Hazal Şenel

Türk oyuncu

Hazal Şenel (d. 17 Haziran 1992; Şişli, İstanbul) Türk oyuncu.

Hazal Şenel
Doğum 17 Haziran 1992 (1992-06-17) (28 yaşında)[1]
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2006 - günümüz

Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve Halk oyunları ile ilgilenmektedir. Birçok tiyatro oyununda oyunculuk yapmıştır.

İlk olarak atv'de yayınlanan Sinem Kobal'ın baş rolünde oynadığı Selena adlı dizide Kıvılcım Aykar adlı bir karakteri canlandırmıştır. Ardından Show TV'de yayınlanan Türk Malı adlı güldürü dizisinde ailenin kız çocuğu olan Melodi Kuzu'yu oynamıştır. Show Tv'de yayınlanan Pis Yedili dizisinde Salça karakterini canlandırmıştır.

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
2006-2009 Selena Kıvılcım Aykar Tv Dizisi
2008 Osmanlı Cumhuriyeti Kasiyer Kız Sinema Filmi
2010-2011 Türk Malı Melodi Kuzu Tv Dizisi
2011-2014 Pis Yedili Salça, Neşe Tv Dizisi
2015 Hannâs: Karanlıkta Saklanan Elif Sinema Filmi
Bizans Oyunları: Geym of Bizans Çiğ Börek Sinema Filmi
2017 İçimdeki Fırtına Yeşim Tv Dizisi
İki Yalancı Burcu Tv Dizisi
Bahtiyar Ölmez Nuran Tv Dizisi
2019
Elimi Bırakma Şirin Dalindagüzel Tv Dizisi

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle