Carole Shelley

Carole Shelley (d. 16 Ağustos 1939- ö.31 Ağustos 2018), Tanınmış İngiliz oyuncu.[1][2][3]

Carole Shelley
Art Carney Felix Ungar The Odd Couple Broadway 1965.JPG
Caroller Shelley (sağda), Art Carney ve Monica Evans ile
Doğum 16 Ağustos 1939
Londra
Ölüm 31 Ağustos 2018 (79 yaşında)
Manhattan, New York, ABD.
Milliyet İngiliz
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1949-2018

Filmografi (seçme)Düzenle

SinemaDüzenle

  • 1968 : The Odd Couple
  • 1970 : Les Aristochats
  • 1973 : Robin des Bois
  • 1997 : Hercules
  • 2005 : Ma sorcière bien-aimée

TelevizyonDüzenle

  • 1970 : The Odd Couple[4]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Carole Shelley Biography" 1 Eylül 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. tcm.com. Retrieved 6 April 2013
  2. ^ "Carole Shelley Biography" 2 Eylül 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. FilmReference.com. Retrieved 27 August 2011
  3. ^ "Musical Notes, Posted Oct 1, 1995" 6 Aralık 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. rnh.com. Retrieved 5 April 2013
  4. ^ McGrath, Sean. "Luckinbill, Shelley, Clark, Stuhlberg Join Broadway's Cabaret, May 4" 9 Ocak 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Playbill, 3 May 1999

Dış bağlantılarDüzenle