Ebru Şam

Türk oyuncu ve manken

Ebru Şam (d. 18 Ağustos 1990, Almanya), Türk oyuncu ve manken.

Ebru Şam
Doğum18 Ağustos 1990 (33 yaşında)
Solingen, Almanya
MeslekManken, oyuncu

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2010 Adanalı Esra Şahin
2010 Doktorlar
2011 Rengarenk Kendisi Konuk
2011 Gecekondu Kendisi Konuk
2013-2014 Fatih Harbiye Özlem
2022 Mükemmel Eşleşme Ece
2023 Teşkilat Scarlet Yardımcı oyuncu
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar
2023 #adaleTT Semra

Ödülleri değiştir

Yıl Ödül Kategori Sonuç
2009 Miss Turkey Kazandı

Dış bağlantılar değiştir