Alpay Kemal Atalan

Alpay Kemal Atalan (d. 9 Ocak 1978, Zonguldak, Ereğli), ortaöğrenimini Ankara TED Kolejinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Tiyatro (Oyunculuk) Bölümünde okudu. 2008 yılında Tülin Şen ile hayatını birleştirmiştir.

Dizi deneyimleriDüzenle

Alpay Kemal Atalan'ın ilk deneyimi 2002 yılında Yarım Elma adlı dizide başladı. Sonra 2007 yılında Genco adlı dizide Genco karakterini canlandırdı.

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Karakter Dizi/Film Görevi
2002 Yarım Elma - Dizi -
2004 Avrupa Yakası - Dizi -
2004 Ah Be İstanbul - Dizi -
2004 Bütün Çocuklarım - Dizi -
2005-2006 Körfez Ateşi - Dizi Başrol Oyuncusu
2006 29-30 Kerem Dizi -
2007-2008 Genco Genco Dizi Başrol Oyuncusu
2007 Mutluluk - Film Yardımcı Oyuncu
2008 İzmir Bilir Ya Genco Klip
2008 Ay Işığı - Dizi Yardımcı Oyuncu
2009-2010 Bez Bebek Hakan Dizi Başrol Oyuncusu
2009 Hırçın Kız Kadife - Film Başrol Oyuncusu
2010 Cümbür Cemaat Aile Sarp Dizi Yardımcı Oyuncu
2010-2011 Doktorlar Murat Demir Dizi Yardımcı Oyuncu
2011 Anadolu Kartalları Mustafa Hızarcı Film Başrol Oyuncusu
2011 Yıllar Sonra - Dizi Yardımcı Oyuncu
2013 Görüş Günü Kadınları - Dizi Yardımcı Oyuncu
2015-2016 Büyük Sürgün Kafkasya - Dizi Yardımcı Oyuncu
2019 Tek Yürek Sait Dizi Yardımcı Oyuncu
2020 Maria ile Mustafa Nihat Yalçınoğlu Dizi Yardımcı Oyuncu