Masonlar listesi

Alfabetik mason listesi
Başka dilden çevrilmekte Bu sayfa, başka dildeki List of Freemasons maddesinden çevrilirken çeşitli sebeplerden dolayı çeviri yarım kalmıştır.
Yardım etmek istiyorsanız, çalışmaya katılan kişilerle iletişime geçip, sayfanın durumunu onlara sorabilirsiniz.
Sayfanın geçmişine baktığınızda, sayfa üzerinde çalışma yapanları görebilirsiniz.

KaynakçaDüzenle

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq Denslow, William R. (1957). 10,000 Famous Freemasons. Columbia, Missouri, USA: Missouri Lodge of Research. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 21 Mart 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2012. 
  3. ^ http://www.masonicinfo.com/famous1.htm
  4. ^ "Filipino Famous Mason - Jose Abad Santos". Most Worshipful Grand Lodge of the Philippines. 10 Eylül 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ocak 2010. 
  5. ^ "Famous Canadian Freemasons". 22 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Ocak 2008. Şablon:Verify credibility
  6. ^ "Arşivlenmiş kopya". 23 Nisan 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2012. 
  7. ^ "Famous Prince Hall freemasons". Grand Lodge of British Columbia and Yukon A.F. & A.M. 15 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2012. 
  8. ^ "SOME PRINCE HALL MASONS". 9 Şubat 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2012. 
  9. ^ "Famous Masons". 27 Mayıs 2004 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2012. 
  10. ^ a b c d Edward L. King. "Famous Masons A-L". Masonicinfo.com. 13 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ocak 2010. Şablon:Verify credibility
  11. ^ "Masonic Actors, Musicians and Screen Writers". Phoenixmasonry.org. 1 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2012. 
  12. ^ "Africa's Freemasons: A strange inheritance". Le Monde diplomatique (English Edition). Eylül 1997. Erişim tarihi: 12 Ocak 2010. 
  13. ^ "Known Freemasons". Masonic Philatelic Club. 27 Mayıs 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ocak 2010. Şablon:Verify credibility
  14. ^ "Famous Filipino Mason - Nicanor Abelardo". Most Worshipful Grand Lodge of the Philippines. 21 Mart 1934. 7 Ağustos 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ocak 2010. 
  15. ^ "Arşivlenmiş kopya". 28 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2014. 
  16. ^ Research, Masonic. "Famous Freemasons". Pinal Lodge No. 30. 25 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Temmuz 2012. 
  17. ^ "Famous Filipino Mason - Bishop G. Aglipay". Most Worshipful Grand Lodge of the Philippines. Erişim tarihi: 12 Ocak 2010. 
  18. ^ Ridley, Jasper, The Freemasons: A History of the World's Most Powerful Secret Society, p. 202-203
  19. ^ Christopher L. Hodapp. "Apollo 11 Freemasons and The Moon". 7 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2013. 
  20. ^ "Americas Astronauts - Masonic First Day Covers". Phoenix, Arizona: Phoenix Masonry. 27 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2013. 
  21. ^ Edward O. Weisser, Past Grand Master of Pennsylvania. "Buzz Aldrin, Astronaut and Famous Mason of the 20th Century" (PDF). Grand Lodge of Pennsylvania. 22 Aralık 2015 tarihinde kaynağından (PDF) arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2013. 
  22. ^ "Freemasons in Space". Grand Lodge of British Columbia and Yukon. 9 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Haziran 2013. 
  23. ^ a b Sources disagree as to both birth and death dates
  24. ^ "Mrs. Elizabeth Aldworth". Biography/Aldworth. Grand Lodge of British Columbia and Yukon A.F. & A.M. 25 Şubat 2002. 20 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2007. upon secretly observing the first two degrees of a lodge at labour in her father's home, she was discovered and, after discussion, initiated in the Entered Apprentice and Fellowcraft Degree. A champion of Freemasonry 
  25. ^ Stoica, Stan (coordinator). Dicţionar de Istorie a României, p. 153-5. Bükreş: Editura Merona, 2007.
  26. ^ Velika Masonska Loža Srbije (Grand Lodge of Serbia)