Eray Türk

Eray Türk (d. 1986, Giresun), Türk oyuncu.

Eray Türk
Doğum 1986 (34-35 yaşında)
Giresun, Türkiye
Eğitim Yeditepe Üniversitesi
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2008-günümüz
Tanınma nedeni Kurtlar Vadisi Pusu

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Açıklama
2007–2009 Kurtlar Vadisi Pusu Yıldırım Dizi
2008 Kollama Mafya Dizi
2008 Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine Yıldırım Film
2009 Adanalı Recep Dizi
2010 Rina Ali Film
2010–2011 Yahşi Cazibe Mahsun Dizi
2011 Elde Var Hayat Teymur Dizi
2013 Her Şey Yolunda Merkez Hamsi İdris Dizi
2014 Kendime İyi Bak Film
2014 Şipşak Anadolu Film
2017 Nuri Paşa: Namlunun Ucunda Bir Hayat Nuri Killigil Film
2017–2018 Payitaht Abdülhamid Vasfi Paşa Dizi
2018 Hürkuş: Göklerdeki Kahraman Film
2020 Kuruluş Osman Melik Dizi

Dış bağlantılarDüzenle