Tuğçe Kazaz

Türk model ve aktris

Tuğçe Kazaz (26 Ağustos 1982, Balıkesir - ), Türk manken ve oyuncu. Miss Turkey 2001 birincisidir.[1] İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2000 Elit Model Look yarışmasında ikincilik, 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti.

Tuğçe Kazaz
Doğum 26 Ağustos 1982 (1982-08-26) (40 yaşında)
Edremit, Balıkesir, Türkiye
Milliyet Türk
Vatandaşlık  Türkiye
Meslek Manken, oyuncu
Evlilik
Yorgos Seitaridis
(e. 2005; b. 2008)

Kişisel hayatıDüzenle

George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti. Nikâhtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı. Üç yıl süren bu evliliğin ardından Türkiye'ye ve Müslümanlığa döndü.

FilmografiDüzenle

  • 2003: Kampüsistan
  • 2005: Loufa kai parallagi: Seirines sto Aigaio
  • 2006: Can
  • 2008: Cin Geçidi
  • 2011: Loufa kai parallagi: Seirines sti steria
  • 2012: Son Yaz Balkanlar 1912
  • 2012: Uzun Hikaye
  • 2013: Gönül Hırsızı
  • 2015: İçimde Akan Nehir

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Duygu, Serkan. "Estetikli kraliçe olur mu?". Milliyet. 12 Nisan 2001. 

Dış bağlantılarDüzenle

Ödüller
Önce gelen:
Yüksel Ak
Miss Turkey
2001
Sonra gelen:
Azra Akın