Ahmet Rıfat Şungar

Ahmet Rıfat Şungar (d. 9 Temmuz 1983 İstanbul), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Ahmet Rıfat Şungar
Doğum 9 Temmuz 1983 (1983-07-09) (37 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Sinema ve dizi oyuncusu
Etkin yıllar 2006-günümüz
Evlilik
Esra Gülmen (e. 2021)

İstanbul'un Kartal ilçesinde doğdu. Kartal Süleyman Demirel Anadolu Lisesi den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Birçok dizide rol almıştır. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

FilmografisiDüzenle

Adı Yıl Rolü
Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? 2021 Dündar
Şeref Bey 2021 Baki
Menajerimi Ara 2020 Kendisi
Gamonya: Hayaller Ülkesi 2020
Kadın 2019-2020 Emre
Ahlat Ağacı 2018 Rıza
Dudullu Postası 2018 Ersan
Aşk ve Gurur 2017 Kadir
Gamsız Hayat 2015 Kaan
Deniz Seviyesi 2014 Burak
Ah Neriman 2014 Mert
Merhamet 2013 Atıf Birsel
Kumun Tadı 2012 Mehmet
Sirket.c. kısa film, 2012 K.
Soğuk 2012 Enver
Bir Ömür Yetmez 2011-2012 Ömer Batur
Karadağlar 2010-2011 Cemal
Beni Unutma İstanbul 2010 Mirko
Es - Es 2009 Uras
Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama kısa film, 2009 Orhan
Beş Şehir 2009 Şevket
Üç Maymun 2008 İsmail
Asi 2008 Yetkin
Hatırla Sevgili 2007 Ali
Kaybolan Yıllar 2006 Mehmet Ak
Janjan 2006 Yusuf

Dış bağlantılarDüzenle