Juno Temple

Juno Violet Temple, (d. 21 Temmuz 1989, Londra), İngiliz oyuncu.

Juno Temple
Juno Temple at Sundance 2011.jpg
Juno Temple Sundance Film Festivalinde (2011)
Doğum Juno Violet Temple
21 Temmuz 1989 (1989-07-21) (30 yaşında)
Londra, İngiltere
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2000–günümüz
Ödüller Rising Star Ödülü 2013

2013'te BAFTA Ödüllerinden ve Rising Star Ödülü 'nü kazanmıştır.

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 2006 - Notes on a Scandal
  • 2007 - Försoning
  • 2007 - St. Trinian's
  • 2008 - Den andra systern Boleyn
  • 2008 - Wild Child
  • 2009 - Year One
  • 2009 - Oskuldens tid
  • 2009 - Mr. Nobody
  • 2010 - Greenberg
  • 2010 - Kaboom
  • 2010 - Dirty Girl
  • 2011 - Little Birds
  • 2011 - The Three Musketeers
  • 2011 - Small Apartments
  • 2011 - Jack and Diane
  • 2011 - Killer Joe
  • 2012 - The Brass Teapot
  • 2012 - The Dark Knight Rises
  • 2013 - Lovelace
  • 2014 - Maleficent
  • 2014 - Sin City: A Dame to Kill For

Dış bağlantılarDüzenle