Onur Tan

Onur Tan (d. 24 Ocak 1972), Türk yönetmen, senarist ve yapımcıdır. 1994'te Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema-TV Bölümü mezunu olmuştur. "İyi Saatte Olsunlar" adlı projede yönetmenlik yaparak kariyerine başlamıştır. "Alanya Almanya", "Sağır Oda" ve "Oyun Bitti" gibi televizyon projelerinin ardından, Kadri'nin Götürdüğü Yere Git gibi sinema projelerinde de yer almış. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 6, 7 ve 8. sezonunun yönetmenliğini üstlenmiştir. 2015-2021 yılları arasında yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmenliğini yaptı.

Onur Tan
Doğum24 Ocak 1972 (52 yaşında)
MilliyetTürk
MeslekYönetmen
Senarist
Yapımcı
Etkin yıllar2005-günümüz
EvlilikZeynep Günay (boşandı)
Çocuk(lar)2

Filmografi değiştir

Yıl Yapım Notlar
Bilinmiyor Önce Vatan
2005 Alanya Almanya
2007 Oyun Bitti 
2007 Sağır Oda
2008 Ezo Gelin Yönetmen ve senarist
2008 Düğün Şarkıcısı
2009 Cam Kırıkları
2009 Ayrılık Yönetmen
2009 Kadri'nin Götürdüğü Yere Git TV filmi
2010 Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan
2011 Karakol
2011 Kurtlar Vadisi Pusu (6. sezon)

Yönetmen

2012 Kurtlar Vadisi Pusu (7. sezon)

Yönetmen

2013 Kurtlar Vadisi Pusu (8. sezon) Yönetmen
2014
2014 Reaksiyon
2015-2021 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6 sezon
2018 Bal Kaymak Sinema
2019 Aman Reis Duymasın Sinema
2021 Benim Hayatım Genel yönetmen
2022-2023 Ben Bu Cihana Sığmazam Yönetmen / Yapımcı / Senarist

Dış bağlantılar değiştir