Aşk ve Ceza bölümleri listesi

Aşk ve Ceza, senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazılan Türk yapımı dramatik televizyon dizisidir. Dizinin başlangıcından sonuna kadar yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturdu.

Aşk ve Ceza dizisi ilk çıktığında bile çok bir iyi reytingle yani 7,14'lük bir reytingle gitmiş ve final bölümünde reyting daha da fazla artmıştır.

Atv'de 5 Ocak 2010 ile 27 Haziran 2011 tarihleri arasında yayımlanan Aşk ve Ceza dizisinin bütün bölümlerinin listesi ve bölümlerinin özetleri burada verilmiştir. Aşk ve Ceza dizisi ilk defa 5 Ocak 2010 Salı saat 20:00 tarihinde başlamış, her Salı saat 20:00'da yayınlanmaya başlamıştır. Dizi, 8 Haziran 2010 Salı günü ilk sezon finalini yapmış, 6 Eylül 2010 Pazartesi 20:00'da ikinci sezonuna başlayarak 27 Haziran 2011 Pazartesi saat 20:00'da veda etmiştir.

Genel bakışDüzenle

Sezon Yayın günü ve saati Sezon başlangıcı Sezon finali Çekilen bölüm sayısı Bölüm aralığı TV sezonu TV kanalı
1 Salı 20:00 5 Ocak 2010 8 Haziran 2010 23 1-23 2010 Atv
2 Pazartesi 20:00 6 Eylül 2010 27 Haziran 2011

(Final)

39 24-62 2010-2011 Atv

Bölüm listesiDüzenle

1. sezon (5 Ocak 2010 - 8 Haziran 2010)Düzenle

Bölüm no Bölüm adı Orijinal yayın tarihi Reyting
1. bölüm Yasemin ve yaşantısı 5 Ocak 2010 7,14
2. bölüm Çiçek'in evliliği 12 Ocak 2010 9,34
3. bölüm Yasemin'den af dileme 19 Ocak 2010 10,54
4. bölüm Heyecana kapılma 26 Ocak 2010 10,12
5. bölüm Yasemin'in sıkıntılı günleri 2 Şubat 2010 9,53
6. bölüm Yaseminin'in takibe girmesi 9 Şubat 2010 9,50
7. bölüm Yasemin'in tedirginliği 16 Şubat 2010 10,20
8. bölüm Savaş ile Çiçek'in aşkı 23 Şubat 2010 9,59
9. bölüm Savaş'ın Çiçek'i kurtarması 2 Mart 2010 11,76
10. bölüm Savaş'ın şüphesi 9 Mart 2010 10,75
11. bölüm Yasemin'in nikahlılığı 16 Mart 2010 10,32
12. bölüm Savaş'ın öfkesi 23 Mart 2010 7,15
13. bölüm Evlenme teklifi 30 Mart 2010 6,76
14. bölüm Yasemin'in gerilimi 6 Nisan 2010 12,20
15. bölüm Gelen kurşunlar 13 Nisan 2010 11,75
16. bölüm Savaş'ın canı 20 Nisan 2010 11,09
17. bölüm Çiçek'in kaybolması 27 Nisan 2010 11,47
18. bölüm Yasemin'e sürpriz 4 Mayıs 2010 10,51
19. bölüm Kurşunlu saldırı 11 Mayıs 2010 10,84
20. bölüm Panik 18 Mayıs 2010 10,81
21. bölüm Evde bomba 25 Mayıs 2010 10,90
22. bölüm Savaş'ın acısı 1 Haziran 2010 11,24
23. bölüm Yasemin'in şok geçirmesi 8 Haziran 2010 11,71

2. sezon (6 Eylül 2010 - 27 Haziran 2011)Düzenle

Bölüm listesi Bölüm adı Orijinal yayın tarihi Reyting
24. bölüm Savaş ve Yasemin 6 Eylül 2010 Örnek tablo:
25. bölüm Yasemin ile Çiçek 13 Eylül 2010 Örnek tablo:
26. bölüm Ahmet'in huzursuzluğu 20 Eylül 2010 Örnek tablo:
27. bölüm Yavuz'un sürprizi 27 Eylül 2010 Örnek tablo:
28. bölüm Yasemin'in hayali 4 Ekim 2010 Örnek tablo:
29. bölüm Gizli evlilik 11 Ekim 2010 Örnek tablo:
30. bölüm Mehmet'in zor durumu 18 Ekim 2010 Örnek tablo:
31. bölüm Baldarlar'ın problemi 25 Ekim 2010 Örnek tablo:
32. bölüm Savaş'ın kararı 1 Kasım 2010 Örnek tablo:
33. bölüm Savaş'ın zor süreci 8 Kasım 2010 Örnek tablo:
34. bölüm Yalanlar ve kavgalar 15 Kasım 2010 Örnek tablo:
35. bölüm Çamur Temizliği 22 Kasım 2010 Örnek tablo:
36. bölüm Kan Davası 29 Kasım 2010 Örnek tablo:
37. bölüm Kan Davasına doğru 6 Aralık 2010 Örnek tablo:
38. bölüm Yolun sonu 13 Aralık 2010 Örnek tablo:
39. bölüm Baldar konağı yasta 20 Aralık 2010 Örnek tablo:
40. bölüm Sahnur Ömer'i öğreniyor 27 Aralık 2010 Örnek tablo:
41. bölüm Sensiz Olmamam Yasemin 3 Ocak 2011 Örnek tablo:
42. bölüm Yasemin'in telaşı 10 Ocak 2011 Örnek tablo:
43. bölüm Yasemin'in gidişi 17 Ocak 2011 Örnek tablo:
44. bölüm Düğüm çözülmesi 24 Ocak 2011 Örnek tablo:
45. bölüm Savaş ve Yavuz karşı karşıya 31 Ocak 2011 Örnek tablo:
46. bölüm Yavuz, Yasemin'in evinde 7 Şubat 2011 Örnek tablo:
47. bölüm Bir kahraman gibi ölmek 14 Şubat 2011 Örnek tablo:
48. bölüm Huzurlu bir adım 21 Şubat 2011 8,83
49. bölüm Şahnur'dan teklif 28 Şubat 2011 Örnek tablo:
50. bölüm Yeni kararlar 7 Mart 2011 Örnek tablo:
51. bölüm Savaş'ın sorumluluğu 14 Mart 2011 Örnek tablo:
52. bölüm Yoldan dönüş yok 21 Mart 2011 Örnek tablo:
53. bölüm Savaş gözaltında 28 Mart 2011 Örnek tablo:
54. bölüm Yavuz, yolun sonunda mı? 4 Nisan 2011 Örnek tablo:
55. bölüm Büyüz sürpriz 11 Nisan 2011 Örnek tablo:
56. bölüm Baldarların acı haberi 18 Nisan 2011 Örnek tablo:
57. bölüm Hesaplaşma zamanı 25 Nisan 2011 Örnek tablo:
58. bölüm Eşref'in ölümü 2 Mayıs 2011 Örnek tablo:
59. bölüm Büyük sır 9 Mayıs 2011 Örnek tablo:
60. bölüm Savaş ölecek mi? 16 Mayıs 2011 Örnek tablo:
61. bölüm Sona doğru 23 Mayıs 2011 10,75
62. bölüm Büyük Final 27 Haziran 2011 20,76

KaynakçaDüzenle