Antonio Vivaldi Eserleri Listesi

Vikimedya liste maddesi

Aşağıda, İtalyan Barok dönem bestecisi Antonio Vivaldi'nin (1678-1741) eserlerinin bir listesi bulunmaktadır.

Antonio Vivaldi (Michel-Charles Le Cène'nin Vivaldi'nin Op. 8 baskısından François Morellon de La Cave gravürü)

Opus numaralı eserleriDüzenle

Aşağıda, Vivaldi'nin yaşamı boyunca yayınlanan ve bir opus (eser) numarası atanan bestelerimim bir listesi bulunmaktadır. Daha kapsamlı RV numaralandırma şeması 1970'lerden çok daha sonra oluşturuldu.

Opus Eser Tarih RV
1 12 Sonat - İki keman ve sürekli bas için 1705 73, 67, 61, 66, 69, 62, 65, 64, 75, 78, 79, 63
2 12 Sonat - Keman ve sürekli bas için 1709 27, 31, 14, 20, 36, 1, 8, 23, 16, 21, 9, 32
3 12 Konçerto, L'estro Armonico (Armonik İlham), çeşitli solo çalgılar için. En iyi bilinenleri No. 6 keman için la minör, No. 8 iki keman için lla minör ve No. 10 dört keman için si minör numaralı konçertolardır. 1711 549, 578, 310, 550, 519, 356, 567, 522, 230, 580, 565, 265
4 12 Konçerto, La Stravaganza (Aşırılık) solo keman, yaylılar ve sürekli bas için. 1714 civarı 383a, 279, 301, 357, 347, 316a, 185, 249, 284, 196, 204, 298
5 6 Sonat - Dördü keman ve sürekli bas, ikisi İki keman ve sürekli bas için. 1716 18, 30, 33, 35, 76, 72
6 6 Keman Konçertosu 1716-1721 324, 259, 318, 216, 280, 239
7 12 Konçerto - Üçü orijinal olarak kabul edilmemektedir. (Obua için iki ve keman için 10): Obua için 1 ve 7 (her ikisi de Si-bemol Majör ) ve Keman için No. 9 (Aynı tonda) 1716-1717 465, 188, 326, 354, 285a, 374, 464, 299, 373, 294a, 208a, 214
8 12 Konçerto, Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione (Uyum ve Buluş Arasındaki Çekişme), 12 keman Konçertou, Dört Mevsim (Dört Mevsim) olarak bilinen ilk dört Konçertou içermektedir. 1723 269, 315, 293, 297, 253, 180, 242, 332, 236, 362, 210, 178
9 12 Konçerto, 'La Cetra' (Lir), İki keman için olan Si-bemol majör 9 numara hariç hepsi solo keman, yaylılar ve sürekli bas için. 1727 181a, 345, 334, 263a, 358, 348, 359, 238, 530, 300, 198a, 391
10 6 Flüt Konçertosu (Venedik'te Blokflüt için ikinci bir versiyon basılmıştır) 1728 civarı 433, 439, 428, 435, 434, 437
11 6 Konçerto - Beşi keman, biri obua Konçertou. İkinci konçerto (mi minör RV 277) Il Favorito (Favori) başlıklı. 1729 207, 277, 336, 308, 202, 460
12 6 Konçerto - Beşi solo keman ile, biri solo olmadan yaylı orkestra için. 1729 317, 244, 124, 173, 379, 361

Kurgusal Opus 13Düzenle

İddia edilen "Opus 13", Il Pastor Fido (Sadık Çoban), 1737'de Jean-Noël Marchand tarafından Nicolas Chédeville ile Vivaldi'nin adı altında bestelerinin bir koleksiyonunu yayınlamak için gizli bir anlaşma yoluyla yayınlanmıştır. Chédeville finansmanı sağlamış ve 1749'da Marchand tarafından noterlikle belgelenmiştir. Eser, Muset, Viel (Vielle) à roue, Blokflüt, Flüt, Obua veya Keman ve sürekli bas için 6 Sonat içerir.[1]

RV (Ryom Verzeichnis) sayılı eserleriDüzenle

Vivaldi'nin çalışmalarının çoğunda bir opus numarası yoktur ve bu nedenle Ryom-Verzeichnis RV eser sayısı olan bir katalog numarası ile ifade edilir.

Konçerto, Sinfonia ve SonatlarDüzenle

Tür Çalgılama

(Tümü Sürekli Bas ile)

