Ana menüyü aç

FIFA Kulüpler Dünya Kupası golcüleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Genel gol krallarıDüzenle

Players with at least 3 goals at the FIFA Club World Cup tournaments
Oyuncu Takım Gol Maçlar Gol averajı Turnuva
  Luis Suárez   Barcelona 5 2 2.50 2015
  Lionel Messi   Barcelona 5 5 1.00 2009, 2011, 2015
  César Delgado   Monterrey 5 6 0.83 (2011), 2012, 2013
  Cristiano Ronaldo   Manchester United
  Real Madrid
5 6 0.83 2008, (2014), 2016
  Denilson   Pohang Steelers 4 3 1.33 2009
  Mohamed Aboutrika   Al-Ahly 4 11 0.36 (2005), 2006, (2008), 2012, (2013)
  Wayne Rooney   Manchester United 3 2 1.50 2008
  Nicolas Anelka   Real Madrid 3 3 1.00 2000
  Mauricio Molina   Seongnam Ilhwa Chunma 3 3 1.00 2010
  Washington   Urawa Red Diamonds 3 3 1.00 2007
  Karim Benzema   Real Madrid 3 4 0.75 2014, 2016
  Romário   Vasco da Gama 3 4 0.75 2000
  Ronaldinho   Barcelona
  Atlético Mineiro
3 4 0.75 2006, 2013
  Flávio   Al-Ahly 3 6 0.50 (2005), 2006, 2008
  Hisato Satō   Sanfrecce Hiroshima 3 6 0.50 2012, (2015)

Avustralya Adelaide UnitedDüzenle

Oyuncu 2008
  Cristiano 1
  Dodd, TravisTravis Dodd 1
  Mullen, DanielDaniel Mullen 1
Toplam 3

Birleşik Arap Emirlikleri Al-AhliDüzenle

Oyuncu 2009
Toplam 0

Mısır Al-AhlyDüzenle

Player 2005 2006 2008 2012 2013
  Aboutrika, MohamedMohamed Aboutrika 3 1
  Flávio 2 1
  Moteab, EmadEmad Moteab 1 1
  Hamdy, Al-SayedAl-Sayed Hamdy 1
Kendi kalesines 1
Toplam 1 5 2 2 1

Suudi Arabistan Al-IttihadDüzenle

Oyuncu 2005
  Noor, MohammedMohammed Noor 2
  Al-Montashari, HamadHamad Al-Montashari 1
  Job, Joseph-DésiréJoseph-Désiré Job 1
  Kallon, MohammedMohammed Kallon 1
Toplam 5

Suudi Arabistan Al-NassrDüzenle

Oyuncu 2000
  Al-Husseini, FahadFahad Al-Husseini 2
  Amin, FuadFuad Amin 1
  Bahja, AhmedAhmed Bahja 1
  Saïb, MoussaMoussa Saïb 1
Toplam 5

Katar Al-SaddDüzenle

Oyuncu 2011
  Ibrahim, KhalfanKhalfan Ibrahim 1
  Koni, AbdullaAbdulla Koni 1
Toplam 2

Birleşik Arap Emirlikleri Al-WahdaDüzenle

Oyuncu 2010
  Fernando Baiano, Fernando Baiano 2
  Hugo, Hugo 1
  Jumaa, AbdulrahimAbdulrahim Jumaa 1
  Khamees, MahmoudMahmoud Khamees 1
  Matar, IsmailIsmail Matar 1
Toplam 6

Meksika AméricaDüzenle

Oyuncu 2006 2015 2016
  Peralta, OribeOribe Peralta 1 1
  Romero, SilvioSilvio Romero 2
  Arroyo, MichaelMichael Arroyo 1
  Benedetto, DaríoDarío Benedetto 1
  Cabañas, SalvadorSalvador Cabañas 1
  Rojas, Ricardo FranciscoRicardo Francisco Rojas 1
  Zúñiga, Martín EduardoMartín Eduardo Zúñiga 1
Toplam 2 3 4
Kendi kalesine

Meksika AtlanteDüzenle

Oyuncu 2009
  Arreola, DanielDaniel Arreola 1
  Bermúdez, ChristianChristian Bermúdez 1
  Márquez Lugo, RafaelRafael Márquez Lugo 1
  Rojas, GuillermoGuillermo Rojas 1
  Silva, LucasLucas Silva 1
Toplam 5

Brezilya Atlético MineiroDüzenle

Oyuncu 2013
  Ronaldinho, Ronaldinho 2
  Tardelli, DiegoDiego Tardelli 1
  Luan, Luan 1
Toplam 4

Not: Ronaldinho FC Barcelona'da oynarken de 2006'da gol attı.

