Çağrı Vila Lostuvalı

Çağrı Vila Lostuvalı (d. 27 Ekim 1978 İzmir) Türk yönetmen.

Çağrı Vila Lostuvalı
Doğum 27 Ekim 1978 (1978-10-27) (41 yaşında)
Edirne
Milliyet  Türkiye
Meslek yönetmen, yönetmen yard.
Etkin yıllar 2007-
Ödüller Altın Kelebek Ödülleri (2016)
En İyi Yönetmen

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji ve 60. Yıl Anadolu Lisesi’nde ortaöğrenimini bitirdi. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde üniversite öğrenimini tamamladıktan sonra televizyon sektörüne adım attı.

FilmografiDüzenle

Yıl Proje Görev
2007-2008 Asi Yardımcı yönetmen
2007 Yersiz Yurtsuz Yardımcı yönetmen
2007 Zeynep'in Sekiz Günü (sinema) Yardımcı yönetmen
2008-2010 Yaprak Dökümü Yardımcı yönetmen
2009 Babam Büfe (sinema) Yardımcı yönetmen
2012-2013 Suskunlar Yönetmen
2013-2014 İntikam Yönetmen
2015-2016 Poyraz Karayel Yönetmen