Poyraz Karayel bölümleri listesi

Vikimedya madde listesi

Limon Film'in yapımcılığını yaptığı Poyraz Karayel dizisinin bölüm listesidir.

Genel bakışDüzenle

Sezon no. Bölüm sayısı Bölüm aralığı Yayın yılı Yayın bilgileri
Sezon başlangıcı Sezon finali Kanal
1 24 1-24 2015 7 Ocak 2015 (2015-01-07) 17 Haziran 2015 (2015-06-17) Kanal D
2 38 25-62 2015-2016 30 Eylül 2015 (2015-09-30) 15 Haziran 2016 (2016-06-15) Kanal D
3 20 63-82 2016-2017 12 Ekim 2016 (2016-10-12) 1 Mart 2017 (2017-03-01)
(Final)
Kanal D

1. sezon (2015)Düzenle

# No Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici sayısı Kod
11TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık7 Ocak 2015 (2015-01-07)101
22TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık14 Ocak 2015 (2015-01-14)102
33TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık21 Ocak 2015 (2015-01-21)103
44TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık28 Ocak 2015 (2015-01-28)104
55TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık4 Şubat 2015 (2015-02-04)105
66TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık11 Şubat 2015 (2015-02-11)106
77TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık18 Şubat 2015 (2015-02-18)107
88TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık25 Şubat 2015 (2015-02-25)108
99TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık4 Mart 2015 (2015-03-04)109
1010TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık11 Mart 2015 (2015-03-11)110
1111TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık18 Mart 2015 (2015-03-18)111
1212TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık25 Mart 2015 (2015-03-25)112
1313TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık1 Nisan 2015 (2015-04-01)113
1414TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık8 Nisan 2015 (2015-04-08)114
1515TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık15 Nisan 2015 (2015-04-15)115
1616TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık22 Nisan 2015 (2015-04-22)116
1717TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık29 Nisan 2015 (2015-04-29)117
1818TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık6 Mayıs 2015 (2015-05-06)118
1919TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık13 Mayıs 2015 (2015-05-13)119
2020TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık20 Mayıs 2015 (2015-05-20)120
2121TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık27 Mayıs 2015 (2015-05-27)121
2222TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık3 Haziran 2015 (2015-06-03)122
2323TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık10 Haziran 2015 (2015-06-10)123
24
(Sezon finali)
24TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık17 Haziran 2015 (2015-06-17)124

2. sezon (2015-2016)Düzenle

# No Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici sayısı Kod
125TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık30 Eylül 2015 (2015-09-30)201
226TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık7 Ekim 2015 (2015-10-07)202
327TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık14 Ekim 2015 (2015-10-14)203
428TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık21 Ekim 2015 (2015-10-21)204
529TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık28 Ekim 2015 (2015-10-28)205
630TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık4 Kasım 2015 (2015-11-04)206
731TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık11 Kasım 2015 (2015-11-11)207
832TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık18 Kasım 2015 (2015-11-18)208
933TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık25 Kasım 2015 (2015-11-25)209
1034TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık2 Aralık 2015 (2015-12-02)210
1135TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık9 Aralık 2015 (2015-12-09)211
1236TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık16 Aralık 2015 (2015-12-16)212
1337TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık23 Aralık 2015 (2015-12-23)213
1438TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık30 Aralık 2015 (2015-12-30)214
1539TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık6 Ocak 2016 (2016-01-06)215
1640TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık13 Ocak 2016 (2016-01-13)216
1741TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık20 Ocak 2016 (2016-01-20)217
1842TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık27 Ocak 2016 (2016-01-27)218
1943TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık3 Şubat 2016 (2016-02-03)219
2044TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık10 Şubat 2016 (2016-02-10)220
2145TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık17 Şubat 2016 (2016-02-17)221
2246TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık24 Şubat 2016 (2016-02-24)222
2347TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık2 Mart 2016 (2016-03-02)223
2448TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık9 Mart 2016 (2016-03-09)224
2549TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık16 Mart 2016 (2016-03-16)225
2650TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık23 Mart 2016 (2016-03-23)226
2751TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık30 Mart 2016 (2016-03-30)227
2852TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık6 Nisan 2016 (2016-04-06)228
2953TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık13 Nisan 2016 (2016-04-13)229
3054TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık20 Nisan 2016 (2016-04-20)230
3155TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık27 Nisan 2016 (2016-04-27)231
3256TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık4 Mayıs 2016 (2016-05-04)232
3357TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık11 Mayıs 2016 (2016-05-11)233
3458TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık18 Mayıs 2016 (2016-05-18)234
3559TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık25 Mayıs 2016 (2016-05-25)235
3660TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık1 Haziran 2016 (2016-06-01)236
3761TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık8 Haziran 2016 (2016-06-08)237
3862 (Sezon finali)TBAÇağrı Vila LostuvalıEthem Özışık15 Haziran 2016 (2016-06-15)238

3. sezon (2016-2017)Düzenle

# No Bölüm adı Yönetmen Senarist(ler) Orijinal yayın tarihi Türkiye'deki izleyici sayısı Kod
163TBAOsman TaşcıEthem Özışık12 Ekim 2016 (2016-10-12)TBA
264TBAOsman TaşcıEthem Özışık19 Ekim 2016 (2016-10-19)TBA
365TBAOsman TaşcıEthem Özışık26 Ekim 2016 (2016-10-26)TBA
466TBAOsman TaşcıEthem Özışık2 Kasım 2016 (2016-11-02)TBA
567TBAOsman TaşcıEthem Özışık9 Kasım 2016 (2016-11-09)TBA
668TBAOsman TaşcıEthem Özışık16 Kasım 2016 (2016-11-16)TBA
769TBAOsman TaşcıEthem Özışık23 Kasım 2016 (2016-11-23)TBA
870TBAOsman TaşcıEthem Özışık30 Kasım 2016 (2016-11-30)TBA
971TBAOsman TaşcıEthem Özışık7 Aralık 2016 (2016-12-07)TBA
1072TBAOsman TaşcıEthem Özışık14 Aralık 2016 (2016-12-14)TBA
1173TBAOsman TaşcıEthem Özışık21 Aralık 2016 (2016-12-21)TBA
1274TBAOsman TaşcıEthem Özışık28 Aralık 2016 (2016-12-28)TBA
1375TBAOsman TaşcıEthem Özışık11 Ocak 2017 (2017-01-11)TBA
1476TBAOsman TaşcıEthem Özışık18 Ocak 2017 (2017-01-18)TBA
1577TBAOsman TaşcıEthem Özışık25 Ocak 2017 (2017-01-25)TBA
1678TBAOsman TaşcıEthem Özışık1 Şubat 2017 (2017-02-01)TBA
1779TBAOsman TaşcıEthem Özışık8 Şubat 2017 (2017-02-08)TBA
1880TBAOsman TaşcıEthem Özışık15 Şubat 2017 (2017-02-15)TBA
1981TBAOsman TaşcıEthem Özışık22 Şubat 2017 (2017-02-22)TBA
2082 (Final)TBAOsman TaşcıEthem Özışık1 Mart 2017 (2017-03-01)TBA

Dış bağlantılarDüzenle