Kolombiya Atlético NacionalDüzenle

Oyuncu 2016
  Guerra, AlejandroAlejandro Guerra 1
Kendi kalesine 1
Toplam 2

Yeni Zelanda Auckland CityDüzenle

Oyuncu 2006 2009 2011 2012 2013 2014 2015 2016
  Hayne, JasonJason Hayne 2
  Berlanga, ÁngelÁngel Berlanga 1
  Coombes, ChadChad Coombes 1
  De Vries, RyanRyan De Vries 1
  Dickinson, AdamAdam Dickinson 1
  Irving, JohnJohn Irving 1
  Kim Dae-wook 1
  Krishna, RoyRoy Krishna 1
  van Steeden, RikiRiki van Steeden 1
Toplam 0 5 0 0 1 3 0 1

İspanya BarcelonaDüzenle

Oyuncu 2006 2009 2011 2015
  Messi, LionelLionel Messi 2 2 1
  Suárez, LuisLuis Suárez 5
  Adriano, Adriano 2
  Pedro, Pedro 2
  Busquets, SergioSergio Busquets 1
  Deco, Deco 1
  Fàbregas, CescCesc Fàbregas 1
  Guðjohnsen, EiðurEiður Guðjohnsen 1
  Keita, SeydouSeydou Keita 1
  Márquez, RafaelRafael Márquez 1
  Maxwell, Maxwell 1
  Ronaldinho, Ronaldinho 1
  Xavi, Xavi 1
Toplam 4 5 8 6

Almanya Bayern MunichDüzenle

Oyuncu 2013
  Dante, Dante 1
  Götze, MarioMario Götze 1
  Mandžukić, MarioMario Mandžukić 1
  Ribéry, FranckFranck Ribéry 1
  Thiago, Thiago 1
Toplam 5

Arjantin Boca JuniorsDüzenle

Oyuncu 2007
  Cardozo, NeriNeri Cardozo 1
  Palacio, RodrigoRodrigo Palacio 1
Own goals 1
Toplam 3

İngiltere ChelseaDüzenle

Oyuncu 2012
  Mata, JuanJuan Mata 1
  Torres, FernandoFernando Torres 1
Own goals 1
Toplam 3

Brezilya CorinthiansDüzenle

Oyuncu 2000 2012
  Edilson, Edilson 2
  Guerrero, PaoloPaolo Guerrero 2
  Fábio Luciano, Fábio Luciano 1
  Luizão, Luizão 1
  Ricardinho, Ricardinho 1
  Rincón, FreddyFreddy Rincón 1
Toplam 6 2

Meksika Cruz AzulDüzenle

Oyuncu 2014
  Torrado, GerardoGerardo Torrado 2
  Pavone, MarianoMariano Pavone 1
  Rojas, JoaoJoao Rojas 1
Toplam 4

Cezayir ES SétifDüzenle

Oyuncu 2014
  Ziaya, AbdelmalekAbdelmalek Ziaya 1
Kendi kalesine 1
Toplam 2

Tunus Espérance STDüzenle

Oyuncu 2011
  Darragi, OussamaOussama Darragi 1
  Mouelhi, KhaledKhaled Mouelhi 1
  N'Djeng, YannickYannick N'Djeng 1
Toplam 3

Arjantin EstudiantesDüzenle

Oyuncu 2009
  Benítez, LeandroLeandro Benítez 2
  Boselli, MauroMauro Boselli 1
Toplam 3

Tunus Étoile SahelDüzenle

Oyuncu 2007
  Chermiti, Mohamed AmineMohamed Amine Chermiti 1
  Ben Frej, SaberSaber Ben Frej 1
  Narry, MoussaMoussa Narry 1
Toplam 3

Japonya Gamba OsakaDüzenle

Oyuncu 2008
  Endō, YasuhitoYasuhito Endō 2
  Yamazaki, MasatoMasato Yamazaki 2
  Hashimoto, HideoHideo Hashimoto 1
Toplam 5

Çin Guangzhou EvergrandeDüzenle

Oyuncu 2013 2015
  Conca, DaríoDarío Conca 2
  Paulinho, Paulinho 2
  Elkeson, Elkeson 1
  Muriqui, Muriqui 1
  Zheng Long 1
Toplam 4 3

Papua Yeni Gine Hekari UnitedDüzenle

Oyuncu 2010
Toplam 0

Brezilya InternacionalDüzenle

Oyuncu 2006 2010
  Alecsandro, Alecsandro 2
  Adriano, Adriano 1
  D'Alessandro, AndrésAndrés D'Alessandro 1
  Luiz Adriano, Luiz Adriano 1
  Pato, AlexandreAlexandre Pato 1
  Tinga, Tinga 1
Toplam 3 4

