Ana menüyü aç

Vladimír Brabec

Vladimír Brabec (d. 15 Mayıs 1934 – ö. 1 Eylül 2017) ,Çek aktördür.[1]

Seçme filmografiDüzenle

  • September Nights (1957)
  • Desire (1958)
  • The Shield and the Sword (1968)
  • Svatby pana Voka (1970)
  • Lupič Legenda (1972)
  • Thirty Cases of Major Zeman (1974–1979; television)
  • Návštěvníci (1983–1984; televizyon)
  • Martha and I (1990)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Zemřel herec Vladimír Brabec, představitel seriálového majora Zemana". Mladá fronta DNES. 1 Eylül 2017. Erişim tarihi: 2 Eylül 2017. 

Dış bağlantılarDüzenle