6

İran SepahanDüzenle

Oyuncu 2007
  Mohammed, EmadEmad Mohammed 2
  Al-Hail, Abdul-Wahab AbuAbdul-Wahab Abu Al-Hail 1
  Karimi, MahmoudMahmoud Karimi 1
Toplam 4

Avustralya South MelbourneDüzenle

Oyuncu 2000
  Anastasiadis, JohnJohn Anastasiadis 1
Toplam 1

Avustralya Sydney FCDüzenle

Oyuncu 2005
  Carney, DavidDavid Carney 1
  Yorke, DwightDwight Yorke 1
Toplam 2

Demokratik Kongo Cumhuriyeti TP MazembeDüzenle

Oyunlar 2009 2010 2015
  Bedi, MbenzaMbenza Bedi 1 1
  Kabangu, MulotaMulota Kabangu 1
  Kalaba, RainfordRainford Kalaba 1
  Kaluyituka, DiokoDioko Kaluyituka 1
  Kasongo, NganduNgandu Kasongo 1
  Kasusula, KilitchoKilitcho Kasusula 1
Toplam 3 3 1

Güney Kore Ulsan HyundaiDüzenle

Oyuncu 2012
  Lee Keun-ho 1
  Lee Yong 1
Toplam 3

Japonya Urawa Red DiamondsDüzenle

Oyuncu 2007
  Washington 3
  Nagai, YuichiroYuichiro Nagai 1
Toplam 5

Brezilya Vasco da GamaDüzenle

Oyuncu 2000
  Romário, Romário 3
  Edmundo, Edmundo 2
  Felipe, Felipe 1
  Odvan, Odvan 1
Toplam 7

Yeni Zelanda Waitakere UnitedDüzenle

Oyuncu 2007 2008
  Seaman, PaulPaul Seaman 1
Toplam 1 1

Avustralya Western Sydney WanderersDüzenle

Oyuncu 2014
  Castelen, RomeoRomeo Castelen 1
  La Rocca, IacopoIacopo La Rocca 1
  Saba, VitorVitor Saba 1
Toplam 3