Müzik listesi

Müzik listesi ya da kayıt listesi, bir ülkede başarı yapmış olan albümlerin veya şarkıların yer aldığı listelerdir.

Dünya çapındaki listeler

AvustralyaDüzenle

AvusturyaDüzenle

ArjantinDüzenle

BelçikaDüzenle

BrezilyaDüzenle

KanadaDüzenle

DanimarkaDüzenle

AvrupaDüzenle

  • EURO 200 (European Union singles chart)[1]

FinlandiyaDüzenle

FransaDüzenle

AlmanyaDüzenle

[2] === Türkiye ===

  • Türkiye Top 20 Listesi (Billboard)[3]
  • Türkçe Top 20 Listesi (Billboard)[4]
  • Türkçe Rock Top 20 Listesi (Billboard)[5]

MacaristanDüzenle

EndonezyaDüzenle

İrlandaDüzenle

İtalyaDüzenle

  • FIMI Singles Chart[7]
  • Musica & Dischi[8]

JaponyaDüzenle

LetonyaDüzenle

LitvanyaDüzenle

MeksikaDüzenle

  • Amprofon (Album charts)

Yeni ZelandaDüzenle

HollandaDüzenle

NorveçDüzenle

PolonyaDüzenle

  • Polish National Top 50[9]
  • Polish Airplay Chart [10]

PortekizDüzenle

  • HitList Portugal
  • Top Oficial da AFP [11]

RomanyaDüzenle

  • Romanian Top 100[12]

RusyaDüzenle

İspanyaDüzenle

  • Promusicae (Album, Singles, Download, Airplay and DVD charts)

İsveçDüzenle

UkraynaDüzenle

  • Ukrainian Airplay[13]

Birleşik KrallıkDüzenle

ABDDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Euro 200". 17 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ekim 2020. 
  2. ^ Habercuk, Habercuk. "Cuk Diye Oturtan İnternet Gazetesi". HaberCUK. 4 Mayıs 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Nisan 2013. 
  3. ^ "Turkey Top 20 Chart". 30 Mart 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2008. 
  4. ^ "Turkish Top 20 Chart". 14 Nisan 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Eylül 2008. 
  5. ^ "Turkish Rock Top 20 Chart". 26 Ocak 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Eylül 2008. 
  6. ^ "Mahasz". 27 Nisan 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  7. ^ "FIMI Singles Chart". 1 Mart 2005 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ocak 2008. 
  8. ^ "Musica & Dischi Singles Chart". 30 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ocak 2008. 
  9. ^ "Polish National Top 50". 18 Mayıs 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ocak 2008. 
  10. ^ "Polish Airplay Chart". 25 Haziran 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ocak 2008. 
  11. ^ "Top Associação Fonográfica Portuguesa". 10 Aralık 2008 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ocak 2008. 
  12. ^ "RT100". 6 Mart 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  13. ^ "FDR". 6 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi.