William Daniels

Amerikalı aktör

William David Daniels (d. 31 Mart 1927), Amerikalı oyuncu, seslendirme sanatçısı ve görüntü yönetmeni.

William Daniels
William Daniels.jpg
Daniels Emmy Ödülleri'nde, 20 Eylül 1987.
Doğum William David Daniels
31 Mart 1927 (1927-03-31) (93 yaşında)
Brooklyn, New York, ABD

William Daniels Knight Rider / Kara Şimşek dizisinde KITT'i seslendirmişti.

FilmografiDüzenle

  • Güzel Sanık 1989 - Oyuncu
  • Blind Date 1987 - Oyuncu
  • Kara Şimşek 1982 - Seslendirme
  • Parallax Esrarı 1974 - Oyuncu
  • Mezun 1967 - Oyuncu
  • Harvey 1950 - Görüntü Yönetmeni
  • Hırs 1924 - Görüntü Yönetmeni

Dış bağlantılarDüzenle