İtalya InternazionaleDüzenle

Oyuncu 2010
  Biabiany, JonathanJonathan Biabiany 1
  Eto'o, SamuelSamuel Eto'o 1
  Milito, DiegoDiego Milito 1
  Pandev, GoranGoran Pandev 1
  Stanković, DejanDejan Stanković 1
  Zanetti, JavierJavier Zanetti 1
Toplam 6

Güney Kore Jeonbuk Hyundai MotorsDüzenle

Japonya Kashima AntlersDüzenle

Oyuncu 2016
  Endo, YasushiYasushi Endo 2
  Kanazaki, MuMu Kanazaki 2
  Shibasaki, GakuGaku Shibasaki 2
  Akasaki, ShuheiShuhei Akasaki 1
  Doi, ShomaShoma Doi 1
  Suzuki, YumaYuma Suzuki 1
Toplam 9

Japonya Kashiwa ReysolDüzenle

Oyuncu 2011
  Domingues, LeandroLeandro Domingues 1
  Kudo, MasatoMasato Kudo 1
  Sakai, HirokiHiroki Sakai 1
  Tanaka, JunyaJunya Tanaka 1
Toplam 4

Ekvador LDU QuitoDüzenle

Oyuncu 2008
  Bieler, ClaudioClaudio Bieler 1
  Bolaños, LuisLuis Bolaños 1
Toplam 2

İngiltere LiverpoolDüzenle

Oyuncu 2005
  Crouch, PeterPeter Crouch 2
  Gerrard, StevenSteven Gerrard 1
Toplam 3

Güney Afrika Cumhuriyeti Mamelodi SundownsDüzenle

İngiltere Manchester UnitedDüzenle

Oyuncu 2000 2008
  Rooney, WayneWayne Rooney 3
  Fortune, QuintonQuinton Fortune 2
  Butt, NickyNicky Butt 1
  Fletcher, DarrenDarren Fletcher 1
  Ronaldo, CristianoCristiano Ronaldo 1
  Vidić, NemanjaNemanja Vidić 1
  Yorke, DwightDwight Yorke 1
Toplam 4 6

İtalya MilanDüzenle

Oyuncu 2007
  Inzaghi, FilippoFilippo Inzaghi 2
  Kaká, Kaká 1
  Nesta, AlessandroAlessandro Nesta 1
  Seedorf, ClarenceClarence Seedorf 1
Toplam 5
Kendi kalesine

Fas Moghreb TétouanDüzenle

Oyuncu 2014
Toplam 0

Meksika MonterreyDüzenle

Oyuncu 2011 2012 2013
  Delgado, CésarCésar Delgado 3 2
  Suazo, HumbertoHumberto Suazo 1 1
  Basanta, José MaríaJosé María Basanta 1
  Cardozo, NeriNeri Cardozo 1
  Corona, JesúsJesús Corona 2
  de Nigris, AldoAldo de Nigris 1 1
  López, LeobardoLeobardo López 1
  Mier, HiramHiram Mier 1
  Zavala, JesúsJesús Zavala 1
Toplam 4 6 6
Kendi kalesine

Meksika NecaxaDüzenle

Oyuncu 2000
  Delgado, AgustinAgustin Delgado 2
  Montecinos, CristianCristian Montecinos 2
  Aguinaga, AlexAlex Aguinaga 1
  Cabrera, SalvadorSalvador Cabrera 1
Toplam 6

Meksika PachucaDüzenle

Oyuncu 2007 2008 2010
  Cvitanich, DaríoDarío Cvitanich 2
  Giménez, ChristianChristian Giménez 2
  Damián, AlvarezAlvarez Damián 1
  Montes, LuisLuis Montes 1
Toplam 0 4 2
Kendi kalesine

Güney Kore Pohang SteelersDüzenle

Oyuncu 2009
  Denilson 4
Toplam 4

Fas Raja CasablancaDüzenle

Oyuncu 2000 2013
  Iajour, MouhcineMouhcine Iajour 2
  Achami, YoussefYoussef Achami 1
  Chtibi, ChemseddineChemseddine Chtibi 1
  El Karkouri, TalalTalal El Karkouri 1
  El Moubarki, BouchaibBouchaib El Moubarki 1
  Guehi, KoukoKouko Guehi 1
  Hafidi, AbdelilahAbdelilah Hafidi 1
  Mabidé, VianneyVianney Mabidé 1
  Moustaoudia, MustaphaMustapha Moustaoudia 1
  Moutouali, MouhcineMouhcine Moutouali 1
  Nejjary, OmarOmar Nejjary 1
Toplam 5 7

