Ana menüyü aç

CONCACAF Şampiyonlar Ligi kazanan teknik direktörler listesi

Bu maddede, CONCACAF Şampiyonlar Ligi kazanan teknik direktörlerin bir listesi bulunmaktadır.

Yıla göreDüzenle

Final Milleti Teknik direktör Ülke Kulüp Kaynak
1962   Meksika de la Torre, JavierJavier de la Torre   Meksika Guadalajara
1963   Haiti Tassy, AntoineAntoine Tassy   Haiti Haïtien
1967   Şili Carrasco, HernánHernán Carrasco   El Salvador Alianza
1968   Meksika Trelles, IgnacioIgnacio Trelles   Meksika Deportivo Toluca
1969   Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas   Meksika Cruz Azul
1970   Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas   Meksika Cruz Azul
1971   Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas   Meksika Cruz Azul
1972   Kolombiya Viera, CarlosCarlos Viera   Honduras Olimpia
1973   Surinam Lagadeau, JulesJules Lagadeau   Surinam Transvaal
1974   Uruguay Amorín, RubénRubén Amorín   Guatemala Municipal
1975   Uruguay Moll, DagobertoDagoberto Moll   Meksika Atlético Español
1976   El Salvador Miranda, ConradoConrado Miranda   El Salvador Águila
1977   Meksika Cárdenas, RaúlRaúl Cárdenas   Meksika América
1978   Macaristan
  Uruguay
  Trinidad ve Tobago
Fekete, ÁrpádÁrpád Fekete
Amorín, RubénRubén Amorín
Joseph, GeorgeGeorge Joseph
  Meksika
  Guatemala
  Trinidad ve Tobago
Universidad de Guadalajara
Comunicaciones
Defence Force
1979   El Salvador Castro, JoséJosé Castro   El Salvador FAS
1980   Yugoslavya Milutinović, BoraBora Milutinović   Meksika Universidad Nacional
1981   Surinam Boerleider, HumbertHumbert Boerleider   Surinam Transvaal
1982   Yugoslavya Milutinović, BoraBora Milutinović   Meksika Universidad Nacional
1983   Meksika Trelles, IgnacioIgnacio Trelles   Meksika Atlante
1984   Haiti Vorbe, CharlesCharles Vorbe   Haiti Violette
1985   Trinidad ve Tobago Joseph, KennyKenny Joseph   Trinidad ve Tobago Defence Force
1986   Çekoslovakya Bouška, JosefJosef Bouška   Kosta Rika Alajuelense
1987   Arjantin Cayetano Rodríguez, VicenteVicente Cayetano Rodríguez   Meksika América
1988   Uruguay Malinowsky, EstanislaoEstanislao Malinowsky   Honduras Olimpia
1989   Meksika Mejía Barón, MiguelMiguel Mejía Barón   Meksika Universidad Nacional
1990   Uruguay Miloc, CarlosCarlos Miloc   Meksika América
1991   Meksika Lapuente, ManuelManuel Lapuente   Meksika Puebla
1992   Arjantin López, Miguel ÁngelMiguel Ángel López   Meksika América
1993   Kosta Rika Watson, CarlosCarlos Watson   Kosta Rika Saprissa
1994   Brezilya Ortega, FlavioFlavio Ortega   Kosta Rika Cartaginés
1995   Kolombiya García, Luis AugustoLuis Augusto García   Kosta Rika Saprissa
1996   Meksika Tena, Luis FernandoLuis Fernando Tena   Meksika Cruz Azul
1997   Meksika Tena, Luis FernandoLuis Fernando Tena   Meksika Cruz Azul
1998   ABD Arena, BruceBruce Arena   ABD DC United
1999   Meksika Arias, RaúlRaúl Arias   Meksika Necaxa
2000   Almanya Schmid, SigiSigi Schmid   ABD Los Angeles Galaxy
Düzenlenmedi
2002   Meksika Tena, AlfredoAlfredo Tena   Meksika Pachuca
2003   Brezilya Ferretti, RicardoRicardo Ferretti   Meksika Deportivo Toluca
2004   Kosta Rika Delgado, JavierJavier Delgado   Kosta Rika Alajuelense
2005   Kosta Rika Medford, HernánHernán Medford   Kosta Rika Saprissa
2006   Meksika Lapuente, ManuelManuel Lapuente   Meksika América
2007   Meksika Meza, EnriqueEnrique Meza   Meksika Pachuca
2008   Meksika Meza, EnriqueEnrique Meza   Meksika Pachuca
2009   Arjantin Cruz, José GuadalupeJosé Guadalupe Cruz   Meksika Atlante
2010   Arjantin Rivarola, GuillermoGuillermo Rivarola   Meksika Pachuca
2011   Meksika Vucetich, Víctor ManuelVíctor Manuel Vucetich   Meksika Monterrey
2012   Meksika Vucetich, Víctor ManuelVíctor Manuel Vucetich   Meksika Monterrey
2013   Meksika Vucetich, Víctor ManuelVíctor Manuel Vucetich   Meksika Monterrey
2014   Meksika Tena, Luis FernandoLuis Fernando Tena   Meksika Cruz Azul
2015   Uruguay Matosas, GustavoGustavo Matosas   Meksika América
2016   Meksika Ambríz, IgnacioIgnacio Ambríz   Meksika América
2017   Uruguay Alonso, DiegoDiego Alonso   Meksika Pachuca
2018   Arjantin Almeyda, MatíasMatías Almeyda   Meksika Guadalajara
2019   Uruguay Alonso, DiegoDiego Alonso   Meksika Monterrey

Ayrıca bakınızDüzenle