Tonalite RV Notlar
Sonat Keman Do Majör 1 Op. 2 No. 6
Sonat Keman Do Majör 2 Pisendel'e ithaf edilmiştir ve RV 4'ün 2. ve 4. bölümleriyle yakından ilgilidir.
Sonat Keman Do Majör 3 Manchester Sonatı No. 1
Sonat Keman Do Majör 4 Tamamlanmamış, related to RV 2.
Sonat Keman do minör 5
Sonat Keman do minör 6 Manchester Sonatı No. 7; Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Sonat Keman do minör 7
Sonat Keman do minör 7a Tamamlanmamış.
Sonat Keman do minör 8 Op. 2 No. 7
Sonat Keman Re Majör 9 Op. 2 No. 11
Sonat Keman Re Majör 10
Sonat Keman Re Majör 11 Tamamlanmamış.
Sonat Keman re minör 12 Manchester Sonatı No. 2
Sonat Keman re minör 13 Asılsız. Muhtemelen Johan Helmich Roman tarafından bestelenmiştir.
Sonat Keman re minör 14 Op. 2 No. 3
Sonat Keman re minör 15
Sonat Keman mi minör 16 Op. 2 No. 9
Sonat Keman mi minör 17 Tamamlanmamış, RV 17a ile ilgilidir.
Sonat Keman mi minör 17a Manchester Sonatı No. 9; RV 17'nin farklı bir 3. bölüme sahip tam versiyonu.
Sonat Keman Fa Majör 18 Op. 5 No. 1
Sonat Keman Fa Majör 19 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Sonat Keman Fa Majör 20 Op. 2 No. 4
Sonat Keman fa minör 21 Op. 2 No. 10
Sonat Keman Sol Majör 22 Manchester Sonatı No. 8
Sonat Keman Sol Majör 23 Op. 2 No. 8
Sonat Keman Sol Majör 24 Asılsız. Geri çekildi ve Anh. 140 olarak değiştirildi.
Sonat Keman Sol Majör 25 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Sonat Keman sol minör 26
Sonat Keman sol minör 27 Op. 2 No. 1
Sonat Keman sol minör 28
Sonat Keman La Majör 29 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Sonat Keman La Majör 30 Op. 5 No. 2
Sonat Keman La Majör 31 Op. 2 No. 2
Sonat Keman la minör 32 Op. 2 No. 12
Sonat Keman Si-bemol Majör 33 Op. 5 No. 3
Sonat Keman Si-bemol Majör 34 Op. 5 No. 4
Sonat Keman si minör 35
Sonat Keman si minör 35a
Sonat Keman si minör 36 Op. 2 No. 5
Sonat Keman si minör 37 Tamamlanmamış.
Sonat Viyolonsel re minör 38 Kayıp.
Sonat Viyolonsel Mi-bemol Majör 39
Sonat Viyolonsel mi minör 40
Sonat Viyolonsel Fa Majör 41
Sonat Viyolonsel sol minör 42
Sonat Viyolonsel la minör 43
Sonat Viyolonsel la minör 44
Sonat Viyolonsel Si-bemol Majör 45
Sonat Viyolonsel Si-bemol Majör 46
Sonat Viyolonsel Si-bemol Majör 47
Sonat Flüt Do Majör 48
Sonat Flüt re minör 49 Asılsız. Geri çekildi ve Anh. 99 olarak taşındı
Sonat Flüt mi minör 50 Asılsız. Geri çekildi ve Anh. 100 olarak taşındı
Sonat Flüt sol minör 51
Sonat Blok flüt(?) Fa Majör 52
Sonat Obua do minör 53
Sonat Muset, Viyel (Vielle), Flüt (Blok flüt), Obua or Keman Do Majör 54 Il pastor fido (Asılsız). Nicolas Chédeville'nin eseri.
Sonat Muset, Viyel (Vielle), Flüt (Blok flüt), Obua or Keman Do Majör 55 Il pastor fido (Asılsız). Nicolas Chédeville'nin eseri.
Sonat Muset, Viyel (Vielle), Flüt (Blok flüt), Obua or Keman Do Majör 56 Il pastor fido (Asılsız). Nicolas Chédeville'nin eseri.
Sonat Muset, Viyel (Vielle), Flüt (Blok flüt), Obua or Keman Sol Majör 57 Il pastor fido (Asılsız). Nicolas Chédeville'nin eseri.
Sonat Muset, Viyel (Vielle), Flüt (Blok flüt), Obua or Keman sol minör 58 Il pastor fido (Asılsız). Nicolas Chédeville'nin eseri.
Sonat Muset, Viyel (Vielle), Flüt (Blok flüt), Obua or Keman La Majör 59 Il pastor fido (Asılsız). Nicolas Chédeville'nin eseri.
Sonat 2 Keman Do Majör 60
Sonat 2 Keman Do Majör 61 Op. 1 No. 3
Sonat 2 Keman Re Majör 62 Op. 1 No. 6
Sonat 2 Keman re minör 63 Op. 1 No. 12. Arcangelo Corelli 'La follia' varyasyonları üzerine.
Sonat 2 Keman re minör 64 Op. 1 No. 8
Sonat 2 Keman Mi-bemol Majör 65 Op. 1 No. 7
Sonat 2 Keman Mi Majör 66 Op. 1 No. 4
Sonat 2 Keman mi minör 67 Op. 1 No. 2
Sonat 2 Keman Fa Majör 68
Sonat 2 Keman Fa Majör 69 Op. 1 No. 5
Sonat 2 Keman Fa Majör 70
Sonat 2 Keman sol minör 71
Sonat 2 Keman sol minör 72 Op. 5 No. 6
Sonat 2 Keman sol minör 73 Op. 1 No. 1
Sonat 2 Keman sol minör 74
Sonat 2 Keman La Majör 75 Op. 1 No. 9
Sonat 2 Keman Si-bemol Majör 76 Op. 5 No. 5
Sonat 2 Keman sol minör 77
Sonat 2 Keman Si-bemol Majör 78 Op. 1 No. 10
Sonat 2 Keman si minör 79 Op. 1 No. 11
Sonat 2 Blok flüt Sol Majör 80 Asılsız. Geri çekildi ve Anh. 101 olarak taşındı
Sonat 2 Obua sol minör 81
Trio Sonat Keman, Lut Do Majör 82
Sonat Keman, Viyolonsel do minör 83
Sonat Flüt, Keman Re Majör 84
Trio Sonat Keman, Lut sol minör 85
Trio Sonat Blok flüt, Fagot la minör 86
Konçerto Blok flüt, Obua, 2 Keman Do Majör 87
Konçerto Flüt, Obua, Keman, Fagot, Yaylılar Do Majör 88
Konçerto Flüt, 2 Keman Re Majör 89
Konçerto Flüt, Obua, Keman, Fagot Re Majör 90 RV 428 ile yakından ilişkili; her ikisi de Il Gardellino adlı eser.
Konçerto Flüt, Obua, Keman, Fagot Re Majör 90a Il Gardellino
Konçerto 3 Keman, Viyolonsel Re Majör 90b Il Gardellino
Konçerto Flüt, Keman, Fagot, Yaylılar Re Majör 91
Konçerto Blok flüt, Keman, Fagot Re Majör 92
Konçerto Blok flüt, Keman, Viyolonsel Re Majör 92a
Konçerto Lut, 2 Keman Re Majör 93
Konçerto Blok flüt, Obua, Keman, Fagot Re Majör 94
Konçerto 3 Keman, Viyolonsel Re Majör 95a La Pastorella
Konçerto Blok flüt, Obua, Keman, or 3 Keman, Fagot Re Majör 95 La Pastorella
Konçerto Flüt, Keman, Fagot, Yaylılar re minör 96
Konçerto Viyola, 2 Korno, 2 Obua, Fagot, Yaylılar Fa Majör 97
Konçerto Flüt, Obua, Keman, Fagot, Yaylılar Fa Majör 98 RV 433 ve RV 570 ile ilgili; üç eser de La Tempesta di Mare olarak adlandırıldı.
Konçerto Flüt, Obua, Keman, Fagot, Yaylılar Fa Majör 99 RV 571 ile ilişkili.
Konçerto Flüt, Keman, Fagot, Yaylılar Fa Majör 100
Konçerto Blok flüt, Obua, Keman, Fagot Sol Majör 101 RV 437 ile ilişkili..
Konçerto Flüt, 2 Keman Sol Majör 102
Konçerto Blok flüt, Obua, Fagot, Yaylılar sol minör 103
Konçerto 3 Keman, Viyolonsel sol minör 104a La Notte
Konçerto Flüt and 2 Keman, or 3 Keman, Fagot sol minör 104 RV 439 ile ilişkili. İkisi de La Notte başlıklı.
Konçerto Blok flüt, Obua, Keman, Fagot sol minör 105
Konçerto Flüt, Keman & Fagot or 2 Keman & Viyolonsel sol minör 106
Konçerto Flüt, Keman & Fagot or 2 Keman & Viyolonsel sol minör 106a
Konçerto Flüt, Obua, Keman, Fagot, Yaylılar sol minör 107
Konçerto Blok flüt, 2 Keman la minör 108
Konçerto Yaylılar Do Majör 109
Konçerto Yaylılar Do Majör 110
Konçerto Yaylılar Do Majör 111 RV 717 Giustino operasından sinfonia ile ilgili.
Sinfonia Yaylılar Do Majör 111a RV 111'den farklı bir ikinci bölümlü ve RV 717 Giustino operasından sinfonia ile ilgili.
Sinfonia Yaylılar Do Majör 112
Konçerto Yaylılar Do Majör 113
Konçerto Yaylılar Do Majör 114
Konçerto Yaylılar Do Majör 115 Ripieno
Sinfonia Yaylılar Do Majör 116 Asılsız. Geri çekildi ve Anh. 144 olarak taşındı.
Konçerto Yaylılar Do Majör 117 RV 693 La Sena festeggiante ile ilgili
Konçerto Yaylılar do minör 118
Konçerto Yaylılar do minör 119
Konçerto Yaylılar do minör 120
Konçerto Yaylılar Re Majör 121
Sinfonia Yaylılar Re Majör 122
Konçerto Yaylılar Re Majör 123
Konçerto Yaylılar Re Majör 124 Op. 12 No. 3
Sinfonia Yaylılar Re Majör 125 Tamamlanmamış.
Konçerto Yaylılar Re Majör 126
Konçerto Yaylılar re minör 127
Konçerto Yaylılar re minör 128
Konçerto Yaylılar re minör 129 Madrigalesco
Sonat Yaylılar Mi-bemol Majör 130 Sonat al Santo Sepolcro
Sinfonia Yaylılar Mi Majör 131
Sinfonia Yaylılar Mi Majör 132 Asılsız. Johann Gottlieb Janitsch tarafından tamamlandı.
Konçerto Yaylılar mi minör 133
Konçerto Yaylılar mi minör 134 Ayrıca Ryom tarafından sinfonya olarak listelenmiştir.
Sinfonia Yaylılar Fa Majör 135
Konçerto Yaylılar Fa Majör 136
Sinfonia Yaylılar Fa Majör 137
Konçerto Yaylılar Fa Majör 138
Konçerto Yaylılar Fa Majör 139 RV 543 ile ilgili.
Sinfonia Yaylılar Fa Majör 140 Ayrıca Ryom tarafından konçerto olarak listelenmiştir.
Konçerto Yaylılar Fa Majör 141
Konçerto Yaylılar Fa Majör 142
Konçerto Yaylılar fa minör 143
Konçerto Yaylılar Sol Majör 144 Giuseppe Tartini "Introdutione" Ryom tarafından geri çekildi. Asılsız.
Konçerto Yaylılar Sol Majör 145
Sinfonia Yaylılar Sol Majör 146 Johann Georg Roellig adıyla Breitkopf kataloğunda listelendi. 3 Keman için de mevcuttur. Ayrıca Ryom tarafından Konçerto olarak listelenmiştir.
Sinfonia Yaylılar Sol Majör 147
Sinfonia Yaylılar Sol Majör 148 Asılsız. Sonradan Ryom tarafından Anh. 68 olarak taşındı. Domenico Gallo'nun eseridir.
Sinfonia Yaylılar Sol Majör 149
Konçerto Yaylılar Sol Majör 150
Konçerto Yaylılar Sol Majör 151 Alla Rustica
Konçerto Yaylılar sol minör 152 Ripieno; El yazması kaynak, Turin: Foa 30, BL 55–60.
Konçerto Yaylılar sol minör 153 Asıle
Konçerto Yaylılar sol minör 154
Konçerto Yaylılar sol minör 155
Konçerto Yaylılar sol minör 156
Konçerto Yaylılar sol minör 157
Konçerto Yaylılar La Majör 158 Ripieno; El yazması kaynak, Turin: Foa 30, BL 42–49.
Konçerto Yaylılar La Majör 159
Konçerto Yaylılar La Majör 160
Konçerto Yaylılar la minör 161
Sinfonia Yaylılar Si-bemol Majör 162
Konçerto Yaylılar Si-bemol Majör 163 Conca
Konçerto Yaylılar Si-bemol Majör 164
Konçerto Yaylılar Si-bemol Majör 165
Konçerto Yaylılar Si-bemol Majör 166
Konçerto Yaylılar Si-bemol Majör 167
Sinfonia Yaylılar si minör 168
Sinfonia Yaylılar si minör 169 Sinfonia al Santo Sepolcro (Paskalya sezonunda bir tür oratoryoya eşlik etmesi amaçlanmıştır), 2 Keman, Viyola & Sürekli bas için Sonat, si minör
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 170
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 171
