Charles Keating (oyuncu)

Charles Keating (22 Ekim 1941 – 9 Ağustos 2014), İngiliz oyuncu ve seslendirme sanatçısı.

Keating, 9 Ağustos 2014'te kanser nedeniyle 72 yaşında öldü.[1]

FilmografiDüzenle

  • 1972 : Crown Court
  • 1976 : Life and Death of Penelope
  • 1978 : Edward and Mrs. Simpson
  • 1978 : Richard II (Shakespeare)|King Richard the Second
  • 1979 : Charlie Muffin (TV) : Keys (Secretary of State)
  • 1981 : Retour au château ; Brideshead Revisited)
  • 1982 : Funny Money
  • 1964 : Another World
  • 1984 : A Talent for Murder
  • 1986 : Fresno
  • 1987 : Infiltrator
  • 1970 : La Force du destin (All My Children)
  • 1956 : As the World Turns (série TV) : Niles Mason (1989-1990)
  • 1990 : L'Éveil (film) (Awakenings) : Mr. Kean
  • 1992 : Dr. Jack Van De Weghe
  • 1992 : Bodyguard (The Bodyguard)
  • 1997 : Port Charles
  • 1999 : Thomas Crown (The Thomas Crown Affair)
  • 1999 : Harlem Aria (Harlem Aria)
  • 2005 : Deuce Bigalow: European Gigolo

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Charles Keating dies at the age of 72". Baltimore Sun.com. 10 Ağustos 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ağustos 2014. 

Dış bağlantılarDüzenle