OK K.O.! Kahraman Olalım bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu liste Cartoon Network'te yayınlanan OK K.O.! Kahraman Olalım çizgi dizisinin bölüm listesidir.

Seri görünümüDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihiTürkiye yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihiBaşlangıç tarihiBitiş tarihi
Pilot bölüm21 Mayıs 2013 (2013-05-21)TBATBA
1531 Ağustos 2017 (2017-08-01)6 Nisan 2018 (2018-04-06)5 Şubat 2018 (2018-02-05)4 Aralık 2018 (2018-12-04)
2385 Mayıs 2018 (2018-05-05)30 Haziran 2019 (2019-06-30)3 Aralık 2018 (2018-12-03)30 Ağustos 2019 (2019-08-30)
3207 Temmuz 2019 (2019-07-07)6 Eylül 2019 (2019-09-06)8 Şubat 2020 (2020-02-08)22 Şubat 2020 (2020-02-22)
Kısa bölümler184 Şubat 2016 (2016-02-04)28 Kasım 2017 (2017-11-28)2 Ocak 2018 (2018-01-02)15 Ocak 2018 (2018-01-15)

BölümlerDüzenle

Pilot bölümlerDüzenle

# Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
1 "Lakewood Plaza Turbo" 21 Mayıs 2013 4 Şubat 2018

1. Sezon (2018)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 "Let's Be Heroes" (Part 1) Hadi Kahraman Olalım 7 Şubat 2018
2 2 "Let's Be Friends!" (Part 2) Hadi Arkadaş Olalım 8 Şubat 2018
3 3 "You're Everybody's Sidekick" Sen Herkesin Yardımcısısın 19 Şubat 2018
4 4 "We Messed Up" Batırdık 6 Şubat 2018
5 5 "Jethro's All Yours" Jethro Emrinizde 5 Şubat 2018
6 6 "You're Level 100" Sen 100. Seviyesin 12 Şubat 2018
7 7 "Sibling Rivalry" Kardeş Rekabeti 14 Şubat 2018
8 8 "I Am Dendy" Benim Adım Dendy 9 Şubat 2018
9 9 "Do You Have Any More in the Back?" Arka Tarafta Var mıdır Acaba? 22 Şubat 2018
10 10 "My Dad Can Beat Up Your Dad!" Benim Babam Seni Babanı Döver! 15 Şubat 2018
11 11 "You Get Me" Beni Anlıyorsun 13 Şubat 2018
12 12 "You Are Rad" Sen Rad'sin 20 Şubat 2018
13 13 "Just Be a Pebble" Yalnızca Bir Çakıl Taşı Ol 5 Şubat 2018
14 14 "Presenting Joe Cuppa" Karşınızda Joe Cuppa 16 Şubat 2018
15 15 "We've Got Pests" Haşerelendik 21 Şubat 2018
16 16 "Legends of Mr. Gar" Bay Gar'ın Efsaneleri 2 Mart 2018
17 17 "Know Your Mom" Anneni Tanı 28 Şubat 2018
18 18 "We're Captured" Tutsak Edildik 23 Şubat 2018
19 19 "Face Your Fears" Korkularınla Yüzleş 1 Mart 2018
20 20 "Everybody Likes Rad?" Rad'i Herkes Seviyor 6 Haziran 2018
21 21 "You Have to Care" Önemsemelisin 4 Haziran 2018
22 22 "Plaza Prom" Plaza Balosu 5 Haziran 2018
23 23 "Second First Date" İkinci İlk Randevu 13 Haziran 2018
24 24 "One Last Score" Bir Sayı Daha 8 Haziran 2018
25
26
25
26
"T.K.O." T.K.O. 9 Haziran 2018
27 27 "Stop Attacking the Plaza" Plazaya Artık Saldırma 11 Haziran 2018
28 28 "We've Got Fleas" Pirelendik 15 Haziran 2018
29 29 "No More Pow Cards" Güç Kartları Bitti 7 Haziran 2018
30 30 "A Hero's Fate" Kahramanın Kaderi 12 Haziran 2018
31 31 "Let's Have a Stakeout" Av Zamanı 18 Haziran 2018
32 32 "Rad Likes Robots" Rad Robotları Seviyor 20 Haziran 2018
33 33 "KO's Video Channel" K.O.'nun Video Kanalı 19 Haziran 2018
34 34 "The Power Is Yours" Güç Sende 14 Haziran 2018
35 35 "Glory Days" Zafer Günleri 25 Haziran 2018
36 36 "Plazalympics" Çarşı Olimpiyatları 26 Şubat 2018
37 37 "We Got Hacked" Hacklendik 27 Şubat 2018
38 38 "Parents' Day" Anne Babalar Günü 21 Haziran 2018
39 39 "Back in Red Action" Red Action'a Dönüş 2 Temmuz 2018
40 40 "Let's Take a Moment" Hadi Biraz Ara Verelim 28 Haziran 2018
41 41 "Villains' Night Out" (Part 1) Kötülerin Eğlence Gecesi 29 Haziran 2018
42 42 "Villains' Night In" (Part 2) Kötülerin Gecesi 4 Temmuz 2018
43 43 "Let's Watch the Pilot" Pilota Dikkat 22 Haziran 2018
44 44 "Mystery Science Fair 201X" Bilim Fuarı 26 Haziran 2018
45 45 "RMS & Brandon's First Episode" İlk Etap 5 Temmuz 2018
46 46 "Lad & Logic" Genç ve Mantık 27 Haziran 2018
47 47 "OK Dendy! Let's Be K.O.!" Tamam Dendy! Hadi K.O.! Olalım 6 Temmuz 2018
48 48 "Let's Not Be Skeletons" İskelet Olmayalım 3 Temmuz 2018
49 49 "Action News" Olay Haberleri 9 Temmuz 2018
50 50 "The Perfect Meal" Mükemmel Yemek 4 Aralık 2018
51 51 "Hope This Flies" Zıplama Alanı 5 Aralık 2018
52
53
52
53
"You're in Control" Kontrol Altındasın 14 Temmuz 2018

