Mehmet Ali Güngör

Mehmet Ali Güngör (1 Ocak 1928, Sivas - 22 Ekim 1995, İstanbul), Türk oyuncu[1]

Mehmet Ali Güngör
Doğum 1 Ocak 1928(1928-01-01)
Sivas, Türkiye
Ölüm 22 Ekim 1995 (67 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Vatandaşlık  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1968 - 1992


FilmografiDüzenle

  • 1968: Korkusuz Yabancı
  • 1969: Belanın Yedi Türlüsü
  • 1969: Malkoçoğlu Cem Sultan
  • 1970: Bir Lokma Ekmek
  • 1970: Bu Yumruk Sana
  • 1970: Canlı Hedef
  • 1970: İç Güveysi
  • 1970: Onu Allah Affetsin
  • 1970: Yedi Belalılar
  • 1970: Zeyno
  • 1971: Asya'nın Tek Atlısı Baybars
  • 1971: Ateşli Kadınlar Çetesi
  • 1971: Baba
  • 1971: Bebek Gibi Maşallah
  • 1971: Beyoğlu Kanunu
  • 1971: Bicirik İş Başında
  • 1971: Çirkin Ve Cesur
  • 1971: Güllü
  • 1971: Kaçaklar
  • 1971: Önce Sev Sonra Vur
  • 1971: Zarkan Dağların Oğlu
  • 1971: Zehir Hafiye
  • 1972: Akma Tuna / Estergon Kalesi
  • 1972: Bela Mustafa
  • 1972: Dağlar Kralı
  • 1972: Fırtına Kemal
  • 1972: Günahsızlar
  • 1972: Kaderin Esiriyiz
  • 1972: Merhaba Tatlım
  • 1972: Örümcek
  • 1972: Şeytan Tırnağı
  • 1972: Süper Adam İstanbul'da
  • 1972: Tophaneli Murat
  • 1972: Vahşi Bir Kız Sevdim
  • 1972: Zulüm
  • 1973: Acı Hayat
  • 1973: Affedilmeyenler
  • 1973: Arap Abdo
  • 1973: Battal Gazi Geliyor
  • 1973: Ben Böyle Doğdum
  • 1973: Çakal
  • 1973: Irgat
  • 1973: Kabadayının Sonu
  • 1973: Kara Pençe
  • 1973: Mağrur Ve Cesur
  • 1973: Meyro
  • 1973: Pir Sultan Abdal
  • 1974: Babalık
  • 1974: Dadaş Rıfat
  • 1974: Göç
  • 1974: İmparator
  • 1974: Kahramanlar
  • 1974: Kara Boğa
  • 1974: Kin
  • 1974: Önce Vatan
  • 1974: Palavracılar
  • 1974: Pusu
  • 1974: Sayılı Kabadayılar
  • 1974: Sev Beni Behçet
  • 1974: Sevmek
  • 1974: Vur Be Ramazan
  • 1975: Acı Severim Tatlı Döverim
  • 1975: Ağrı Dağı Efsanesi
  • 1975: Ah Nerede Vah Nerede
  • 1975: Aklın Durur
  • 1975: Babacan
  • 1975: Bir Defa Yetmez
  • 1975: Bizim Aile
  • 1975: Cellat
  • 1975: Dadaş Rıfat Geliyor
  • 1975: Halime'nin Kızları
  • 1975: Köçek
  • 1975: Kokla Beni Melahat
  • 1975: Macera
  • 1975: Parayla Değil Sırayla
  • 1975: Şafakta Buluşalım
  • 1975: Sınıfta Şenlik Var
  • 1975: Tamam Mı Devam Mı
  • 1975: Vur Tatlım
  • 1975: Yarın Olmaz Şimdi
  • 1975: Yarınlar Kimin
  • 1976: Baş Belası
  • 1976: Deli Şahin
  • 1976: Güngörmüşler
  • 1976: Gurbetçiler Dönüyor
  • 1976: Hınç
  • 1976: İntikamcı
  • 1976: Mikrop
  • 1976: Ölüme Yalnız Gidilir
  • 1976: Sahte Kabadayı
  • 1976: Sevdalılar
  • 1976: Tavşan Kızlar
  • 1976: Yarim İstanbul'u Mesken Mi Tuttun
  • 1977: Cennetin Çocukları
  • 1977: Enayiler Kralı
  • 1977: Hıdır
  • 1977: Kanunsuz Sokak
  • 1977: Kükreyen Aslan
  • 1977: Nehir
  • 1977: Sevgili Dayım
  • 1977: Yıkılmayan Adam
  • 1982: Yakılacak Kadın
  • 1983: Erkekçe
  • 1983: Futboliye
  • 1983: İdamlık
  • 1983: Küçük Ağa
  • 1983: Kurban
  • 1984: Dev Kanı
  • 1984: Fırtına Kemal
  • 1984: Kanun Kanundur
  • 1984: Kaptan
  • 1984: Karanfilli Naciye
  • 1984: Kartal Bey
  • 1986: Cilalı İbo Maceralar Peşinde
  • 1986: Gırgır Hafiye
  • 1986: Kavga
  • 1986: Kocamın Nişanlısı
  • 1986: Oğlum Oğlum
  • 1986: Ramo / Türk Rambosu
  • 1986: Sen Neymişsin Be Abi
  • 1986: Tokat
  • 1987: Çaycılar Kralı
  • 1987: Dokuz Dağın Efesi
  • 1987: Hasret
  • 1987: Sefiller
  • 1987: Sürgündeki Adam
  • 1987: Tanık
  • 1987: Yaprak Dökümü
  • 1987: Yazgı
  • 1989: Namusun Bedeli
  • 1992: Tanık

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Sinematürk' te Mehmet Ali Güngör". 17 Ocak 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2022. 

Dış bağlantılarDüzenle