Ana menüyü aç

Seçkin Özdemir

Türk oyuncu

Seçkin Özdemir, (d. 25 Ağustos 1981, İstanbul) Türk oyuncu, sunucu ve DJ.

Seçkin Özdemir
Doğum 25 Ağustos 1981 (1981-08-25) (38 yaşında)
İstanbul
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu, Sunucu, DJ
Etkin yıllar 2008-günümüz

KariyeriDüzenle

2000 senesinde Kocaeli’nin bölgesel yabancı müzik radyolarından “Red Fm” de radyo programcılığına başladı. Antalya, İstanbul ve Bodrum’da DJ olarak çalıştı.

2004 Ağustos ayında Number One TV'de televizyon programı sunmaya başladı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitiminin ardından çeşitli reklam filmlerinde rol aldı ve 2008 yılında Atv’nin "Yaban Gülü" dizisinde "Burak" karakterini oynadı.

Başkent İletişim Akademisi'nde aldığı oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi "Leo" karakterini canlandırdı. Özdemir, "Al Yazmalım" isimli dizide Özge Özpirinçci ile birlikte başrol oynadı. 2013 yılı Mart ayında başlayan ve "I'm Sorry, I Love You" adlı bir Kore dizisinden uyarlanan "Bir Aşk Hikayesi" adlı dizide Damla Sönmez ile başrol oynadı. 2014 yılı Aralık ayında başlayan "Günahkar" dizisinde Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse ile başrol oynadı. 2015 yılında başlayan ''Racon: Ailem İçin" dizisinde Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir ve Barış Arduç ile kamera karşısına geçti. Dizi reyting düşüklüğü nedeniyle yayından kaldırıldı. 2015 yılında Show TV'de "Acı Aşk" başlıklı diziye başladı. Dizi, 13 Mart 2016'da 13'üncü bölümde ekranlara veda etti. Star Tv'nin fenomen dizisi "Kiralık Aşk"ın ikinci sezonunda "Pamir Marden" karakteriyle ekranlara geri döndü.

FilmografisiDüzenle

Televizyon
Yıl Adı Rol Notlar
2008 Yaban Gülü Burak Yardımcı Karakter
2011 - 2012 Al Yazmalım İlyas Avcı Başrol
2012 Muhteşem Yüzyıl Leo Yardımcı Karakter
2013 - 2014 Bir Aşk Hikayesi Korkut Ali Başrol
2014 Günahkar Ali Yusuf Tan Başrol
2015 Racon Ailem İçin Adnan Korhan Başrol
2015 - 2016 Acı Aşk Bulut Ocak Başrol
2016 - 2017 Kiralık Aşk Pamir Marden Başrol
2017 Ateşböceği Barış Buka Başrol
2018 Tehlikeli Karım Alper Boztepe Başrol
2018 Can Kırıkları Aslan Erçetin Başrol
2019- Sevgili Geçmiş Sinan Malik Başrol
Sinema
2017 Bir Nefes Yeter Yaman Başrol
2018 Bücür Murat Başrol

BağlantılarDüzenle