CONCACAF kulüp turnuvaları şampiyonları listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu maddede, CONCACAF tarafından düzenlenen kulüp turnuvalarında şampiyon olan takımların bir listesi yer almaktadır. Listeye, günümüzde düzenlenmeye devam eden CONCACAF Şampiyonlar Ligi, CONCACAF Ligi, CONCACAF Karayip Kulüpler Şampiyonası ile CONCACAF Caribbean Club Shield'ın yanı sıra; artık düzenlenmeyen CONCACAF Devler Kupası, CONCACAF Kupa Galipleri Kupası, Copa Interamericana, UNCAF Kulüplerarası Kupa ve SuperLiga şampiyonları dahil edilmiştir.

Kulüplere göreDüzenle

Kulüp Ülke CŞL KGK CL KKK CCS UKK DK CI SL Toplam
América   Meksika 7 0 0 0 0 0 1 2 0 10
Saprissa   Kosta Rika 3 0 1 0 0 5 0 0 0 9
Cruz Azul   Meksika 6 0 0 0 0 0 0 0 0 6
Pachuca   Meksika 5 0 0 0 0 0 0 0 1 6
Monterrey   Meksika 4 1 0 0 0 0 0 0 0 5
Alajuelense   Kosta Rika 2 0 0 0 0 3 0 0 0 5
Olimpia   Honduras 2 0 1 0 0 2 0 0 0 5
Municipal   Guatemala 1 0 0 0 0 4 0 0 0 5
Universidad Nacional   Meksika 3 0 0 0 0 0 0 1 0 4
Defence Force   Trinidad ve Tobago 2 0 0 1 0 0 0 0 0 3
Comunicaciones   Guatemala 1 0 0 0 0 2 0 0 0 3
W Connection   Trinidad ve Tobago 0 0 0 3 0 0 0 0 0 3
Independiente   Arjantin 0 0 0 0 0 0 0 3 0 3
Deportivo Toluca   Meksika 2 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Transvaal   Surinam 2 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Guadalajara   Meksika 2 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Atlante   Meksika 2 0 0 0 0 0 0 0 0 2
Necaxa   Meksika 1 1 0 0 0 0 0 0 0 2
Alianza   El Salvador 1 0 0 0 0 1 0 0 0 2
DC United   ABD 1 0 0 0 0 0 0 1 0 2
Joe Public   Trinidad ve Tobago 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2
Puerto Rico Islanders   Porto Riko 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2
Portmore United   Jamaika 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2
Central   Trinidad ve Tobago 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2
Harbour View   Jamaika 0 0 0 2 0 0 0 0 0 2
Aurora   Guatemala 0 0 0 0 0 2 0 0 0 2
España   Honduras 0 0 0 0 0 2 0 0 0 2
Nacional   Uruguay 0 0 0 0 0 0 0 2 0 2
Atlético Nacional   Kolombiya 0 0 0 0 0 0 0 2 0 2
Los Angeles Galaxy   ABD 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Cartaginés   Kosta Rika 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Puebla   Meksika 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Violette   Haiti 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
FAS   El Salvador 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Águila   El Salvador 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Atlético Español   Meksika 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Haïtien   Haiti 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Universidad de Guadalajara   Meksika 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Atlético Marte   El Salvador 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1
Tecos   Meksika 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1
Herediano   Kosta Rika 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1
San Juan Jabloteh   Trinidad ve Tobago 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
Morvant Caledonia United   Trinidad ve Tobago 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
Pantoja   Dominik Cumhuriyeti 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
Cibao   Dominik Cumhuriyeti 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
United Petrotrin   Trinidad ve Tobago 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1
Club Franciscain   Martinik 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1
Robinhood   Surinam 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1
Platense   El Salvador 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
Broncos del Sur   Honduras 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
Puntarenas   Kosta Rika 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
Motagua   Honduras 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1
Olimpia   Paraguay 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1
Estudiantes de La Plata   Arjantin 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1
Argentinos Juniors   Arjantin 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1
River Plate   Arjantin 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1
Colo-Colo   Şili 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1
Universidad Católica   Şili 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1
Vélez Sarsfield   Arjantin 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1
New England Revolution   ABD 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1
Tigres UANL   Meksika 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1
Monarcas Morelia   Meksika 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1

Ayrıca bakınızDüzenle