Burak Dakak

Türk oyuncu

Burak Dakak (18 Haziran 1998, Ankara), Türk oyuncu.

Burak Dakak
Doğum 18 Haziran 1998 (1998-06-18) (22 yaşında)
Ankara, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2008-günümüz

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol
2019- Çukur Akın Koçovalı
2018-2019 Gülperi Hasan Taşkın
2018 Diriliş Ertuğrul Şehzade Gıyaseddin Keyhüsev
2016-2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz Onur
2015 Muhteşem Yüzyıl Kösem Şehzade Mehmet
2014 Benim Adım Gültepe Fevzi
2013-2014 Hıyanet Sarmalı Savaş
2013 Ekip
2009 Kendi Okulumuza doğru
2009 Geniş Aile
2009 Ezel Mert'in çocukluğu
2009 Doğruluk Ekseni Servet

Dış bağlantılarDüzenle