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 172 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 172a Doğruluğu şüpheli. RV 172'den farklı bir 3. bölüm ve ek 2. bölüm; eksik.
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 173 Op. 12 No. 4
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 174 Kayıp
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 175
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 176
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 177
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 178 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione. Also exists as an Obua Konçerto, RV 449.
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 179 Related to RV 581.
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 179a Different 3rd movement from RV 179; incomplete.
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 180 "Il piacere" from Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 6
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 181
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 181a La Cetra, Op. 9 No. 1
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 182
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 183
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 184
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 185 La Stravaganza, Op. 4 No. 7
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 186
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 187
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 188 Op. 7 No. 2
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 189
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 190
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 191
Sinfonia Keman, Yaylılar Do Majör 192
Sinfonia Keman, Yaylılar Do Majör 192a RV 192'den farklı bir 3. bölüm; Eksik.
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 193 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 194
Konçerto Keman, Yaylılar Do Majör 195 Roger #417.
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 196 La Stravaganza, Op. 4 No. 10
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 197
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 198
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 198a La Cetra, Op. 9 No. 11
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 199 Il Sospetto
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 200 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 201
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 202 Op.11 No. 5
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 203 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 204 La Stravaganza, Op. 4 No. 11
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 205 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 206
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 207 Op.11 No. 1
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 208 Grosso MogulJ. S. Bach BWV 594.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 208a
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 209
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 210 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 11
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 211
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 212 "Fatto per la solennità della S. Lingua di S. Antonio in Padua".
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 212a
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 213
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 213a RV 213'ten farklı bir 3. bölümü mevcuttur; eksik.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 214
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 215
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 216 Op. 6 No. 4
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 217
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 218
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 219
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 220 Roger #432/433.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 221 Tromba Marina
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 222
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 223 RV 263a ve RV 762 ile yakından ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 224
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 224a RV 224'ten farklı bir 2. bölümü mevcut.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 225
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 226
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 227
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 228
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 229
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 230 L'estro Armonico, Op. 3 No. 9. Bach BWV 972.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 231
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 232
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 233
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 234 L'inquietudine
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 235
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 236 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 9. Also exists as an Obua Konçerto RV 454.
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 237 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 238 La Cetra, Op. 9 No. 8
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 239 Op. 6 No. 6
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 240
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 241
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 242 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 7 "Per Pisendel"
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 243 "con Violino senza cantin". 3 telli ve farklı akortlanmış keman için.
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 244 Op. 12 No. 2
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 245
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 246
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 247
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 248
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 249 La Stravaganza, Op. 4 No. 8
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 250
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 251
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 252
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 253 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 5 "La Tempesta di Mare"
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 254
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 255 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 256 Il Ritiro
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 257
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 258
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 259 Op. 6 No. 2
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 260
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 261
Konçerto Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 262
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 263
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 263a La Cetra, Op. 9 No. 4
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 264
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 265 L'estro Armonico, Op. 3 No. 12. Bach BWV 976.
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 266
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 267
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 267a
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 268
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 269 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 1 / Dört Mevsim "İlkbahar"
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 270 Il riposo – Per il Santissimo Natale
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 270a RV 270'ten farklı bir 2. bölümü mevcuttur, eksik.
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 271 L'Amoroso
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 272 Johann Adolph Hasse'nin eseri; Geri çekildi ve Anh 64 ve 64a olarak taşındı.
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 273
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 274
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 275 Roger #432/433.
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 275a RV 430 ile ilgili; ikisinin de aslı kuşkulu.
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 276 Roger #188.
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 277 Op.11 No. 2: Il Favorito
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 278
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 279 La Stravaganza, Op. 4 No. 2
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 280 Op. 6 No. 5
Konçerto Keman, Yaylılar mi minör 281
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 282
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 283
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 284 La Stravaganza, Op. 4 No. 9
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 285
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 285a Op. 7 No. 5