2. Sezon (2018)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
54 1 "Seasons Change" Mevsim Değişikliği 5 Aralık 2018
55 2 "Lord Cowboy Darrell" Kovboy Darrell 3 Aralık 2018
56 3 "Plaza Film Festival" Plaza Film Festivali 6 Aralık 2018
57 4 "Be a Team" Takım Olun 7 Aralık 2018
58 5 "My Fair Carol" Benim Hayranım Carol 8 Aralık 2018
59 6 "Let's Watch the Boxmore Show" Boxmore'un Gösterisini İzleyelim 12 Aralık 2018
60 7 "Your World is an Illusion" Dünyanız Bir İllüzyon 13 Aralık 2018
61 8 "The So-Bad-ical" Bu İsim Çok Kötü Oldu 11 Aralık 2018
62 9 "Point to the Plaza" Point Plazada 10 Aralık 2018
63 10 "TKO's House" T.K.O.'nun Evi 14 Aralık 2018
64 11 "Red Action to the Future" Red Action Gelecekte 15 Aralık 2018
65 12 "Dendy's Power" Dendy'nin Gücü 17 Aralık 2018
66 13 "Special Delivery" Özel Teslimat 18 Aralık 2018
67 14 "Wisdom, Strength and Charisma" Bilgelik, Güç ve Karizma 19 Aralık 2018
68 15 "Bittersweet Rivals" Acı Tatlı Rakipler 20 Aralık 2018
69 16 "Are You Ready for Some Megafootball?" Mega Futbolu için Hazır mısınız? 21 Aralık 2018
70 17 "Mystery Sleepover" Esrarengiz Sabahlama 24 Aralık 2018
71 18 "Crossover Nexus" Ortak Dokunuş 25 Aralık 2018
72 19 "Monster Party" Canavar Partisi 20 Ağustos 2019
73 20 "Super Black Friday" Süper İndirim Günü 22 Ağustos 2019
74 21 "Final Exams" Son Sınavlar 19 Ağustos 2019
75 22 "CarolQuest" Carol'ın Macerası 20 Ağustos 2019
76 23 "Soda Genie" Gazoz Canavarı 19 Ağustos 2019
77 24 "Plaza Alone" Plazada Yalnız 21 Ağustos 2019
78 25 "Boxman Crashes" Boxman Geliyor 21 Ağustos 2019
79 26 "All in the Villainy" Bütün Kötülükler 22 Ağustos 2019
80 27 "Sidekick Scouts" Yardımcı Seçmeleri 26 Ağustos 2019
81 28 "Whacky Jaxxyz" Çılgın Jaxxyzlar 23 Ağustos 2019
82 29 "Project Ray Way" Raymond'ın Tarzı 26 Ağustos 2019
83 30 "I Am Jethro" Benim Adım Jethro 27 Ağustos 2019
84 31 "GarQuest" Gar'ın Hikâyesi 23 Ağustos 2019
85 32 "Gar Trains Punching Judy" Bay Gar Yumruk Judy'i Çalıştırıyor 29 Ağustos 2019
86 33 "Beach Episode" Plajlı Bölüm 27 Ağustos 2019
87 34 "OK A.U.!" Evreni Tersine Çevir 29 Ağustos 2019
88 35 "K.O.'s Health Week" K.O.'nun Sağlık Haftası 28 Ağustos 2019
89 36 "Rad's Alien Sickness" Rad'in Uzaylı Hastalığı 28 Ağustos 2019
90
91
37
38
"Dark Plaza" Karanlık Plaza 30 Ağustos 2019

