China Chow

İngiliz-Çinli oyuncu ve manken.

China Chow (Çince: 周佳納, d. 15 Nisan 1974), Londra doğumlu İngiliz-Çinli oyuncu ve manken.[1]

Filmografi (seçme)Düzenle

SinemaDüzenle

  • The Big Hit, (1998)
  • Head Over Heels, (2001)
  • Spun, (2002)
  • Sol Goode, (2003)
  • Carnival Sun, (2003)

TelevizyonDüzenle

  • That '70s Show, (2001)
  • Blessings, (2003) Tv filmi
  • Frankenfish), (2004)
  • Burn Notice, (2007)[2]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Kuczynski, Alex (19 Nisan 1998). "SHOPPING WITH: CHINA CHOW; Mirror, Mirror, Who's the Best Dressed of All?". The New York Times. 14 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Nisan 2010. 
  2. ^ Wloszczyna, Susan (23 Nisan 1998). "China Chow a spicy 'Big Hit' in film debut". USA TODAY. 18 Kasım 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Haziran 2017. 

Dış bağlantılarDüzenle