Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bu maddede atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin bölümleri yer almaktadır.[1]

Genel bakışDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1408 Eylül 2015 (2015-09-08)14 Haziran 2016 (2016-06-14)
2314 Ekim 2016 (2016-10-04)30 Mayıs 2017 (2017-05-30)
33619 Eylül 2017 (2017-09-19)12 Haziran 2018 (2018-06-12)
43225 Eylül 2018 (2018-09-25)28 Mayıs 2019 (2019-05-28)
52624 Eylül 201928 Nisan 2020
6346 Ekim 202015 Haziran 2021

Sezon 1 (2015-16)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
11TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Eylül 20155,69
22TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Eylül 20155,10
33TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Eylül 20155,78
44TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Eylül 20157,25
55TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Ekim 20158,16
66TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Ekim 20157,79
77TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Ekim 20157,96
88TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Ekim 20159,55
99TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Kasım 20158,69
1010TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Kasım 20158,89
1111TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Kasım 20158,03
1212TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Kasım 20158,35
1313TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Aralık 20158,45
1414TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Aralık 20158,73
1515TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Aralık 20159,43
1616TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Aralık 20158,37
1717TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Aralık 20159,11
1818TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener12 Ocak 20168,93
1919TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Ocak 201610,28
2020TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Ocak 201610,40
2121TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener2 Şubat 20169,11
2222TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Şubat 20169,29
2323TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener16 Şubat 20169,13
2424TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Şubat 20169,04
2525TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Mart 20169,23
2626TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Mart 20169,12
2727TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Mart 20169,10
2828TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Mart 20168,76
2929TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Mart 20168,98
3030TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener05 Nisan 20168,55
3131TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener12 Nisan 20168,61
3232TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Nisan 20168,32
3333TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Nisan 20167,90
3434TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Mayıs 20166.64
3535TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Mayıs 20168.36
3636TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Mayıs 20167.64
3737TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Mayıs 20167.50
3838TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener31 Mayıs 20167.44
3939TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Haziran 20166.74
4040"Sezon Finali"Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Haziran 20166.43

Sezon 2 (2016-17)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
411TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener4 Ekim 20168.34
422TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener11 Ekim 20167.93
433TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener18 Ekim 20168.25
444TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Ekim 20169.21
455TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Kasım 20168.24
466TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Kasım 20169.1
477TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Kasım 20168.7
488TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Kasım 20169.01
499TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Kasım 20169.32
5010TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Aralık 201610.08
5111TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Aralık 201611.01
5212TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Aralık 201610.05
5313TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Aralık 201610.46
5414TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Ocak 20178.81
5515TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener31 Ocak 20179.38
5616TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Şubat 20179.79
5717TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Şubat 201710.28
5818TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener21 Şubat 20179.94
5919TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener28 Şubat 20179.28
6020TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Mart 20179.09
6121TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Mart 20179.64
6222TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener21 Mart 20179.37
6323TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener28 Mart 20179.11
6424TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener4 Nisan 20179.38
6525TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener18 Nisan 20178.04
6626TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Nisan 20178.61
6727TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener2 Mayıs 20178.37
6828TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Mayıs 20178.59
6929TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener16 Mayıs 20179.14
7030TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Mayıs 20178.58
7131"Sezon Finali"Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener30 Mayıs 20178.23

Sezon 3 (2017-18)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi Seyirci
(milyon)
721TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Eylül 20177.11
732TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Eylül 20178.23
743TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Ekim 20178.91
754TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Ekim 20178.48
765TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Ekim 20177.91
776TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Ekim 20178.21
787TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener31 Ekim 20178.87
798TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener7 Kasım 20178.97
809TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener14 Kasım 20179.49
8110TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener21 Kasım 20179.6
8211TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener28 Kasım 20179.91
8312TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener5 Aralık 20179.95
8413TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener12 Aralık 20179.07
8514TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener19 Aralık 20179.27
8615TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener26 Aralık 20178.77
8716TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Ocak 20189.52
8817TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Ocak 20189.71
8918TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener30 Ocak 20188.88
9019TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Şubat 20188.1
9120TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Şubat 20187.79
9221TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Şubat 20188.32
9322TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Mart 20188.93
9423TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Mart 20188.76
9524TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Mart 20187.09
9625TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Mart 20187.34
9726TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener3 Nisan 20187.02
9827TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener10 Nisan 20187.69
9928TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener17 Nisan 20187.98
10029TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener24 Nisan 20187.35
10130TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener1 Mayıs 20186.77
10231TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener8 Mayıs 20187.52
10332TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener15 Mayıs 20186.65
10433TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Mayıs 20185.98
10534TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Mayıs 20186.14
10635TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener5 Haziran 20185.49
10736"Sezon Finali"Onur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener12 Haziran 20185.25

