Ana menüyü aç

Tim Miller, Amerikalı animatör, film yönetmeni, yaratıcı yönetmen ve görsel efekt sanatçısı .Yönetmenliğini yaptığı kısa animasyon filmi Gopher Broke, En İyi Animasyon Filmi Akademi Ödülü'ne aday oldu. Ayrıca Tim Miller Ejderha Dövmeli Kız (film, 2011) 'ın açılış jeneriğini ve Thor: Karanlık Dünya 'nın yardımcı yönetmenliğini yapmıştır.

Tim Miller
Tim Miller by Gage Skidmore.jpg
Tim Miller (2015)
Doğum Timothy Miller
Milliyet  ABD
Meslek Yönetmen, Animatör, Görsel Efekt Sanatçısı

FilmografiDüzenle

Yıl Film / Dizi Görev
2016 Deadpool (film) Yönetmen
1995 Hideaway (film) Görsel Efektler
2011 Ejderha Dövmeli Kız (film, 2011) Film Jeneriği & Kreatif Direktör
2013 Thor: Karanlık Dünya Yardımcı Yönetmen
2019 Terminatör: Kara Kader Yönetmen

Dış bağlantılarDüzenle