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 286 Per la Solennità di S. Lorenzo
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 287
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 288
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 289
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 290 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 291 Walsh #6 of his Op. 4.
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 292
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 293 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 3 / Dört Mevsim "Sonbahar"
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 294 Il Ritiro
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 294a
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 295
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 296
Konçerto Keman, Yaylılar fa minör 297 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 4 / Dört Mevsim "Kış"
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 298 La Stravaganza, Op. 4 No. 12
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 299 Op. 7 No. 8. Bach BWV 973. Kuşkulu aslı nedeniyle Gasparo Visconti'ye ait olduğu düşünülmektedir.
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 300 La Cetra, Op. 9 No. 10
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 301 La Stravaganza, Op. 4 No. 3
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 302
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 303
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 304 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 305 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 306
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 307
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 308 Op.11 No. 4
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 309 Il Mare Tempestoso; Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 310 L'estro Armonico, Op. 3 No. 3. Bach BWV 978.
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 311 Violino in tromba
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 312
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 313 Violino in tromba
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 314 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Konçerto Keman, Yaylılar Sol Majör 314a
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 315 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 2 / Dört Mevsim "Yaz"
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 316 Kayıp; Bach BWV 975.
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 316a La Stravaganza, Op. 4 No. 6
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 317 Op. 12 No. 1. Suzuki Keman Okulu 5. kitapta mevcuttur.
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 318 Op. 6 No. 3
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 319
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 320 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 321
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 322 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 323
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 324 Op. 6 No. 1
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 325
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 326 Op. 7 No. 3
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 327
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 328
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 329
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 330
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 331
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 332 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 8
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 333
Konçerto Keman, Yaylılar sol minör 334 La Cetra, Op. 9 No. 3. RV 460 ile yakından ilişkili. Yavaş bölüm RV 407 ile yakından ilişkili (Viyolonsel Konçertosu).
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 335 Walsh #435; RV 518 ile ilgili, fakat aslı kuşkuludur.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 335a Il Rosignuolo; 2. bölümü RV 335'ten farklıdır.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 336 Op.11 No. 3
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 337 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 338 Walsh #454 Joseph Meck'e atfedilmiş fakat Ryom tarafından geri çekilere Anh. 65 olarak atanmıştır.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 339
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 340 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 341
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 342
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 343 Standart dışı akortlanmış Keman için.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 344
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 345 La Cetra, Op. 9 No. 2
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 346
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 347 La Stravaganza, Op. 4 No. 5
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 348 La Cetra, Op. 9 No. 6. Standart dışı akortlanmış Keman için.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 349
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 350
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 351 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 352
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 353
Konçerto Keman, Yaylılar la minör 354 Op. 7 No. 4
Konçerto Keman, Yaylılar la minör 355 Kuşkulu orijinalite
Konçerto Keman, Yaylılar la minör 356 L'estro Armonico, Op. 3 No. 6
Konçerto Keman, Yaylılar la minör 357 La Stravaganza, Op. 4 No. 4
Konçerto Keman, Yaylılar la minör 358 La Cetra, Op. 9 No. 5
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 359 La Cetra, Op. 9 No. 7
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 360 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 361 Op. 12 No. 6
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 362 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 10 "La caccia" (Av)
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 363 Il Cornetto da Posta
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 364 Roger #432/433.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 364a RV 364'ten farklı bir 2. bölümü vardır; lMme Boivin & Le Clerc tarafından listelenmiştir.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 365
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 366 Il Carbonelli
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 367
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 368
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 369
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 370
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 371
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 372 Per la S.ra Chiara
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 372a Daha önceki eser sayısı RV 790. Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 373 Asılsız. Geri çekilmiş ve Anh. 153 olarak taşınmış.[2]
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 374 Op. 7 No. 6
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 375
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 376
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 377
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 378 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 379 Op. 12 No. 5
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 380
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 381 RV 528 ve RV 383a ile yakından ilişkilidir; Bach BWV 980.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 382 Kuşkulu orijinalite
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 383
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 383a La Stravaganza, Op. 4 No. 1. RV 381 ve RV 528 ile ilgili. 2. ve 3. bölümler RV 383 ile yakından ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 384
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 385 Kuşkulu orijinalite. Geri çekilmiş ve Anh. 108 olarak taşınmış
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 386
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 387
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 388
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 389
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 390
Konçerto Keman, Yaylılar si minör 391 La Cetra, Op. 9 No. 12. Standart dışı akortlanmış Keman için.
Konçerto Viyola d'amore, Yaylılar Re Majör 392
Konçerto Viyola d'amore, Yaylılar re minör 393
Konçerto Viyola d'amore, Yaylılar re minör 394
Konçerto Viyola d'amore, Yaylılar re minör 395
Konçerto Viyola d'amore, Yaylılar re minör 395a
Konçerto Viyola d'amore, Yaylılar La Majör 396 RV 744 ile ilişkili.
Konçerto Viyola d'amore, Yaylılar la minör 397
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Do Majör 398
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Do Majör 399
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Do Majör 400
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar do minör 401
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar do minör 402
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Re Majör 403
