Deniz Akbulut

Deniz Akbulut, doğum adı Mukaddes Akbulut (d. 4 Nisan 1960, İstanbul) Türk sinema oyuncusudur.

Deniz Akbulut
Doğum Mukaddes Akbulut
4 Nisan 1960 (1960-04-04) (61 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1976-2008

FilmografiDüzenle

  • Çöpten Kalpler (2008) - Deniz
  • Sınır (1999)
  • Sarışınım / Yaşamak Haram Oldu (1987) - Zeynep
  • Kan Kırmızı Süt Beyaz (1987)
  • Hata (1987)
  • Bütün Kuşlar Vefasız (1987)
  • Yıkılmışım Ben (1986) - Zeynep
  • Hırsız (1986) - Sibel
  • Ya Ya Ya Şa Şa Şa (1985) - Ayşe
  • O Kadınlardan Biri (1985) - Serpil
  • Kul Feryadı (1985) - Deniz
  • Kaderi Zorlama (1985) - Derya
  • Haram Oldu (1985) - Şerife
  • Acı (1984) - Zeynep
  • Günahkar (1983)
  • Esir (1983)
  • Ceza (1982) - Elif
  • Kirvenin Kızı (1981)
  • Kara Bahtım (1981) - Selma
  • Kader Arkadaşı (1981) - Aysel
  • Harman Sonu (1981)
  • Dört Kardeşe Dört Gelin (1981)
  • Aşk Pınarı (1981)
  • İki Damla Gözyaşı (1980) - Elif
  • Takas: Zeyno'nun Kuması (1980)
  • Havar (1980) - Deniz
  • Kanun Gücü (1979) - Zeynep
  • Kahır Mektubu (1979) - Eif
  • Baba Kartal (1978) - Zeynep
  • Baba Ocağı (1977) - Nevin
  • Yirmidört Saat (1976)