Ceren Benderlioğlu

Ceren Benderlioğlu (evlilik öncesi soyadı: Şekerci;[1] d. 1 Ekim 1983; Kadıköy, İstanbul), Türk oyuncu.

Ceren Benderlioğlu
Ceren Benderlioğlu.jpg
Doğum Ceren Şekerci
1 Ekim 1983 (1983-10-01) (39 yaşında)
Kadıköy, İstanbul, Türkiye
Etkin yıllar 2002-günümüz
Evlilik
Devrim Saltoğlu
(e. 2007; b. 2008)

[1]
Çocuk(lar) Nur Benderlioğlu (d. 2013)

HayatıDüzenle

Ceren Şekerci, 1 Ekim 1983 yılında Kadıköy, İstanbul'da dünyaya geldi. Trakya Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Üniversitede okurken tanıştığı Tümay Özokur sayesinde oyunculuk serüveni başladı. 2 Temmuz 2010 tarihinde Emir Benderlioğlu ile evlendi. 24 Nisan 2013 tarihinde Nur adında bir kızı dünyaya geldi.

FilmografisiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2004 Yol Palas Cinayeti Akkız
2006 Keloğlan Kara Prens'e Karşı Çamaşırcı
2009 Kanal-i-zasyon Burçin
2011 Hop Dedik Zeynep
2016 Kız Kaçıran Gül
2019 Aman Reis Duymasın Ömür Façalı
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2002 Aslı ile Kerem
2002 Ekmek Teknesi
2002 Gülbeyaz
2002 Biz Size Aşık Olduk
2003 Şarkılar Seni Söyler
2004 Gül ve Diken
2004 Sayın Bakanım
2004 Büyük Buluşma
2005 Savcının Karısı Yeşim
2005 Sonbahar Ateşi Dila
2006 Kırık Kanatlar
2007 Doktorlar
2007 Kelebek Çıkmazı Figen - Leyla
2008 Kollama Ayça
2009 Parmaklıklar Ardında Derya
2009 Melekler Korusun Aslı
2009 Cam Kırıkları Yasemin
2009 Geniş Aile Aslı 1 bölüm (57)
2009 Ayrılık
2010 Adanalı Olcay 4 bölüm (76–79)
2014 Kertenkele Seval
2014 Yasak
2017 İçimdeki Fırtına Ayla
2017 Ateşböceği Berna
2018 Şahsiyet
2018 Börü Ceren
2018 Bir Deli Rüzgar Nurcan
2019-2021 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ömür Façalı Çakırbeyli
2022 İçimizdeki Ateş Tülin Tan Başrol oyuncusu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b "Emir Benderlioğlu ve Ceren Şekerci evlendi". 7 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 

Dış bağlantılarDüzenle