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Re Majör 404 Asılsız. Geri çekilmiş ve Anh. 145 olarak taşınmış
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar re minör 405
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar re minör 406 RV 481 ile ilişkili.
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar re minör 407 Yavaş bölümü RV 334 ile ilişkili (Keman Konçertosu, Op. 9 No. 3).
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Mi-bemol Majör 408
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar mi minör 409
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Fa Majör 410
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Fa Majör 411
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Fa Majör 412
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Sol Majör 413
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Sol Majör 414
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Sol Majör 415 Asılsız. Geri çekilmiş ve Anh. 146 olarak taşınmış
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar sol minör 416
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar sol minör 417
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar la minör 418
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar la minör 419
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar la minör 420
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar la minör 421
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar la minör 422
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Si-bemol Majör 423
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar si minör 424
Konçerto Mandolin, Yaylılar Do Majör 425
Konçerto Flüt, Yaylılar Re Majör 426
Konçerto Flüt, Yaylılar Re Majör 427
Konçerto Flüt, Yaylılar Re Majör 428 Op. 10 No. 3: Il gardellino (Saka Kuşu); RV 90 ile yakından ilişkili.
Konçerto Flüt, Yaylılar Re Majör 429
Konçerto Flüt, Yaylılar mi minör 430 RV 275a ile yakından ilişkili.
Konçerto Flüt, Yaylılar mi minör 431 Tamamlanmamış.
Konçerto Flüt, Yaylılar re minör 431a Il Gran Mogol (Büyük Moğol)
Konçerto Flüt, Yaylılar mi minör 432 Tamamlanmamış.
Konçerto Flüt, Yaylılar Fa Majör 433 Op. 10 No. 1: La Tempesta di Mare, RV 98 veRV 570 ile yakından ilişkili..
Konçerto Flüt, Yaylılar Fa Majör 434 Op. 10 No. 5: RV 442 ile yakından ilişkili..
Konçerto Flüt, Yaylılar Sol Majör 435 Op. 10 No. 4: Le Cene tarafından Amstersam'da yayımlanmış. (#544).
Konçerto Flüt, Yaylılar Sol Majör 436
Konçerto Flüt, Yaylılar Sol Majör 437 Op. 10 No. 6: RV 101 ile yakından ilişkili..
Konçerto Flüt, Yaylılar Sol Majör 438
Konçerto Flüt, Yaylılar sol minör 439 Op. 10 No. 2: La Notte, RV 104 ile yakından ilişkili.
Konçerto Flüt, Yaylılar la minör 440
Konçerto Blok flüt, Yaylılar do minör 441
Konçerto Blok flüt, Yaylılar Fa Majör 442
Konçerto Flautino, Yaylılar Do Majör 443
Konçerto Flautino, Yaylılar Do Majör 444
Konçerto Flautino, Yaylılar la minör 445
Konçerto Obua, Yaylılar Do Majör 446
Konçerto Obua, Yaylılar Do Majör 447 RV 448 ve RV 470 ile yakından ilişkili.
Konçerto Obua, Yaylılar Do Majör 448 RV 447 ve RV 470 ile ilişkili.
Konçerto Obua, Yaylılar Do Majör 449 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 12. RV 178 Keman Konçertosunun Obua versiyonu
Konçerto Obua, Yaylılar Do Majör 450 RV 471 ile yakından ilişkili..
Konçerto Obua, Yaylılar Do Majör 451
Konçerto Obua, Yaylılar Do Majör 452
Konçerto Obua, Yaylılar Re Majör 453
Konçerto Obua, Yaylılar re minör 454 Il Cimento dell'Armonia e dell'Inventione, Op. 8 No. 9. RV 236. Keman konçertosunun aynısı.
Konçerto Obua, Yaylılar Fa Majör 455
Konçerto Obua, Yaylılar Fa Majör 456 John Walsh #384; Kuşkulu orijinalite.
Konçerto Obua, Yaylılar Fa Majör 457 RV 485 ile yakından ilişkili...
Konçerto Obua, Yaylılar Fa Majör 458 Asılsız. Geri çekilmiş ve Anh. 152 olarak taşınmıştır.[3]
Konçerto Obua, Yaylılar sol minör 459 Tamamlanmamış.
Konçerto Obua, Yaylılar sol minör 460 Op.11 No. 6. RV 334 ile yakından ilişkili.
Konçerto Obua, Yaylılar la minör 461
Konçerto Obua, Yaylılar la minör 462
Konçerto Obua, Yaylılar la minör 463 RV 500 ile ilişkili..
Konçerto Obua, Yaylılar Si-bemol Majör 464 Asılsız. Geri çekilmiş ve Anh. 141 olarak taşınmıştır.
Konçerto Obua, Yaylılar Si-bemol Majör 465 Asılsız. Geri çekilmiş ve Anh. 142 olarak taşınmıştır.
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 466
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 467
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 468 Tamamlanmamış.
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 469
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 470 Related to RV 447 and RV 448.
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 471 RV 450 ile yakından ilişkili..
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 472
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 473
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 474
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 475
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 476
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 477
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 478
Konçerto Fagot, Yaylılar Do Majör 479
Konçerto Fagot, Yaylılar do minör 480
Konçerto Fagot, Yaylılar re minör 481 Closely related to RV 406.
Konçerto Fagot, Yaylılar re minör 482 Tamamlanmamış.
Konçerto Fagot, Yaylılar Mi-bemol Majör 483
Konçerto Fagot, Yaylılar mi minör 484
Konçerto Fagot, Yaylılar Fa Majör 485 RV 457 ile ilişkili..
Konçerto Fagot, Yaylılar Fa Majör 486
Konçerto Fagot, Yaylılar Fa Majör 487 El yazması kaynağı Turin: Foa 32, BL 135–142.
Konçerto Fagot, Yaylılar Fa Majör 488
Konçerto Fagot, Yaylılar Fa Majör 489
Konçerto Fagot, Yaylılar Fa Majör 490
Konçerto Fagot, Yaylılar Fa Majör 491
Konçerto Fagot, Yaylılar Sol Majör 492
Konçerto Fagot, Yaylılar Sol Majör 493
Konçerto Fagot, Yaylılar Sol Majör 494
Konçerto Fagot, Yaylılar sol minör 495
Konçerto Fagot, Yaylılar sol minör 496 Marquis of Marzin'e ithal edilmiştir. (or "Morzin", "Morcin")
Konçerto Fagot, Yaylılar la minör 497
Konçerto Fagot, Yaylılar la minör 498
Konçerto Fagot, Yaylılar la minör 499
Konçerto Fagot, Yaylılar la minör 500
Konçerto Fagot, Yaylılar Si-bemol Majör 501 La Notte
Konçerto Fagot, Yaylılar Si-bemol Majör 502
Konçerto Fagot, Yaylılar Si-bemol Majör 503
Konçerto Fagot, Yaylılar Si-bemol Majör 504
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Do Majör 505
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Do Majör 506
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Do Majör 507
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Do Majör 508
Konçerto 2 Keman, Yaylılar do minör 509
Konçerto 2 Keman, Yaylılar do minör 510
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Re Majör 511
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Re Majör 512
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Re Majör 513 Gerhard Frederik Witvogel #48.
Konçerto 2 Keman, Yaylılar re minör 514
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Mi-bemol Majör 515
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Sol Majör 516
Konçerto 2 Keman, Yaylılar sol minör 517
Konçerto 2 Keman, Yaylılar La Majör 518 Johan Helmich Roman'ın RV 355 düzenlemesi.
Konçerto 2 Keman, Yaylılar La Majör 519 L'estro Armonico, Op. 3 No. 5
Konçerto 2 Keman, Yaylılar La Majör 520 Tamamlanmamış.
Konçerto 2 Keman, Yaylılar La Majör 521
Konçerto 2 Keman, Yaylılar la minör 522 L'estro Armonico, Op. 3 No. 8. Bach BWV 593.
Konçerto 2 Keman, Yaylılar la minör 523
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 524
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 525
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 526 Tamamlanmamış.
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 527
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 528 RV 381 ve RV 383a ile ilişkili.
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 529
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 530 La Cetra, Op. 9 No. 9
Konçerto 2 Viyolonsel, Yaylılar sol minör 531
Konçerto 2 mandolins, Yaylılar Sol Majör 532
Konçerto 2 Flüt, Yaylılar Do Majör 533
Konçerto 2 Obua, Yaylılar Do Majör 534
Konçerto 2 Obua, Yaylılar re minör 535
Konçerto 2 Obua, Yaylılar la minör 536
Konçerto 2 Trompet, Yaylılar Do Majör 537
Konçerto 2 Korno, Yaylılar Fa Majör 538
Konçerto 2 Korno, Yaylılar Fa Majör 539
Konçerto Viyola d'amore, Lut, Yaylılar re minör 540
Konçerto Keman, Org, Yaylılar re minör 541
Konçerto Keman, Org, Yaylılar Fa Majör 542 Kuşkulu orijinalite.
Konçerto Keman, Obua, Yaylılar Fa Majör 543 Related to RV 139.
Konçerto Keman, Viyolonsel, Yaylılar Fa Majör 544 Il Proteo o Sia il Mondo al Rovescio, RV 572 ile ilişkili
Konçerto Obua, Fagot, Yaylılar Sol Majör 545
Konçerto Keman, Viyolonsel, Yaylılar La Majör 546 "All'Inglese".
Konçerto Keman, Viyolonsel, Yaylılar Si-bemol Majör 547
Konçerto Keman, Obua, Yaylılar Si-bemol Majör 548
Konçerto 4 Keman, Yaylılar Re Majör 549 L'estro Armonico, Op. 3 No. 1
Konçerto 4 Keman, Yaylılar mi minör 550 L'estro Armonico, Op. 3 No. 4
Konçerto 3 Keman, Yaylılar Fa Majör 551
Konçerto Keman (echo), 2 Keman, Yaylılar La Majör 552 "con Violino principale con altro per eco in lontano"