Sezon 4 (2018-19)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
1081TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Eylül 20187,77
1092TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener2 Ekim 20188,08
1103TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener9 Ekim 20188,42
1114TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener16 Ekim 20187,97
1125TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener23 Ekim 20187,92
1136TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener30 Ekim 20188,18
1147TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener6 Kasım 20189,18
1158TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener13 Kasım 20188,79
1169TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener20 Kasım 20189,67
11710TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener27 Kasım 20189,28
11811TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener4 Aralık 20188,95
11912TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener11 Aralık 20189,21
12013TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener18 Aralık 20189,06
12114TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener25 Aralık 20189,54
12215TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener22 Ocak 20198,13
12316TBAOnur TanRaci Şaşmaz & Bahadır Özdener29 Ocak 20199,24
12417TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz12 Şubat 20197,75
12518TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz19 Şubat 20198,34
12619TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz26 Şubat 20198,27
12720TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz5 Mart 20198,74
12821TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz12 Mart 20198,75
12922TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz19 Mart 20198,17
13023TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz26 Mart 20198,72
13124TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz2 Nisan 20197,93
13225TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz9 Nisan 20198,65
13326TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz16 Nisan 20198,83
13427TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz23 Nisan 20198,20
13528TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz30 Nisan 20199,20
13629TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz7 Mayıs 20198,65
13730TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz14 Mayıs 20197,54
13831TBAOnur TanBahadır Özdener & Berna Aruz21 Mayıs 20197,27
13932"Sezon Finali"Onur TanBahadır Özdener & Berna Aruz28 Mayıs 20196,31

Sezon 5 (2019-20)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
1401TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz24 Eylül 20198,04
1412TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz1 Ekim 20197,38
1423TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz8 Ekim 20197,94
1434TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz15 Ekim 20198,57
1445TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz22 Ekim 20198,08
1456TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz29 Ekim 20198,46
1467TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz5 Kasım 20198,32
1478TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz12 Kasım 20198,58
1489TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz19 Kasım 20198,72
14910TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz26 Kasım 20198,64
15011TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz3 Aralık 20198,70
15112TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz10 Aralık 20199,25
15213TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz17 Aralık 20199,39
15314TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz24 Aralık 20199,71
15415TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz28 Ocak 20207,94
15516TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz4 Şubat 20208,00
15617TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz11 Şubat 20208,82
15718TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz18 Şubat 20208,93
15819TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz25 Şubat 20208,79
15920TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz10 Mart 20208,24
16021TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz17 Mart 20209,12
16122TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz24 Mart 20209,85
16223TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz31 Mart 202011,99
16324TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz14 Nisan 202010,10
16425TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz21 Nisan 20209,49
16526"Sezon Finali"Onur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz28 Nisan 20209,92

Sezon 6 (2020-21)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiTürkiye seyircisi
(milyon)
1661TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz6 Ekim 20206,34
1672TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz13 Ekim 20207,93
1683TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz20 Ekim 20208,09
1694TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz27 Ekim 20208,08
1705TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz3 Kasım 20208,69
1716TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz10 Kasım 20209,39
1727TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz17 Kasım 20209,16
1738TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz24 Kasım 202010,05
1749TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz1 Aralık 202010,63
17510TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz8 Aralık 202010,61
17611TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz15 Aralık 20209,26
17712TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz22 Aralık 202011,17
17813TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz29 Aralık 202010,81
17914TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz19 Ocak 202110,41
18015TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz26 Ocak 202111,07
18116TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz2 Şubat 20219,89
18217TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz16 Şubat 202111,22
18318TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz23 Şubat 202110,70
18419TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz2 Mart 202111,01
18520TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz9 Mart 202110,70
18621TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz16 Mart 202110,54
18722TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz23 Mart 202110,43
18823TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz30 Mart 20219,91
18924TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz6 Nisan 202110,52
19025TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz13 Nisan 202110,85
19126TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz20 Nisan 202110,61
19227TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz27 Nisan 20219,72
19328TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz4 Mayıs 202110,43
19429TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz11 Mayıs 20219,99
19530TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz18 Mayıs 20219,44
19631TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz25 Mayıs 20219,81
19732TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz1 Haziran 20219,91
19833TBAOnur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz8 Haziran 20219,78
19934"Sezon Finali"Onur Tan & Zübeyr Şaşmaz & Baran ÖzçaylanBahadır Özdener & Berna Aruz15 Haziran 20219,64

Sezon 7 (2021-22)Düzenle

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle