Ana menüyü aç

Selma Sonat (d. 1 Ocak 1946, Eskişehir), Türk sinema ve dizi oyuncusu.[1]

Selma Sonat
Doğum Selma Sonat
1 Ocak 1946 (1946-01-01) (73 yaşında)
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Evlilik Orçun Sonat (boşandı)

FilmografiDüzenle

FilmlerDüzenle

  • Neşeli Gençlik (2007) - Hasibe
  • Dün Gece Bir Rüya Gördüm (2006)
  • Bir Umut Uğruna (1991)
  • Sevgiler Düşlerde Kaldı (1989)
  • Suçlu (1989)
  • Bu Devrin Kadını (1988)
  • Öğretmen (1988)
  • Yarınsız Adam (1987)
  • Acı Dünya (1986)

DizilerDüzenle

KaynakçaDüzenle