("Solo bir Keman ve uzaktan yankılanan bir Keman ile")

Konçerto 4 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 553
Konçerto Keman, Org (or Keman), Viyolonsel, Yaylılar Do Majör 554a RV 554 ile aynı. Viyolonsel yerine obua solo ile.
Konçerto Keman, Org (or Keman), Obua, Yaylılar Do Majör 554
Konçerto 3 Keman, Obua, 2 Blok flüt, 2 viole all'inglese, Chalumeau (Şalumo), 2 Viyolonsel, 2 Klavsens, 2 Trompet, Yaylılar Do Majör 555 Yalnızca 3. bölümde 2 trompet ile
Konçerto 2 Obua, 2 Klarinet, 2 Blok flüt, 2 Keman, Fagot, Yaylılar Do Majör 556 Per la solennità di S. Lorenzo
Konçerto 2 Obua, 2 Blok flüt, 2 Keman, Fagot, Yaylılar Do Majör 556a Per la solennità di S. Lorenzo
Konçerto 2 Keman, 2 Obua or Fagot, 2 Blok flüt, Yaylılar Do Majör 557 2. bölüme Fago eklenmiş.
Konçerto 2 Keman (in tromba marina), 2 Blok flüt, 2 Trompet, 2 mandolines, 2 Chalumeau (Şalumo)x, 2 theorboes, Viyolonsel, Yaylılar Do Majör 558 "Con Molti Strumenti" (Birçok Çalgı ile)
Konçerto 2 Klarinet, 2 Obua, Yaylılar Do Majör 559
Konçerto 2 Klarinet, 2 Obua, Yaylılar Do Majör 560
Konçerto Keman, 2 Viyolonsel, Yaylılar Do Majör 561
Konçerto Keman, 2 Obua, 2 Korno, Yaylılar Re Majör 562
Konçerto Keman, 2 Obua, 2 Korno, timpani, Yaylılar Re Majör 562a RV 562'den farklı bir 2. bölüm ile.
Konçerto Keman, 2 Obua, Yaylılar Re Majör 563
Konçerto 2 Keman, 2 Viyolonsel, Yaylılar Re Majör 564
Konçerto 2 Keman, 2 Obua, Fagot, Yaylılar Re Majör 564a RV 564'ün anonim versiyonu.
Konçerto 2 Keman, Viyolonsel, Yaylılar re minör 565 L'estro Armonico, Op. 3 No. 11. Bach BWV 596.
Konçerto 2 Keman, 2 Blok flüt, 2 Obua, Fagot, Yaylılar re minör 566
Konçerto 4 Keman, Viyolonsel, Yaylılar Fa Majör 567 L'estro Armonico, Op. 3 No. 7
Konçerto Keman, 2 Obua, 2 Korno, Fagot, Yaylılar Fa Majör 568
Konçerto Keman, 2 Obua, 2 Korno, Fagot, Viyolonsel, Yaylılar Fa Majör 569 Yalnızca 3. bölümde viyolonsel ile.
Konçerto Flüt, Obua, Keman, Fagot, Yaylılar Fa Majör 570 La tempesta di mare; RV 98 ve RV 433 ile ilgili. Keman yalnızca 1. bölümde mevcut
Konçerto Keman, 2 Obua, 2 Korno, Viyolonsel, Fagot, Yaylılar Fa Majör 571 RV 99 ile ilişkili.
Konçerto 2 Flüt, 2 Obua, Keman, Viyolonsel, Klavsen, Yaylılar Fa Majör 572 Il Proteo, o il mondo al rovescio. RV 544 ile ilişkili..
Konçerto 2 Obua, 2 Korno, 2 Fagot, Yaylılar Fa Majör 573 Kayıp.
Konçerto Keman, 2 corni da caccia (French Korno), 2 Obua, Fagot, Yaylılar Fa Majör 574 Pisendel'e ithaf edilmiştir.
Konçerto 2 Keman, 2 Viyolonsel, Yaylılar Sol Majör 575
Konçerto Keman, Obua, 2 Blok flüt, 2 Obua, Fagot, Yaylılar sol minör 576 Saksonya Prensine ithaf edilmiştir.
Konçerto Keman, 2 Obua, 2 Blok flüt, Fagot, Yaylılar sol minör 577 Dresden'deki orkestra için.
Konçerto 2 Keman, Viyolonsel, Yaylılar sol minör 578 L'estro Armonico, Op. 3 No. 2
Konçerto 2 Keman, Viyolonsel, Yaylılar sol minör 578a RV 578'in asıl versiyonu
Konçerto Keman, Obua, Chalumeau (Şalumo), 3 viole all'inglese, Yaylılar Si-bemol Majör 579 Concerto Funebre
Konçerto 4 Keman, Viyolonsel, Yaylılar si minör 580 L'estro Armonico, Op. 3 No. 10. Bach BWV 1065.
Konçerto Keman, İki Yaylı Orkestrası Do Majör 581 "Per la Santissima Assuzione di Maria Vergine". RV 179 ile ilişkili
Konçerto Keman, İki Yaylı Orkestrası Re Majör 582 "Per la Santissima Assuzione di Maria Vergine".
Konçerto Keman, İki Yaylı Orkestrası Si-bemol Majör 583 Standart dışı akortlanmış keman için
Konçerto 2 Keman, 2 Orgs, İki Yaylı Orkestrası Fa Majör 584 Tamamlanmamış. Her orkestrada bir keman ve br org solist.
Konçerto 4 Keman, 4 Blok flüt, 3 Viyolonsel, Org, İki Yaylı Orkestrası La Majör 585 İlk orkestrada solist olarak 2 Keman ve 2 Blok flüt (3. bölümde Viyolonsel ile). İkinci orkestrada solist olarak 2 Keman & 2 Blok flüt (3. bölümde Viyolonsel ve org ile). 2. bölümde Sürekli Bas tiorbo ya da org olarak atanmıştır.
Sinfonia Bilinmeyen Çalgılama Do Majör 741 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 742 Fragman.
Konçerto Keman, Yaylılar fa minör 743 Konçerto? Vivaldi'nin tematik kataloğunda bahsedilmiştir. Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 744 Fragman. Yalnız 1. ve 2. bölümlerin bitişi.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 745 Fragment; 3rd movement only.
Solo Org La Majör 746 Largo ve Andante RV 758'den düzenlenmiştir.
Konçerto Flüt, Yaylılar ? 750 4 'Ulusal' Konçerto, La Francia, La Spagna, L'Inghilterro, Il Gran Mogol. Tümünden Il Gran Mogol, RV 431a hariç diğerleri kayıp. (Artık ayrı ayrı kataloglanmışlardır : Bkz. RV 821, 822, 825).[4]
Konçerto 2 Flüt, 2 Keman, 2 Fagot, Yaylılar Re Majör 751 Kayıp.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 752 Kayıp.
Sonat Keman Do Majör 754 Manchester Sonatı No. 12; RV 4 ile ilişkili.
Sonat Keman Re Majör 755 Manchester Sonatı No. 4; RV 11 ile ilişkili.
Sonat Keman Mi-bemol Majör 756 Manchester Sonatı No. 11
Sonat Keman sol minör 757 Manchester Sonatı No. 3; RV 28 ile ilişkili.
Sonat Keman La Majör 758 Manchester Sonatı No. 6; RV 746 ile ilişkili. (Geri çekilmiş) RV 29.
Sonat Keman Si-bemol Majör 759 Manchester Sonatı No. 5; RV 34 ile ilişkili..
Sonat Keman si minör 760 Manchester Sonatı No. 10; RV 37 ile ilişkili..
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 761 RV 201 ile ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar Mi Majör 762 RV 223 ile ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 763 L'ottavina. RV 353 ile ilişkili..
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 764 RV 548 ile ilişkili.
Konçerto 2 Keman, Yaylılar Fa Majör 765 RV 767 ve 515 ile ilişkili.
Konçerto Keman, Org, Yaylılar do minör 766 RV 510 ile ilişkili.
Konçerto Keman, Org, Yaylılar Fa Majör 767 RV 765 ile ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 768 RV 396 ile ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 769 RV 393 ile ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 770 RV 395a ile ilişkili.
Konçerto Keman, Yaylılar do minör 771 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 772 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 773 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Org, Yaylılar Do Majör 774 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Org, Yaylılar Fa Majör 775 Tamamlanmamış.
Sonat Keman Sol Majör 776 Muhtemelen gerçek olmayan öykülümüş bir çalışma.
Sonat 2 Keman, Obua Do Majör 779a
Sonat Keman, Obua, zorunlu Org, opsiyonel Chalumeau Do Majör 779
Konçerto Klavsen, Yaylılar La Majör 780 RV 546 ile ilişkili.
Konçerto 2 Trompet, Yaylılar Re Majör 781 RV 563 ile ilişkili.
Konçerto Flüt, Yaylılar Re Majör 783
Konçerto Flüt, Yaylılar Sol Majör 784 Kayıp.
Sonat Keman Re Majör 785 Andrea Zani tarafından bestelenmiştir (Op. 1 No. 12).
Konçerto Yaylılar Re Majör 786 Tamamlanmamış.
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar mi minör 787 Tamamlanmamış.
Konçerto Viyolonsel, Yaylılar Si-bemol Majör 788 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Si-bemol Majör 790 Tamamlanmamış. RV 372a'ya taşınmıştır
Sonat Keman Si-bemol Majör 791 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 792 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, İki Yaylı Orkestrası Do Majör 793 Tamamlanmamış.
Konçerto Keman, Yaylılar Fa Majör 794 Tamamlanmamış.
Sonat Keman Re Majör 798 Bergamo
Sonat 2 Flüt La Majör 800
Sonat 2 Obua, Fagot Do Majör 801 'del Sig Hendel' olarak not düşülmüş
Sinfonia Yaylılar Do Majör 802 ″Improvvisata″.
Konçerto Flüt, Yaylılar Sol Majör 805 Kayıp.
Sonat Blok flüt Sol Majör 806
Konçerto Keman, Org, Yaylılar Do Majör 808
Sonat Flüt Do Majör 809 Asılsız. Geri çekildi ve Anh'a taşındı. 136. Gaetano Meneghetti'nin Si-bemol Majör Keman Sonatının Düzenlenmesi.
Sonat Keman Re Majör 810
Konçerto Obua, Viyolonsel, Yaylılar sol minör 812
Konçerto Keman, Yaylılar re minör 813 Önceki Anh. 10, doğrulanmıştır.
Konçerto Keman, Viyolonsel, Yaylılar Sol Majör 814 Önceki Anh. 87, doğrulanmıştır.Tamamlanmamış.
Sonat Keman Do Majör 815
Sonat Keman Re Majör 816
Konçerto Keman, Yaylılar La Majör 817 Önceki Anh. 86, doğrulanmıştır.
Konçerto Keman, Yaylılar Re Majör 818 Önceki Anh. 72, doğrulanmıştır.Tamamlanmamış.
Trio Sonat Keman, Viyolonsel Sol Majör 820
Konçerto Flüt, Yaylılar ? 821 La Francia. Kayıp. Öncesinde RV 750 altında kataloglanmış.[4]
Konçerto Flüt, Yaylılar ? 822 L'Inghilterra. Kayıp. Öncesinde RV 750 altında kataloglanmış.[4]
Konçerto Flüt, Yaylılar ? 823 L'Olanda. Kayıp. Öncesinde RV 750 altında kataloglanmış.[4]
Konçerto Flüt, Yaylılar ? 824 La Germania. Kayıp. Öncesinde RV 750 altında kataloglanmış.[4]
Konçerto Flüt, Yaylılar ? 825 La Spania. Kayıp. Öncesinde RV 750 altında kataloglanmış.[4]
Konçerto Flüt, Yaylılar ? 826 L'Italia. Kayıp. Öncesinde RV 750 altında kataloglanmış.[4]