Kısa BölümlerDüzenle

No. Başlık Yönetmen Yazar Orijinal Yayın Tarihi
1 "K.O." Abel Gongora & Juan Manuel Laguna Toby Jones & Stu Livingston 4 Şubat 2016
2 "Enid" Greg Sharp Ian Jones-Quartey 5 Şubat 2016
3 "Rad" Jake Ganz & Max Collins Victor Courtright 6 Şubat 2016
4 "Carol" Abel Gongora & Juan Manuel Laguna Ryann Shannon 13 Aralık 2016
5 "Enid's Bad Day" Jake Ganz Mira Ongchua 22 Aralık 2016
6 "Barrels and Crates" Jake Ganz Parker Simmons 25 Aralık 2016
7 "Rad Cries" Byeongsan Park Parker Simmons 29 Aralık 2016
8 "Rad's Van" Abel Gongora & Juan Manuel Laguna Ryann Shannon 1 Ocak 2017
9 "Commercial" Jake Ganz Mira Ongchua 3 Mayıs 2017
10 "Power-Up!!!" Jake Ganz Stevie Borbolla 3 Mayıs 2017
11 "Dendy" Joe Apel Toby Jones 3 Mayıs 2017
12 "Boxmore Infomercial" Megan Kuck Ryann Shannon & Parker Simmons 3 Mayıs 2017
13 "Let's Do It Together!" N/A Hiroyuki Imaishi 2 Ağustos 2017
14 "KO's Inner Monologue" Hwang Ki-hoo Haewon Lee 22 Kasım 2017
15 "Action News" Hwang Ki-hoo Dave Alegre 28 Kasım 2017
16 "The Life of Darrell" Hwang Ki-hoo Haewon Lee 28 Kasım 2017
17 "Where in the World Is Mr. Gar?????????????" Hwang Ki-hoo Dave Alegre 25 Ocak 2018
18 "Rad Vs Enid" Hwang Ki-hoo Dave Alegre & Haewon Lee 26 Ocak 2018