Hulusi Kentmen filmografisi

Aşağıda Hulusi Kentmen'in 1942 - 1988 yılları arasında rol aldığı filmler sıralanmıştır.

1980'lerDüzenle

  • Paranın Gücü 1988
  • Acı Su 1988
  • Donanmanın Gülü 1987
  • Füze Nuri 1987
  • Acımak Tevfik Hayri 1985
  • Berduşlar Sosyetede 1984
  • Alev Alev 1984
  • Adile Teyze 1982
  • Şıngırdak Şadiye 1982
  • Kimbilir / Kibariye 1981
  • İntikam Yemini 1981
  • Şabancık 1981
  • Tanrıya Feryat Memduh Bey 1980

1970'lerDüzenle

1960'larDüzenle

  • Yumurcak 1969
  • Ayşecik Yuvanın Bekçileri 1969
  • Ateşli Çingene 1969
  • Altın Kalpler 1969
  • Kınalı Yapıncak 1969
  • Kızım ve Ben 1969
  • Serseri Kabadayı 1969
  • Tel Örgü 1969
  • Kınalı Keklik Muhtar 1969
  • Cilveli Kız Hayrullah Bey 1969
  • Boş Çerçeve Osman 1969
  • Melikşah 1969
  • Bağdat Hırsızı 1968
  • İstanbul Tatili 1968
  • Gül ve Şeker 1968
  • Atlı Karınca Dönüyor 1968
  • Hırsız Kız 1968
  • Kadın Asla Unutmaz 1968
  • Bizansı Titreten Adam 1967
  • Pranga Mahkûmu Mansur Paşa 1967
  • Bir Katil Sevdim 1967
  • Şark Yıldızı 1967
  • Osmanlı Kabadayısı Haşmet Paşa 1967
  • Ringo Kazım 1967
  • Paşa Kızı 1967
  • Kenarın Dilberi 1966
  • Denizciler Geliyor 1966
  • Efkârlıyım Abiler 1966
  • Affet Sevgilim 1966
  • Sokak Kızı 1966
  • Çıtkırıldım Cemil Akın 1966
  • Kart Horoz 1965
  • Senede Bir Gün 1965
  • Sevgili Öğretmenim 1965
  • Yalancı 1965
  • Bir Gönül Oyunu 1965
  • Kumarbaz 1965
  • Sevişmek Yasak 1965
  • Cici Kızlar 1965
  • Şepkemin Altındayım 1965
  • Babasına Bak Oğlunu Al 1965
  • Şoförün Kızı 1965
  • Hacı Baba 1965
  • Şeker Gibi Kızlar Kenan 1965
  • Kırık Hayatlar 1965
  • Serseri Aşık 1965
  • Hıçkırık 1965
  • Keşanlı Ali Destanı 1964
  • Affetmeyen Kadın 1964
  • Çanakkale Aslanları 1964
  • Kimse Fatma Gibi Öpemez Necati 1964
  • Öksüz Kız 1964
  • Öp Annemin Elini 1964
  • Öpüşmek Yasak 1964
  • Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964
  • Adalardan Bir Yar Gelir Bizlere 1964
  • Aslan Marka Nihat (Aşk Otobüsü) 1964
  • Taşralı Kız Fazıl 1964
  • Bir İçim Su 1964
  • Koçum Benim 1964
  • Ağaçlar Ayakta Ölür Asım 1964
  • Katilin Kızı Hulusi Örmen 1964
  • Badem Şekeri 1963
  • Beni Osman Öldürdü 1963
  • Sayın Bayan 1963
  • Tatlı Sert 1963
  • Kendini Arayan Adam 1963
  • Küçük Beyin Kısmeti 1963
  • Ayşecik Fakir Prenses 1963
  • Beyaz Güvercin 1963
  • Tosun İle Yosun 1963
  • Adanalı Tayfur 1963
  • Yavaş Gel Güzelim 1963
  • Şaşkın Baba 1963
  • Aşk Yarışı 1962
  • Çifte Kumrular 1962
  • Lekeli Kadın 1962
  • Beş Hikaye 1962
  • Zorlu Damat Gönül`ün Babası 1962
  • Ayşecik Ateş Parçası 1962
  • Rıfat Diye Biri Zekai 1962
  • Belalı Torun 1962
  • Gönül Avcısı 1962
  • Ekmek Parası 1962
  • Ayşecik Yavru Melek 1962
  • Çam Sakızı 1962
  • Çifte Nikah 1962
  • Mağrur Kadın 1962
  • Meteliksiz Aşıklar 1962
  • Memnu Meyva 1962
  • Ne Şeker Şey 1962
  • Külhan Aşkı 1962
  • Küçük Hanım Avrupa'da Kaptan 1962
  • Biz de Arkadaş mıyız? Necdet 1962
  • Altın Kalpler 1961
  • Benim Küçük Meleğim 1961
  • İki Yetime 1961
  • Sevimli Haydut 1961
  • Tatlı Günah 1961
  • Düğün Alayı 1961
  • Karanlıkta Yaşayanlar 1961
  • Melekler Şahidimdir 1961
  • Mahalleye Gelen Gelin 1961
  • Aşktan da Üstün 1960
  • Yangın Var Hilmi Bey 1960
  • Kanlı Firar Komiser 1960
  • Bir Gelin Gitti 1960
  • Ayşecik 1960
  • Tayfun
  • Cilalı İbo'nun Çilesi 1960
  • Ayşecik Şeytan Çekici 1960
  • Ölüm Peşimizde Kadir Usta 1960

1950'lerDüzenle

  • Düşman Yolları Kesti 1959
  • Fedakar Kaptan 1959
  • Vatan Uğruna 1959
  • Dertli Irmak 1958
  • Meçhul Kahramanlar 1958
  • Ceylan Emine 1957
  • Kara Bahtım 1957
  • Gelinin Muradı 1957
  • Beni Şafakta Vurdular 1957
  • Aşıklar Kabesi Mevlana 1956
  • Ebediyete Kadar 1955
  • Kanlı Pınar 1955
  • Yörük Ali 1955
  • Canlı Karagöz / Mihriban Sultan 1954
  • Efelerin Efesi 1952
  • Bergama Sevdaları 1952
  • İki Kafadar Deliler Pansiyonunda 1952
  • Barbaros Hayrettin Paşa 1951
  • Lüküs Hayat 1950
  • Çete, 1950
  • Estergon Kalesi, 1950
  • Zülfikârın Gölgesinde 1950

1940'larDüzenle

  • Er Meydanı 1949
  • Kadın 1948
  • İstiklal Madalyası 1948
  • Kerim'ın Çilesi 1947
  • Senede Bir Gün 1946
  • Sürtük 1942