Erhan Ufak

Türk oyuncu

Erhan Ufak (d. 5 Mayıs 1978, Elazığ) Türk oyuncu.

Erhan Ufak
Doğum 5 Mayıs 1978 (1978-05-05) (42 yaşında)
Elazığ, Türkiye
Etkin yıllar 2003–2017
Evlilik Süreyya Kul (e. 2015)
Çocuk(lar) Mehmet Can (d. 2016)
Miray (d. 2018)[1]

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2006 Kurtlar Vadisi Irak Erhan Ufuk
2017 Kurtlar Vadisi Vatan
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2003–2005 Kurtlar Vadisi Erhan Ufuk 63 bölüm (34–97)
2007 Kurtlar Vadisi Terör 2 bölüm (1–2)
2007–2016 Kurtlar Vadisi Pusu 300 bölüm (1–300)

KaynakçaDüzenle

Dış BağlantılarDüzenle