Emma Chambers

İngiliz kadın oyuncu

Emma G. M. Chambers (d. 11 Mart 1964 – ö. 24 Şubat 2018) ,İngiliz oyuncu.[1]

Emma Chambers
Doğum Emma G. M. Chambers
11 Mart 1964(1964-03-11)
Doncaster, West Riding of Yorkshire, İngiltere
Ölüm 24 Şubat 2018 (53 yaşında)
Diğer ad(lar)ı Nicola Chambers
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1988–2007
Televizyon The Vicar of Dibley (1994–2007)
Evlilik
Ian Dunn (e. 1991)

FilmografiDüzenle

  • Drop the Dead Donkey (1996) (TV)
  • How Do You Want Me? (1998) (TV)
  • Notting Hill (1999)
  • The Clandestine Marriage (1999)
  • Take a Girl Like You (2000)
  • The Vicar of Dibley (1994-2007) (TV)
  • The Bill (2008-) (TV)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Emma Chambers: From dappy Alice to parasitic Sheila"". The Independent. 9 Haziran 2002. 3 Ekim 2011 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Şubat 2018. 

Dış bağlantılarDüzenle