Mia Goth

İngiliz oyuncu ve manken

Mia Gypsy Mello da Silva Goth (d. 30 Kasım 1993)[4], İngiliz oyuncu ve manken. Yer aldığı yapımlar arasında sinema filmleri; Nymphomaniac: Vol. II (2013), The Survivalist (2015), Everest (2015), ve A Cure for Wellness (2016) vb. sayılabilir.[5]

Mia Goth
Mia Goth (Suspiria interview, 2018).png
Goth 2018'de
Doğum Mia Gypsy Mello da Silva Goth[1]
30 Kasım 1993 (1993-11-30) (28 yaşında)
Southwark, Londra, İngiltere
Meslek
  • Oyuncu
  • manken
Boy 1.75 cm.[2]
Partner(ler) Shia LaBeouf (2016–2018; anlaşmalı beraberlik)
Akraba(lar)
  • Lee Jaffe (dedesi)
  • Maria Gladys (ninesi)
[3]

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 2013: Nymphomaniac: Vol. II
  • 2015: The Survivalist
  • 2015: Everest
  • 2016: A Cure for Wellness
  • 2017: Marrowbone
  • 2018: Suspiria
  • 2018: High Life
  • 2020: Emma

Video filmlerDüzenle

  • 2014: Future Unlimited: Haunted Love

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Aftab, Kaleem (Kasım 2018). "Mia Goth: 'I became a huge liar, as I knew I would never be anywhere for long'". iNews. Johnston Press. 1 Aralık 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2019. 
  2. ^ Johnson, Zac (28 Aralık 2012). "Shia LaBeouf's New Girlfriend Mia Goth Reveals Her Dream Date!". Us Weekly. American Media, Inc. 14 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2018. 
  3. ^ Anderson, Ariston (18 Ekim 2018). "Mia Goth Reveals the Costumes She Wanted to Steal From the 'Suspiria' Set". The Hollywood Reporter. Prometheus Global Media. 14 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2019. 
  4. ^ "Mia Mello da Silva Goth". England and Wales Birth Registration Index via FamilySearch.org. 27 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Temmuz 2016. 
  5. ^ "Minha vida daria uma trilogia". Folha de S.Paulo (Portekizce). São Paulo, Brazil. 7 Eylül 2014. ISSN 1414-5723. 14 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Temmuz 2019PressReader vasıtasıyla. 

Dış bağlantılarDüzenle