OperaDüzenle

RV Eser adı Libretto İlk seslendirilişi
729 Ottone in villa Domenico Lalli Mayıs 1713
819 Orlando furioso Grazio Braccioli Sonbahar 1714
727 Orlando finto pazzo Grazio Braccioli Kasım 1714
724 Nerone fatto Cesare Matteo Noris 1715 Karnavalı
706 La costanza trionfante degl'amori e de gl'odii Antonio Marchi 1716 Karnavalı
700 Arsilda, regina di Ponto Domenico Lalli 27 ya da 28 Ekim 1716
719 L'incoronazione di Dario Adriano Morselli 23 Ocak 1717
737 Tieteberga Antonio Maria Lucchini 16 Ekim 1717
Anh 58 Il vinto trionfante del vincitore Antonio Marchi Sonbahar 1717
701 Artabano, re dei Parti Antonio Marchi 1718 Karnavalı
699 Armida al campo d'Egitto Giovanni Palazzi 1718 Karnavalı
732 Scanderbeg Antonio Salvi 22 Haziran 1718
736 Teuzzone Apostolo Zeno 28 Aralık 1718
738 Tito Manlio Matteo Noris 1719 Karnavalı
778 Tito Manlio Matteo Noris 1720 Karnavalı
704 La Candace, o siano Li veri amici Francesco Silvani and Domenico Lalli 1720 Karnavalı
720 Gl’inganni per vendetta Giovanni Palazzi or Domenico Lalli 1720
739 La verità in cimento Giovanni Palazzi 26 Ekim (?) 1720
715 Filippo re di Macedonia Domenico Lalli 27 Aralık 1720
734 La Silvia Enrico Bissari 28 Ağustos 1721
710 Ercole su'l Termodonte Giacomo Francesco Bussani Ocak 1723
717 Giustino Nicolò Beregan / Pietro Pariati 1724 Karnavalı
740 La virtù trionfante dell’amore, e dell’odio, overo Il Tigrane Francesco Silvani 1724 Karnavalı
721 L’inganno trionfante in amore Matteo Noris Sonbahar 1725
707 Cunegonda Agostino Piovene 29 Ocak 1726
712 La fede tradita e vendicata Francesco Silvani 16 Şubat 1726
Anh 55 La tirannia castigata Francesco Silvani 1726 Karnavalı
709 Dorilla in Tempe Antonio Maria Lucchini 9 Kasım 1726
722 Ipermestra Antonio Salvi 25 Ocak 1727
711 Farnace Antonio Maria Lucchini 10 Şubat 1727
735 Siroe, re di Persia Metastasio Miraç 1727
728 Orlando furioso Grazio Braccioli Sonbahar 1727
730 Rosilena ed Oronta Giovanni Palazzi 1728 Karnavalı
702 Atenaide Apostolo Zeno 29 Aralık 1728
697 Argippo Domenico Lalli Sonbahar 1730
696 Alvilda regina de' Goti Giulio Cesare Corradi İlkbahar 1731
733 Semiramide Francesco Silvani and Domenico Lalli 1731 Karnavalı
714 La fida ninfa Francesco Scipione 1732 Karnavalı
708 Doriclea Antonio Marchi 1732
723 Motezuma Girolamo Alvise Giusti 14 Kasım 1733
725 L'Olimpiade Metastasio 17 Şubat 1734
695 L’Adelaide Antonio Salvi 1735 Karnavalı
703 Il Tamerlano (Il Bajazet) Agostino Piovene 1735 Karnavalı
718 Griselda Apostolo Zeno / Carlo Goldoni 18 Mayıs 1735
698 Aristide Carlo Goldoni Sonbahar 1735
716 Ginevra principessa di Scozia Antonio Salvi 17 Ocak 1736
705 Catone in Utica Metastasio 26 Mayıs 1737
726 L'oracolo in Messenia Apostolo Zeno 30 Aralık 1737
777 Il giorno felice ? 1737
731 Rosmira (Rosmira fedele) Silvio Stampiglia 27 Ocak 1738
713 Feraspe Francesco Silvani 1739

