Tuğçe Kazaz

Türk model ve aktris

Tuğçe Kazaz (d. 26 Ağustos 1982, Balıkesir), Türk manken ve oyuncu. Miss Turkey 2001 birincisidir.[1] İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. 2000 Elit Model Look yarışmasında ikincilik, 2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti.[2][3][4][5][6]

Tuğçe Kazaz
Doğum26 Ağustos 1982 (41 yaşında)
Edremit, Balıkesir, Türkiye
MilliyetTürk
Diğer ad(lar)ıMaria Seitaridis
MeslekManken, oyuncu
Boy1,83 m (6 ft 0 in)
Kilo64 kilogram
Evlilik
Yorgos Seitaridis
(e. 2005; b. 2008)
ÖdüllerTüm Liste

Kişisel hayatı

değiştir

24 Eylül 2005 tarihinde George Seitaridis ile evlenerek Yunanistan'a gitti.[7][8] Nikâhtan önce Rum Ortodoks dinine geçerek Maria Seitaridis adını aldı.[9][10] Üç yıl süren bu evliliğin ardından 2009 yılında Türkiye'ye geldi[11][12][13] ve Müslümanlığa döndü.[14][15][16][17]

Filmografisi

değiştir
Yıl Yapım Rol Tür Kanal Notlar
2003 Kampüsistan
2005 Loufa kai parallagi: Seirines sto Aigaio
2006 Can TV filmi
2008 Cin Geçidi TV filmi
2011 Loufa kai parallagi: Seirines sti steria
2012 Son Yaz Balkanlar 1912
Uzun Hikâye
2013 Gönül Hırsızı
2015 İçimde Akan Nehir
Kaynak:[18][19][20][21][22]

Ödüller

değiştir
Yıl Ödül töreni Kategori Proje Kaynak Sonuç
2015 7. Altın Kestane Ödülleri 2015’in En Fenaları İçimde Akan Nehir [23][24][25][26][27] Kazandı
2001 Miss Turkey Güzellik Yarışması Birincilik [28][29][30] Kazandı
2000 2000 Elit Model Look yarışması İkincilik [31][32][33][34] Kazandı

Kaynakça

değiştir
  1. ^ Duygu, Serkan. "Estetikli kraliçe olur mu?". Milliyet. 12 Nisan 2001. 
  2. ^ "Tuğçe Kazaz, Tuğçe Kazaz röportaj, Ekin TÜRKANTOS, Tuğçe Kazaz Ekin TÜRKANTOS röportaj, Bülent Arınç kahkaha, Tuğçe Kazaz namaz". Habertürk. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  3. ^ "Tuğçe Kazaz'ın Kenan Doğulu Aşkından Sonra Geçirdiği Değişimin Akıllara Durgunluk Veren Anatomisi". Onedio. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  4. ^ "Tuğçe Kazaz: Çok etkilendim". Haber7. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  5. ^ ""Pişmanlıkla yandığım noktada tövbe ettim"". www.milliyet.com.tr. 4 Oca 2015. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  6. ^ "Tuğçe Kazaz o sözlere ateş püskürdü: "Bin tane AHBAP da gelse..."". Ensonhaber. 27 Şub 2023. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  7. ^ "SABAH - 23/09/2005 - Aşkı için Hıristiyan oldu!." arsiv.sabah.com.tr. 30 Ekim 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  8. ^ "Sürekli din değiştiren eski manken Tuğçe Kazaz'dan çok konuşulacak şeriat açıklaması!". TV100. 31 Mayıs 2022. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  9. ^ "Tuğçe'nin Yunan kocası şaşırttı". Haber7. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  10. ^ "Diyanet'ten Tuğçe Kazaz fetvası - Internet Haber". www.internethaber.com. 
  11. ^ "Tuğçe ayrıldı, ailesi sevindi". Milliyet. 22 Haz 2009. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  12. ^ "Tuğçe'nin durumu magazinin durumudur". Sabah. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  13. ^ "OLAY EVLİLİK BİTİYOR!.. TUĞÇE KAZAZ, YUNAN EŞİ YORGO'DAN NEDEN BOŞANMAYA KARAR VERDİ?". 3 Mayıs 2020. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  14. ^ "Tuğçe tekrar Müslüman oldu-VİDEO". Ensonhaber. 5 Şub 2009. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  15. ^ "Tuğçe Kazaz yeniden İslam'ı seçti". Haber7. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  16. ^ "Tuğçe Müslümanlığa döndü".  4. harf sırasında bulunan |başlık= parametresi C1 control character içeriyor (yardım)
  17. ^ Şafak, Yeni (4 Şub 2009). "Tuğçe Kazaz yeniden Müslüman oldu". Yeni Şafak. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  18. ^ "Tuğçe Kazaz | SinemaTürk". www.sinematurk.com. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  19. ^ "Tuğçe Kazaz Filmleri - Sinemalar.com - Sinemalar.com -". www.sinemalar.com. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  20. ^ "Tugçe Kazaz | Actress". IMDb. 25 Kasım 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  21. ^ "Tuğçe Kazaz filmografi". Beyazperde. 25 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Ocak 2024. 
  22. ^ "Tuğçe Kazaz oynadığı dizi filmler - Diziler.com". www.diziler.com. 
  23. ^ "Altın Kestane Ödülleri'nde 'en fena kadın oyuncu' Tuğçe Kazaz - Yeşil Gazete". 11 Mart 2016. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  24. ^ "7. Altın Kestane Ödülleri açıklandı: Yılın en fena filmi K.O.Z. - Evrensel". 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  25. ^ "7. Altın Kestane Ödülleri, 2015'in En Fenaları | sadibey.com". 12 Mart 2016. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  26. ^ "Tuğçe Kazaz´a şaşırtan ödül". A Gazete - Bursa, Bursaspor, Bursa haberleri, Güncel, Magazin. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  27. ^ "Tuğçe Kazaz En Fena Kadın Oyuncu Seçildi". Haberler. 11 Mart 2016. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  28. ^ "Miss Turkey 2001 güzeli Tuğçe Kazaz'ın tacını giydiği an (Tamer Karadağlı & Ayşe Tolga - STAR)". 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024 – www.youtube.com vasıtasıyla. 
  29. ^ "Geçmiş Yıllar". www.missturkey.com.tr. 14 Mart 2023 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  30. ^ "Kraliçe Tuğçe". www.hurriyet.com.tr. 10 Nis 2001. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  31. ^ "'Elite' için Tuğçe'yi seçtiler". Milliyet. 1 Eyl 2002. 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  32. ^ "S A B A H O N L I N E 28.06.2000". arsiv.sabah.com.tr. 30 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  33. ^ "S A B A H O N L I N E 27.06.2000". arsiv.sabah.com.tr. 30 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024. 
  34. ^ "Elite Model Look 2001 Show TV (Seçkin Piriler, Azra Akın, Sedef Avcı, Aysun Kayacı, Tuğçe Kazaz...)". 28 Ocak 2024 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ocak 2024 – www.youtube.com vasıtasıyla. 

Dış bağlantılar

değiştir
Ödüller
Önce gelen:
Yüksel Ak
Miss Turkey
2001
Sonra gelen:
Azra Akın