Ana menüyü aç

Selma Karahan Kutluğ (d. 26 Ağustos 1953, İstanbul), Türk oyuncu. Lise mezunudur. Tümay Özokur Film Reklam adlı kast ajansındadır. İstanbul Şehir Tiyatroları'na 1963 yılında girdi.

FilmografisiDüzenle

  1. Hangimiz Sevmedik 2016 Mürvet
  2. Bedel 2015
  3. Kertenkele 2014 Cansu
  4. Lale Devri 2010 Şeref
  5. Yer Gök Aşk 2010 Şeref
  6. Ayrılık 2009 Fatma
  7. Ezel 2009 Kamil'in karısı
  8. Cesaretin Var Mı Aşka (TV dizisi) 2008 Emine
  9. Kabadayı 2007 Afet
  10. Musallat 2007 Suat'ın annesi
  11. Eksik Etek (TV dizisi) 2007
  12. Hatırla Sevgili 2006 Melahat
  13. Esir Kalpler (TV dizisi) 2006 Münevver
  14. Belalı Baldız 2005 Selma (konuk oyuncu)
  15. Beyaz Gelincik 2005 Pakize
  16. Alanya Almanya (TV dizisi) 2005 Türkan
  17. Ayva Sarı Nar Kırmızı (TV dizisi) 2004
  18. Gülbeyaz 2002 Saniye Demiroğlu
  19. Karanlıkta Koşanlar 2001
  20. Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
  21. Yedi Numara 2000 Makbule
  22. Dikkat Bebek Var (TV dizisi) 2000 Sevinç
  23. Nilgün (film) 1999 Betül
  24. Alnalı Tahir (TV dizisi) 1998 Necla
  25. Unutabilsem (TV dizisi) 1998
  26. Ayrı Dünyalar (TV dizisi) 1998 Suzan
  27. Sakin Kasabanın Kadınları (film) 1997 Aynur
  28. Böyle mi Olacaktı (TV dizisi) 1997 Şermin Arıkan
  29. Eltiler (TV dizisi) 1997 Nihal
  30. Kaldırım Çiçeği (TV dizisi) 1996
  31. Gizli Aşk (TV dizisi) 1995
  32. Evdekiler (TV dizisi) 1995 Şermin
  33. Bizim Mahalle (TV dizisi) 1993 Suat'ın annesi
  34. Uzun İnce Bir Yol (film) 1991

Dış bağlantılarDüzenle