Dinsel müzikDüzenle

Eser RV Notlar
Missa Sacrum 586 Şüpheli. Geri çekildi ve eser sayısı Anh. 112 (Ek 112) olarak belirlendi.
Kyrie 587
Gloria 588
Gloria 589
Gloria 590 Kayıp.
Credo 591
Credo 592 Disputed.
Domine ad adiuvandum me 593
Dixit Dominus 594
Dixit Dominus 595 Di Praga.
Confitebor tibi, Domine 596
Beatus vir 597
Beatus vir 598
Beatus vir 599 Kayıp.
Laudate pueri Dominum 600
Laudate pueri Dominum 601 Psalm 112, Vokal, Flüt, 2 Obua, Yaylılar ve Sürekli bas için, Sol majör.
Laudate pueri Dominum 602
Laudate pueri Dominum 602a
Laudate pueri Dominum 603
In exitu Israel 604
Credidi propter quod 605 Şu an RV Anh. 35b.
Laudate Dominum 606
Laetatus sum 607
Nisi Dominus 608
Lauda Jerusalem 609
Magnificat 610 · 611
Deus tuorum militum 612
Gaude Mater Ecclesia 613
Laudate Dominum 614 Şüpheli.
Regina coeli 615 Eksik.
Salve Regina 616
Salve Regina 617
Salve Regina 618
Salve Regina 619 Kayıp.
Sanctorum meritis 620
Stabat Mater 621
Te Deum 622 Kayıp.
Canta in prato, ride in monte 623 RV 636 eser sayılı "Canta in prato, ride in fonte" ile karıştırılmamalıdır .
Carae rosae respirate 624 İkinci keman ve viyola partilerinin kayıp olması nedeniyle tamamlanmamıştır.
Clarae, stellae 625
In furore iustissimae irae 626 Solo motet Vokal, Yaylılar ve Sürekli bas için, do minör
In turbate mare 627
Invicti bellate 628 Eksik, Academia Montis Regalis tarafından henüz yeniden oluşturulamamış ve kaydedilememiştir.
Longe mala, umbrae, terrores 629 RV 640 eser sayılı aynı metinden oluşan fakat farklı bir nedenle yazılmış eser ile karıştırılmamalıdır.
Nulla in mundo pax sincera 630
O qui coeli terraeque serenitas 631
Sum in medio tempestatum 632
Vestro principi divino 633
Vos aurae per montes 634
Introduzione al Dixit (RV 595) "Ascende laeta" 635
Introduzione al Dixit (RV 594?) "Canta in prato, ride in fonte" 636 RV 623 eser sayılı "Canta in prato, ride in monte" adlı eser ile karıştırılmamalıdır.
Introduzione ad un Gloria "Cur sagittas" 637 Bu açılış motetini takip eden önceki çalışma, büyük olasılıkla şu an muhtemelen kayıp olan RV 590 Si-bemol Majör Gloria'nın Kayıp düzenlemesidir.
Introduzione al Miserere "Filiae maestae Jerusalem" 638
Introduzione al Gloria (RV 588) "Jubilate o amoeni chori" 639 Açılış moteti, RV 588 Gloria ile iç içe üçüncü bölüme sahiptir.
Introduzione al Gloria (RV 588) "Jubilate o amoeni chori" 639a
Introduzione al Gloria (RV 589) "Longe mala, umbrae, terrores" 640 RV 629 eser sayılı aynı metinden oluşan fakat farklı bir nedenle yazılmış eser ile karıştırılmamalıdır.
Introduzione al Miserere "Non in pratis" 641
Introduzione al Gloria (RV 589) "Ostro picta" 642
Oratorio Moyses Deus Pharaonis 643 Eksik, yalnızca librettosu mevcuttur.
Oratorio Juditha triumphans 644
Oratorio L'adorazione delli tre re magi al bambino Gesu 645 Kayıp.
Ad corda reclina 646 RV 700 Arsilda 2. perde, 8. sahne'den Regina di Ponto arya için yeni metin.
Eja voces plausum date 647 RV 728 Orlando furioso 2. perde, 2. sahne için yeni metin.
Ihr Himmel nun 648 RV 700 Arsilda 2. perde, 2. sahne'den Arsilda, regina di Ponto, için yeni metin.
Aria per la communione 748 Kayıp.
Oratorio La vittoria navale predetta dal S Pontefice Pio V Ghisilieri 782 Kayıp.
Confitebor tibi, domine 789 El yazması zarar görmüş vaziyette bulunmuştur.
Beatus vir 795
Magnificat 797 Kayıp; muhtemelen RV 610/610a/610b/611'in mevcut düzenlemesiyle ilgili .
Nisi Dominus 803
Salve Regina 804 Kayıp.
Dixit Dominus 807
Vos invito, barbare faces 811

Miserere'nin olası bir düzenlemesi, hatta düzenlenmiş (Vivaldi'nin oluşturduğu diğer edebi metnin birçok düzenlemesi göz önünde bulundurarak), parça(lar) için amaçlanan iki giriş parçasının gösterdiği gibi mevcut olabilir, ancak bu tür kompozisyon(lar) kaybolmuştur

KantatDüzenle

Eser RV Solo ve Orkestrasyon

(Hepsi sürekli bas ile)
Alla caccia, alla caccia 670 alto solo
All'ombra di sospetto 678 soprano solo, flüt
All'ombra d'un bel faggio 649 soprano solo
All'or che lo sguardo 650 soprano solo
Amor, hai vinto 651 soprano solo
Amor, hai vinto 683 alto solo, 2 keman, sürekli alto
Aure voi piu non siete 652 soprano solo
Candida Lylia 747 soprano solo
Care selve amici prati 671 alto solo
Cessate omai cessate 684 alto solo, 2 keman, Sürekli alto
Cessate omai cessate 684a alto solo, 2 keman, Sürekli alto
Che giova il sospirar 679 soprano solo, 2 keman, Sürekli alto
Del suo natio rigore 653 soprano solo
Elvira, Elvira anima mea 654 soprano solo
Era la notte 655 soprano solo
Filli di gioia 672 alto solo
Fonti di pianto piangete 656 soprano solo
Geme l'onda che parte 657 soprano solo
Il povero mio cor 658 soprano solo
Indarno cerca la tortorella 659 soprano solo
Ingrata, Lidia, hai vinto 673 alto solo
La farfalletta s'aggira 660 soprano solo
Lundi dal vago 680 soprano solo, keman
Nel partir da te mio caro 661 soprano solo
O mie porpore piu belle 685 alto solo, 2 keman, sürekli alto
Par che tardo 662 soprano solo
Perche son molli 681 soprano solo, 2 keman
Perfidissimo cor! 674 alto solo
Piango, gemo, sospiro 675 alto solo
Pianti, sospiri 676 alto solo
Prendea con mandi latte 753 soprano solo
Qual in pioggia dorata 686 alto solo, 2 Korno, 2 keman, Sürekli alto
Qual per ignoto 677 alto solo
Scherza di fronda 663 soprano solo
Seben vivono senz'alma 664 soprano solo
Si levi dal pensier 665 soprano solo
Si si luce adorate 666 soprano solo
Sorge vermiglia in ciel 667 soprano solo
T'intendo si mio cor 668 soprano solo
Tra l'erbe, i zeffiri 669 soprano solo
Vengo a voi luci adorate 682 soprano solo, 2 keman, Sürekli alto

Serenatlar ve diğer büyük vokal eserleriDüzenle

Eser RV Tür ve Orkestrasyon
(Hepsi sürekli bas ile )
Le gare del dovere 688 (kayıp)
Le gare della giustitia e della pace 689 (kayıp)
Mio cor povero cor 690 "Serenata a 3" 2 soprano, tenor, 2 obua, 2 boynuz, keman solo, yaylılar için.
Il Mopso 691 "Egloga pescatoria" (kayıp)
Queste Eurilla gentil 692 "Serenata a quattro voci" (kayıp)
La Sena festeggiante 693 ''Serenata a 3 voci"Bas, soprano, alto, 2 veya daha fazla flüt, 2 veya daha fazla obua, yaylılar
L'unione della pace et di marte 694 "Serenata 3 voci" (kayıp)
Düğün Serenata 687 Soprano, alto ve yaylılar için Gloria e Himeneo olarak da bilinir

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Vivaldi's music for flute and recorder. Asgate Publishing. 2007. ss. 76 ff. ISBN 978-0-7546-3714-1. 
  2. ^ Studi Vivaldiani (PDF). Aggiornamenti del Catalogo Vivaldiano (İtalyanca). Da Istituto Italiano Antonio Vivaldi. 2015. s. 209. Erişim tarihi: 6 Nisan 2021. 
  3. ^ Studi Vivaldiani (PDF). Aggiornamenti del Catalogo Vivaldiano (İtalyanca). Da Istituto Italiano Antonio Vivaldi. 2015. ss. 208-9. Erişim tarihi: 6 Nisan 2021. 
  4. ^ a b c d e f g Studi Vivaldiani (PDF). Aggiornamenti del Catalogo Vivaldiano (İtalyanca). Da Istituto Italiano Antonio Vivaldi. 2015. s. 203-4. Erişim tarihi: 6 Nisan 2021. 

Dış bağlantılarDüzenle