Erdem Kaynarca

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu

Erdem Kaynarca (d. 17 Kasım 1992, İstanbul), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Erdem Kaynarca
Doğum17 Kasım 1992 (31 yaşında)
İstanbul, Türkiye
EğitimOrta Doğu Teknik Üniversitesi
(2009-2012, Felsefe)
Kadir Has Üniversitesi (2012-2016, Tiyatro)
MeslekTiyatro, sinema ve dizi oyuncusu
Etkin yıllar2017-günümüz
AjansTümay Özokur
ÖdüllerTüm Liste

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar Kanal
2017 Kalp Atışı Mehmet Yardımcı oyuncu Show TV
2018 Bir Deli Rüzgar Tunahan FOX
2019 Yasak Elma Dündar Çelikkan Konuk oyuncu
2020 Gençliğim Eyvah Çavi Bozoğlu Başrol oyuncusu atv
2021 Ada Masalı Batu Nermanlı Yardımcı oyuncu Star TV
2021-2022 Annemizi Saklarken Bora Demir
2022 Gül Masalı Toprak Atabey Başrol oyuncusu atv
2023 Hudutsuz Sevda Tarık Leto Konuk oyuncu FOX
2024 Korkma Ben Yanındayım Mustafa Çeviker Yardımcı oyuncu NOW
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar Platform
2020 Alef Celal Yardımcı oyuncu FX /
BluTV
Şeref Bey Oktay Exxen
2021 Seyyar Suat Başrol oyuncusu puhutv
2023 #adaleTT Onur tabii
Yakında Adsız Aşıklar Kerem Konuk oyuncu Netflix
Sinema
Yıl Yapım Rol Yönetmen
2016 Emanet Mafyanın oğlu Emre Yalgın
Güvenlik (Kısa film)
Parpali (Kısa film)
2017 Çaylak (Orta metraj)
Gönül Soner Caner
Kot Farkı (Kısa film) Ayris Alptekin
2019 The Pit (Kısa film) Zafer Tilbe Cana İnan
2021 Bembeyaz Komiser Kemal Necip Çağhan Özdemir
2022 Children of the Butterfly (Kelebeğin Çocukları) (Kısa Film) Murat Tekin Girgin
Tek Yön (Kısa film) Muzo Recep Hakan Arslan, Kerem Yükseoğlu
Yakında Hatırladığım Ağaçlar Mahir Erhan Tuncer
Yakında Bana Sor Boran Metin Balekoğlu
Klip
Yıl Yapım
2018 Gazapizm: Ölüler Dirilerden Çalacak

Ödüller ve adaylıklar değiştir

Yıl Ödül Kategori Proje Sonuç
2018 23. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri Üstün Akmen Genç Oyuncu Ödülü Tato / Baba Kazandı
2019 24. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu - Tiyatro Red Speedo Adaylık

Kaynakça değiştir

Dış bağlantılar değiştir