Fırat Albayram

Türk oyuncu

Fırat Albayram (d. 11 Ocak 1985; Nazilli, Aydın), Türk oyuncudur. İzmir Bornova Anadolu Lisesi mezunudur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiştir. Atv`de yayınlanan Adanalı, Show TV'de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D'de yayınlanan Merhamet adlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Ayrıca eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte Twitch üzerinde canlı yayınlar yapmakta[1] ve Noluyo Ya ¿ YouTube kanalında içerik üretmektedirler.[2] TRT 1'de Tozkoparan İskender dizisinde Cihangir/Givoanni karakterini canlandırmaktadır.

Fırat Albayram
Doğum 11 Ocak 1985 (1985-01-11) (37 yaşında)
Türkiye Aydın, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu
Evlilik Ceyda Kasabalı Albayram

FilmografiDüzenle

Yıl Ad Rol Not
2008-2010 Adanalı Boncuk Televizyon dizisi
2011 Kayıp Aranıyor Hasan Televizyon dizisi
Sen de Gitme Hasan Televizyon dizisi
2012-2013 Rakı Masası Kısa film
Suskunlar Hasan Televizyon dizisi
2013 10. Köy Teyatora Yiğit Sinema film
2013-2014 Merhamet Can Televizyon dizisi
2014-2015 Kaçak Gelinler Özgür Sağlam (Akif Tatlıcı) Televizyon dizisi
2014 O Rüzgâr Sahildeki Adam Kısa film
2015 Mutlu Ol Yeter Devrem Televizyon dizisi
2015 Fabrika Kızı Cansın Televizyon dizisi
2015-2016 Baba Candır Levent Televizyon Dizisi
2016- Biz Size Döneriz Cahit Sinema Film
2016 Şef Şefik Şefik Reklam
2017-2018 Savaşçı Üsteğmen Serdar Türkmen Televizyon Dizisi
2019 Hababam Sınıfı Yeniden Güdük Necmi Sinema Filmi
2021 Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Format Hasan Sinema Filmi
2021 Tozkoparan İskender Giovanni/Cihangir Televizyon Dizisi

KaynakçaDüzenle

  1. ^ https://www.twitch.tv/beatpug
  2. ^ "Noluyo Ya ¿ YouTube kanalı". 27 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle