Polly Walker

İngiliz oyuncu

Polly Walker (d. 19 Mayıs 1966; Warrington, Cheshire) İngiliz oyuncu. 2006'da Rome dizisinde canlandırdığı Atia karakteri ile Altın Küre adaylığı vardır.

Polly Walker
Doğum 19 Mayıs 1966 (1966-05-19) (54 yaşında)
Warrington, Cheshire, İngiltere
Evlilik Laurence Penry-Jones (e. 2008)

FilmografisiDüzenle

  • Titanların Savaşı (2010)
  • Rome (2005) ( TV dizisi )
  • The Mayor of Casterbridge (2003) ( minidizi )
  • State of Play (2003) (TV dizisi)
  • D-Tox (2002)
  • 8½ Women (1999)
  • Kumarbaz (1997)
  • Emma (1996)
  • Restoration (1995)
  • Sliver (1993)
  • The Trial (1993)
  • Patriot Games (1992)
  • Enchanted April (1992)
  • Peril at End House (1990)

Dış bağlantılarDüzenle