En çok takipçisi olan Instagram hesapları listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu liste, fotoğraf ve video paylaşım sosyal platformu Instagram'da en fazla takipçiye sahip ilk 50 hesabı içerir.[1] Ağustos 2020 itibarıyla en çok ºtakip edilen kişi 275 milyondan fazla takipçisi olan futbolcu Cristiano Ronaldo ve en çok takip edilen kadın 229 milyondan fazla takipçisi olan şarkıcı Ariana Grande'dir. Instagram'ın kendi marka hesabı 391 milyondan fazla takipçiye sahip hesaptır. National Geographic, 155 milyon takipçisi ile en çok takip edilen ikinci marka hesabıdır. Sitede toplam 21 hesap, 100 milyon takipçiyi aştı.

Cristiano Ronaldo, 275 milyondan fazla takipçisi ile Instagram'da en çok takip edilen kişidir.

En çok takipçisi olan hesaplarDüzenle

Tüm zamanlarDüzenle

Aşağıdaki tabloda Instagram'da en çok takip edilen 50 hesap listelenmiştir.[1]

Sıra Kullanıcı adı Sahibi Takipçi sayısı

(milyon)
Meslek Ülke
1 @instagram Instagram 394 Sosyal medya platformu ABD
2 @cristiano Cristiano Ronaldo 289 Futbolcu POR
3 @therock Dwayne Johnson 239 aktör ve profesyonel dövüşçü ABD
4 @arianagrande Ariana Grande 236 Müzisyen ve aktris ABD
5 @kyliejenner Kylie Jenner 235 Reality Show karakteri ve İş kadını ABD
6 @selenagomez Selena Gomez 230 Müzisyen ve Aktris ABD
7 @kimkardashian Kim Kardashian 223 Reality TV şov karakteri ve iş kadını ABD
8 @leomessi Lionel Messi 209 Futbolcu ARG
9 @beyonce Beyoncé 180 Müzisyen ABD
10 @justinbieber Justin Bieber 177 Müzisyen KAN
11 @kendalljenner Kendall Jenner 165 Reality TV şov karakteri ve Model ABD
12 @natgeo National Geographic 163 Dergi ABD
13 @taylorswift Taylor Swift 159 Müzisyen ABD
14 @jlo Jennifer Lopez 155 Müzisyen ve aktris ABD
15 @neymarjr Neymar 151 Futbolcu BRE
16 @nike Nike 150 Spor giyim markası ABD
17 @khloekardashian Khloé Kardashian 147 Reality TV şov karakteri ve iş kadını ABD
18 @nickiminaj Nicki Minaj 137 Müzisyen TRI
19 @mileycyrus Miley Cyrus 132 Müzisyen ve aktris ABD
20 @kourtneykardash Kourtney Kardashian 122 Reality TV şov karakteri ABD
21 @katyperry Katy Perry 120 Müzisyen ABD
22 @virat.kohli Virat Kohli 120 Kriket IND
23 @kevinhart4real Kevin Hart 111 Basketbol oyuncusu ABD
24 @ddlovato Demi Lovato 105 Müzisyen ve aktris ABD
25 @theellenshow Ellen DeGeneres 99 Komedyen ABD
26 @realmadrid Real Madrid CF 98 Futbol kulübü ESP
27 @fcbarcelona FC Barcelona 96 Futbol kulübü ESP
28 @badgalriri Rihanna 96 Müzisyen ve iş kadını BAR
29 @zendaya Zendaya 95 aktris ve Müzisyen ABD
30 @iamcardib Cardi B 92 Müzisyen ABD
31 @billieeilish Billie Eilish 85 Müzisyen ve Şarkı yazarı ABD
32 @kingjames LeBron James 85 Basketbolcu ABD
33 @chrisbrownofficial Chris Brown 82 Müzisyen ABD
34 @champagnepapi Drake 81 Müzisyen KAN
35 @championsleague UEFA Champions League 74 Futbol turnuvası EUR
36 @shakira Shakira 70 Müzisyen COL
37 @vindiesel Vin Diesel 70 Oyuncu ABD
38 @victoriassecret Victoria's Secret 69 İç çamaşırı markası ABD
39 @davidbeckham David Beckham 66 Futbolcu BK
40 @gigihadid Gigi Hadid 66 Model ABD
41 @nasa NASA 66 Uzay ajansı ABD
42 @Dualipa Dua Lipa 66 Müzisyen BK
43 @priyankachopra Priyanka Chopra Jonas 63 Aktris ve Müzisyen IND
45 @justintimberlake Justin Timberlake 60 Müzisyen ve aktör ABD
46 @shawnmendes Shawn Mendes 60 Müzisyen KAN
47 @emmawatson Emma Watson 59 Aktris BK
47 @maluma Maluma 58 Müzisyen COL
48 @9gag 9GAG 56 Sosyal medya platformu HKG
49 @ronaldinho Ronaldinho 55 Futbolcu BRE
50 @camila_cabello Camila Cabello 52 Müzisyen ABD
(24 Mayıs 2021 (2021-05-24) itibarıyla)

Ülkeye göreDüzenle

Aşağıdaki tabloda, menşe ülkesine göre Instagram'da en çok takip edilen ilk 20 hesap listelenmektedir.[1]

Sıra Kullanıcı adı Sahibi Takipçi sayısı

(milyon)
Meslek Ülke
1 @instagram Instagram 393 Sosyal medya platformu   ABD
2 @cristiano Cristiano Ronaldo 287 Futbolcu   POR
3 @leomessi Lionel Messi 207 Futbolcu   ARG
4 @justinbieber Justin Bieber 175 Müzisyen   KAN
5 @neymarjr Neymar 150 Futbolcu   BRE
6 @nickiminaj Nicki Minaj 136 Müzisyen   TRI
7 @virat.kohli Virat Kohli 118 Kriket   IND
8 @realmadrid Real Madrid CF 98 Futbol kulübü   ESP
9 @badgalriri Rihanna 95 Müzisyen ve iş kadını   BAR
10 @shakira Shakira 70 Müzisyen   COL
11 @davidbeckham David Beckham 66 Futbolcu   BK
12 @9gag 9GAG 56 Sosyal medya platformu   HKG
13 @camila_cabello Camila Cabello 52 Müzisyen   CUB
14 @chrishemsworth Chris Hemsworth 48.6 Aktör   AUS
15 @ayutingting92 Ayu Tingting 47.5 Müzisyen   IDN
16 @iamzlatanibrahimovic Zlatan IBREhimović 47.3 Futbolcu  SWE
17 @gucci Gucci 44.2 Moda markası   ITA
18 @paulpogba Paul Pogba 44 Futbolcu   FRA
19 @luissuarez9 Luis Suárez 40.3 Futbolcu   URY
20 @nusr_et Nusret Gökçe 35 Kasap, Şef ve Restoran İşletmecisi   TUR
(18 Şubat 2021 (2021-02-18) itibarıyla)

Ayrıca bakınızDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c "The Most Followed Instagram Profiles". Trackalytics.com. 1 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2019.