Ana menüyü aç

Mare Winningham, (d. 16 Mayıs 1959; Phoenix, Arizona) , Amerikalı aktris. 1976 yapımı Tv dizisi "Young Pioneers" le başladığı oyunculukta 1980 yapımı "One Trick Pony" 'de başarılı bir yapımdır.

Mare Winningham
Mare Winningham 2012.jpg
Doğum 16 Mayıs 1959
Phoenix, Arizona
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1975 - günümüz
Evlilik A Martinez (1981)
William Mapel (1981 - 1996)
Jason Trucco (2008 - devam)

FilmografiDüzenle

  • 1976 - Young Pioneers - Nettie Peters
  • 1980 - One Trick Pony - Modeena Dandridge
  • 1997 - Bad Day on the Block - Catherine Braverton
  • 1995 - Georgia - Georgia Flood
  • 1994 - Wyatt Earp
  • 1992 - Intruders - Mary Wilkes
  • 1985 - St. Elmo's Fire - Wendy Beamish
  • 2001 - Night Visions /Bölüm 18: Sem Vida - Kate Morris
  • 2006–07 - Grey's Anatomy - Susan Grey (6 bölüm)
  • 2012 - Mirror Mirror - Margareth
  • 2013 - Philomena - Mary Hess
  • 2013 - American Horror Story: Coven - Alicia Spencer
  • 2014 - American Horror Story: Freak Show - Rita Gayheart
  • 2015 - American Horror Story: Hotel - Hazel Evers

Dış bağlantılarDüzenle