Caroline Proust

Fransız oyuncu

Caroline Proust (d. 18 Kasım 1967), Fransız oyuncu ve film yapımcısı.[1][2][3]

Caroline Proust
Doğum 18 Kasım 1967 (1967-11-18) (53 yaşında)
Le Vigan, Gard, Fransa
Meslek Oyuncu ve yapımcı
Etkin yıllar 1990–günümüz
Evlilik
Clovis Cornillac
(e. 1994; b. 2010)
Çocuk(lar) 2

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1993: Les Mickeys (televizyon filmi)
  • 1997: Le Cousin
  • 1998: Le Jeu de l’amour et du hasard
  • 2003: Vert paradis
  • 2004: Colette, une femme libre
  • 2005: Marc Eliot
  • 2007: Scorpion
  • 2008: Ca$h
  • 2013: The Tunnel – Mord kennt keine Grenzen

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Meet Spiral's feminist anti-hero". The Guardian. 3 Mayıs 2011. 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Mart 2019. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 9 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Mart 2019. 
  3. ^ "Arşivlenmiş kopya". 30 Mart 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Mart 2019. 

Dış bağlantılarDüzenle