İspanya Real MadridDüzenle

Oyuncu 2000 2014 2016
  Ronaldo, CristianoCristiano Ronaldo 4
  Anelka, NicolasNicolas Anelka 3
  Benzema, KarimKarim Benzema 1 2
  Bale, GarethGareth Bale 2
  Ramos, SergioSergio Ramos 2
  Raúl, Raúl 2
  Geremi, Geremi 1
  Hierro, FernandoFernando Hierro 1
  Isco, Isco 1
  Morientes, FernandoFernando Morientes 1
  Sávio, Sávio 1
Toplam 9 6 6

Arjantin River PlateDüzenle

Oyuncu 2015
  Alario, LucasLucas Alario 1
Toplam 1

Arjantin San LorenzoDüzenle

Oyuncu 2014
  Barrientos, PabloPablo Barrientos 1
  Matos, MauroMauro Matos 1
Toplam 2

Japonya Sanfrecce HiroshimaDüzenle

Oyuncu 2012 2015
  Satō, HisatoHisato Satō 3
  Douglas, Douglas 2
  Shiotani, TsukasaTsukasa Shiotani 2
  Aoyama, ToshihiroToshihiro Aoyama 1
  Asano, TakumaTakuma Asano 1
  Chiba, KazuhikoKazuhiko Chiba 1
  Minagawa, YusukeYusuke Minagawa 1
  Yamagishi, SatoruSatoru Yamagishi 1
Toplam 5 7

Brezilya SantosDüzenle

Oyuncu 2011
  Borges, Borges 1
  Danilo, Danilo 1
  Neymar, Neymar 1
Toplam 3

Brezilya São PauloDüzenle

Oyuncu 2005
  Amoroso, Amoroso 2
  Mineiro, Mineiro 1
  Ceni, RogérioRogério Ceni 1
Toplam 4

Kosta Rika SaprissaDüzenle

Oyuncu 2005
  Saborío, ÁlvaroÁlvaro Saborío 2
  Bolaños, ChristianChristian Bolaños 1
  Gómez, RónaldRónald Gómez 1
Toplam 4

Güney Kore Seongnam FCDüzenle

Oyuncu 2010
  Molina, MauricioMauricio Molina 3
  Cho Dong-geon 1
  Choi Sung-kuk 1
  Ognenovski, SašaSaša Ognenovski 1
Toplam 6

İran SepahanDüzenle

Oyuncu 2007
  Mohammed, EmadEmad Mohammed 2
  Al-Hail, Abdul-Wahab AbuAbdul-Wahab Abu Al-Hail 1
  Karimi, MahmoudMahmoud Karimi 1
Toplam 4

Avustralya South MelbourneDüzenle

Oyuncu 2000
  Anastasiadis, JohnJohn Anastasiadis 1
Toplam 1

Avustralya Sydney FCDüzenle

Oyuncu 2005
  Carney, DavidDavid Carney 1
  Yorke, DwightDwight Yorke 1
Toplam 2

Kongo Demokratik Cumhuriyeti TP MazembeDüzenle

Oyunlar 2009 2010 2015
  Bedi, MbenzaMbenza Bedi 1 1
  Kabangu, MulotaMulota Kabangu 1
  Kalaba, RainfordRainford Kalaba 1
  Kaluyituka, DiokoDioko Kaluyituka 1
  Kasongo, NganduNgandu Kasongo 1
  Kasusula, KilitchoKilitcho Kasusula 1
Toplam 3 3 1

Güney Kore Ulsan HyundaiDüzenle

Oyuncu 2012
  Lee Keun-ho 1
  Lee Yong 1
Toplam 3

Japonya Urawa Red DiamondsDüzenle

Oyuncu 2007
  Washington 3
  Nagai, YuichiroYuichiro Nagai 1
Toplam 5

Brezilya Vasco da GamaDüzenle

Oyuncu 2000
  Romário, Romário 3
  Edmundo, Edmundo 2
  Felipe, Felipe 1
  Odvan, Odvan 1
Toplam 7

Yeni Zelanda Waitakere UnitedDüzenle

Oyuncu 2007 2008
  Seaman, PaulPaul Seaman 1
Toplam 1 1

Avustralya Western Sydney WanderersDüzenle

Oyuncu 2014
  Castelen, RomeoRomeo Castelen 1
  La Rocca, IacopoIacopo La Rocca 1
  Saba, VitorVitor Saba 1
Toplam 3